- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Прочетох всички 35 страници за 3 дена много бяха интересни и ще следа всеки ден дали някой е написал по нещичкоАаа ( wtfwtfwtf) Разбирам те вече си на 20 и не си на детски акъл или де да знам нещо такова
Сетих се за една случка...
Когато съм била малка бебе още и кака ми си е спала по едно време се буди като някакво момиче с плитки я будиСмисъл скубе я и кака ми се буди и тва момиче тръгва към кухнята под масата и баща ми идва след тва и кака вика та тате видя ли го ? И тате гледа под масата няма нищо и момичето отишло зело една моя пелена и изхвърчало през прозореца .... Мама като се върнала видяла че липсва една пелена а не било СЪН!
КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ХОРА ИМА НЕЩО СВЪРЗАНО С МЕН АМА КАКВО?
![]()
![]()
![]()
и СЕГА ПОСЛЕДНАТА МИ ИСТОРИЯ КОЯТО никога ама никока няма да забравя разказвам я на всеки реших и на вас значи бях малка на 5-6 и се буда презноща ама от нищото е така и тъмно бяхме с кака в една стая ... И гледам неква играчка размахва ръце викам мама викам я и пища вече не смея да мърдам кака вика Млъкни искам да спя тя още не знае за кво става думаМама идва пали лампата и от колето пада една играчка маймуна отивам да видя кво става окото на играчката счупено Мама легна при мен да спи и на сутринта играчката беше не същото място на земята
![]()
![]()
Леле това с потупването и на мен ми се е случвало и то не веднъж, не мога да намеря адекватно обяснение, но наистина е доста стряскащо... Спомням си ясно как веднъж ми се случи, докато стоях на компютъра и се бях заблеял, и веднъж през нощта, но все още не бях заспал, тогава беше доста зловещо хаха .
Хай,
Историята е по действителни събития от истории по действителни събития !
Веднъж сънувах,че съм седнал на една маса и играя покер. Както вдигам залога и изведнъж Зигмунд Фроид ми обяснява, че нямало да вдигна залога ако съм бил правил секс. После тока спря и Никола Тесла си прибра парите и каза, че е заради него - имало фал с променливия ток. Бенджамин Франклин извади бонга и пушихме малко. Накрая двамата с Линкълн решихме да си тръгваме - Той за гражданската война аз за вкъщи. Както се прибирах и 3 вампира единия от които беше този русия с диамантеното лице от Twilight искаше да ме натисне. Едвам съм избягал, добре че от Стар Трек Ентерпрайс ме телепортираха на кораба майка. Дарт Вейдър дойде, Люк го изненада и го прониза и оттам като почна един запой за свободата на Империята ... та изведнъж се събудих.
Това не беше сън ! БЕШЕ ИСТИНСКО !!!
Поздрави,
Батя Skeletoner
Последно редактирано от Skeletoner : 10-06-2013 на 23:41
И аз имах един период в който сънувах кошамри ... Бяха много реалистични , и в самия сън знаех че е сън,и се чудех как да се събудя ...Но мисля че темата не е за сънища,така че нема разказвам
![]()
Сетих се за една случка.. Бях в една приятелка и бяхме усилили музиката и седим на компа. бяхме се зазяпали и през това време майка й се е прибрала и стоеше зад нас ( ние не знаехме ), беше тъмно.. и приятелката ми се обърна и почна да пищи и аз се обърнах и не осъзнах, че е майка й, помислихме си, че е духи аз паднах на зад и майка й само стои и ни гледа, а ние умираме от страх.. После ми беше супер смешно, как ли сме изглеждали от страни..
( знам, че няма нищо свръх естествено, но исках да я напиша, ай все пак си помислих, че е дух )
![]()
С братовчетка ми само сме викали Дама Пика и беше ужасно страшно с крясаци се прибрах в нас повече ник'ви такива :X :X :X иначе вярвам в извънземни
С няколко приятелки сме се опитвали да викаме Дама Пика, но не става нищо.
Аз почвам да вярвам като гледам понякога онова предаване по Дискавъри - "Истории за духове"
И после доста съм стресирана![]()
Абе за моя ум си същевствуват такива неща пък за вашия незная ... Ние в даскало всяка година викаме дявола в мазето .... Са ме мързи да пиша щото пиша на ВGBB
![]()
Може би ги има,но може би е само нашето въображение. Мога да дам доказателства,за които все повече започвам да вярвам в "духовете".
Когато баща ми почина, на другият ден се появи сянка на вратата, а всички бяхме в една стая и нямаше никой.
След един месец снимките му се бяха наредили в последователност от най-старата дата, до най-скорошната.
Хляба беше паднал на земята и няколко филии бяха на пода..
Има още мноого такива неща,може би си въображаваме,но това е действителност..
Можеш да видиш по програмата в нета, иначе те там даваха и предаване за духове с известни, т.е. истории, преживяни от известни личности и разказват там.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
^ я, отбаннали фантасмагорията.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
So original! ^^
♥ 2PAC ♥