.
Отговор в тема
Страница 36 от 41 ПървиПърви ... 26323334353637383940 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1001

Тема: Духовее...

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia

:(

Прочетох всички 35 страници за 3 дена много бяха интересни и ще следа всеки ден дали някой е написал по нещичко Ааа ( wtfwtfwtf) Разбирам те вече си на 20 и не си на детски акъл или де да знам нещо такова
    Сетих се за една случка...
    Когато съм била малка бебе още и кака ми си е спала по едно време се буди като някакво момиче с плитки я буди Смисъл скубе я и кака ми се буди и тва момиче тръгва към кухнята под масата и баща ми идва след тва и кака вика та тате видя ли го ? И тате гледа под масата няма нищо и момичето отишло зело една моя пелена и изхвърчало през прозореца .... Мама като се върнала видяла че липсва една пелена а не било СЪН! КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ХОРА ИМА НЕЩО СВЪРЗАНО С МЕН АМА КАКВО?
    и СЕГА ПОСЛЕДНАТА МИ ИСТОРИЯ КОЯТО никога ама никока няма да забравя разказвам я на всеки реших и на вас значи бях малка на 5-6 и се буда презноща ама от нищото е така и тъмно бяхме с кака в една стая ... И гледам неква играчка размахва ръце викам мама викам я и пища вече не смея да мърдам кака вика Млъкни искам да спя тя още не знае за кво става дума Мама идва пали лампата и от колето пада една играчка маймуна отивам да видя кво става окото на играчката счупено Мама легна при мен да спи и на сутринта играчката беше не същото място на земята

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Обикновено съм много реалистичен човек, но преди няколко дни сутринта както си лежа, усещам как някой наистина силно и бързо ме потупва между рамото и врата. Обръщам се, мислейки че е брат ми, а там нямаше никой. И беше точно 7 часа, времето ми за ставане. Уплаших се страшно много, защото няма начин просто това да съм го сънувала. Беше прекалено силно, реалистично, натрапчиво и каквото друго се сетите. Беше истинско.
    Леле това с потупването и на мен ми се е случвало и то не веднъж, не мога да намеря адекватно обяснение, но наистина е доста стряскащо... Спомням си ясно как веднъж ми се случи, докато стоях на компютъра и се бях заблеял, и веднъж през нощта, но все още не бях заспал, тогава беше доста зловещо хаха .

Хай,

Историята е по действителни събития от истории по действителни събития !

Веднъж сънувах,че съм седнал на една маса и играя покер. Както вдигам залога и изведнъж Зигмунд Фроид ми обяснява, че нямало да вдигна залога ако съм бил правил секс. После тока спря и Никола Тесла си прибра парите и каза, че е заради него - имало фал с променливия ток. Бенджамин Франклин извади бонга и пушихме малко. Накрая двамата с Линкълн решихме да си тръгваме - Той за гражданската война аз за вкъщи. Както се прибирах и 3 вампира единия от които беше този русия с диамантеното лице от Twilight искаше да ме натисне. Едвам съм избягал, добре че от Стар Трек Ентерпрайс ме телепортираха на кораба майка. Дарт Вейдър дойде, Люк го изненада и го прониза и оттам като почна един запой за свободата на Империята ... та изведнъж се събудих.

Това не беше сън ! БЕШЕ ИСТИНСКО !!!

Поздрави,
    Батя Skeletoner
    Последно редактирано от Skeletoner : 10-06-2013 на 23:41

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Skeletoner Виж мнението
    Хай,

Историята е по действителни събития от истории по действителни събития !

Веднъж сънувах,че съм седнал на една маса и играя покер. Както вдигам залога и изведнъж Зигмунд Фроид ми обяснява, че нямало да вдигна залога ако съм бил правил секс. После тока спря и Никола Тесла си прибра парите и каза, че е заради него - имало фал с променливия ток. Бенджамин Франклин извади бонга и пушихме малко. Накрая двамата с Линкълн решихме да си тръгваме - Той за гражданската война аз за вкъщи. Както се прибирах и 3 вампира единия от които беше този русия с диамантеното лице от Twilight искаше да ме натисне. Едвам съм избягал, добре че от Стар Трек Ентерпрайс ме телепортираха на кораба майка. Дарт Вейдър дойде, Люк го изненада и го прониза и оттам като почна един запой за свободата на Империята ... та изведнъж се събудих.

Това не беше сън ! БЕШЕ ИСТИНСКО !!!

Поздрави,
    Батя Skeletoner
    Иха Имаше един период при мене да санувам кошмари и така всеки ден без спирачки беше около 5-6 месеца аз даже всеки ден потах мама ,,Мамо нали няма да сънувам страшни сънища днес '' и тя няма и ме успокояваше много беше гадно обаче

Мега фен Аватара на SurfSky
    И аз имах един период в който сънувах кошамри ... Бяха много реалистични , и в самия сън знаех че е сън,и се чудех как да се събудя ... Но мисля че темата не е за сънища,така че нема разказвам

Сетих се за една случка.. Бях в една приятелка и бяхме усилили музиката и седим на компа. бяхме се зазяпали и през това време майка й се е прибрала и стоеше зад нас ( ние не знаехме ), беше тъмно.. и приятелката ми се обърна и почна да пищи и аз се обърнах и не осъзнах, че е майка й, помислихме си, че е дух и аз паднах на зад и майка й само стои и ни гледа, а ние умираме от страх.. После ми беше супер смешно, как ли сме изглеждали от страни.. ( знам, че няма нищо свръх естествено, но исках да я напиша, ай все пак си помислих, че е дух )

Мега фен Аватара на baby_baby
    С братовчетка ми само сме викали Дама Пика и беше ужасно страшно с крясаци се прибрах в нас повече ник'ви такива :X :X :X иначе вярвам в извънземни

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    С братовчетка ми само сме викали Дама Пика и беше ужасно страшно с крясаци се прибрах в нас повече ник'ви такива :X :X :X иначе вярвам в извънземни

от кво пищите като е измислица ;Д

С няколко приятелки сме се опитвали да викаме Дама Пика, но не става нищо.

Цитирай Първоначално написано от wtfwtfwtf Виж мнението
    от кво пищите като е измислица ;Д
    беше си страшничко

беше си страшничко
    Дама пика ли :Д

Дама пика ли :Д
    да не си спомням точно какво стана щото бяхме малки обаче ми се видя че се появи

да не си спомням точно какво стана щото бяхме малки обаче ми се видя че се появи
    видяла си тва което искаш да видиш 'Д.. и аз се насирах като малък дама пика и секви глупости ;д

видяла си тва което искаш да видиш 'Д.. и аз се насирах като малък дама пика и секви глупости ;д
    Е нз обаче са ми е любопитно и може някои ден да я викна

Е нз обаче са ми е любопитно и може някои ден да я викна

ако искаш може двамата да опитаме в тъмна стая ';Д

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Аз почвам да вярвам като гледам понякога онова предаване по Дискавъри - "Истории за духове"
    И после доста съм стресирана

Град
    Sofia
    Абе за моя ум си същевствуват такива неща пък за вашия незная ... Ние в даскало всяка година викаме дявола в мазето .... Са ме мързи да пиша щото пиша на ВG BB

Може би ги има,но може би е само нашето въображение. Мога да дам доказателства,за които все повече започвам да вярвам в "духовете".
    Когато баща ми почина, на другият ден се появи сянка на вратата, а всички бяхме в една стая и нямаше никой.
    След един месец снимките му се бяха наредили в последователност от най-старата дата, до най-скорошната.
    Хляба беше паднал на земята и няколко филии бяха на пода..
    Има още мноого такива неща,може би си въображаваме,но това е действителност..

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Аз почвам да вярвам като гледам понякога онова предаване по Дискавъри - "Истории за духове"
    И после доста съм стресирана
    А кога го дава това предаване?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Можеш да видиш по програмата в нета, иначе те там даваха и предаване за духове с известни, т.е. истории, преживяни от известни личности и разказват там.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

пишете бе :Д

Град
    Somewhere On East =]]
    ^ я, отбаннали фантасмагорията.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    ^ я, отбаннали фантасмагорията.
    я бича си е бич

Град
    Somewhere On East =]]
    So original! ^^
    ♥ 2PAC ♥

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    So original! ^^
    твойто беше повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си