- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
два пъти се е случвало телевизора в хола заедно с декодера да са включват сами. Наще лягат аз отивам да гледам дискавъри спирам го сядам на компа отивам да пикам и гледам хола свети - отивам тв-то пуснато на btv hdсам няма как да се пусне. Абе толкова странни работи се случват в нас пък... ето и за един блок до нас кво пише
http://pik.bg/18-%D0%B5%D1%82%D0%B0%...ews113744.html
аз ще ви кажа само че има бог и сатана има рай и ад та всичко лошо и страшно което виждате е дявола в различни образи а всичко хубаво и добро е бог, искам да ви кажа че ако искате да живеете хубав живот изпълнен с радост, доброта,любов,и здраве,ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА,ЧЕТЕТЕ БОЖИЕТО СЛОВО,МОЛЕТЕ СЕ ОТ СЪРЦЕ И ДУША,УПОВАВАЙТЕ СЕ НА БОГА И ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ ВСИЧКО НАЙ ДОБРО ЗА ВАС, запомнете едно нищо и никой не може да ви помогне така както бог ще го направи, ВЯРВАЙТЕ В НЕГО И СЕ МОЛЕТЕ.
Дядо ми почина преди две седмици... Вечерта преди погребението, когато трупа още беше вкъщи, се чуваше музика от стаята, в която го бяхме оставили. Беше като църковен хор... не знам, не мога да го обясня, но всички, които бяхме вкъщи я чухме. По-късно леля ми чела някъде, че когато ангелите идвали да вземат нечия душа, идвали с музика.
-
Последно редактирано от Bank$ : 12-08-2013 на 19:46
-
Последно редактирано от Bank$ : 12-08-2013 на 19:46
Впрочем лятото в кв. Изгерв в София се случи нещо странно. Седях си аз с авера на един тротоар и си въртим една цигара, обяснявам му нещо и изведнъж спира да ме слуша и се заглежда към небето. Поглеждам и аз - светлини. Кръгли, жълти светлини. И се движат. Ама се движат на право, височко, но не и нагоре. Спря при нас една кола, слезе от нея един мъж и ни помоли да снимаме. Не се получи, разбира се. :д Каза ни, че извънземните идват и си тръгна...
Със сигурност си има някакво логично обяснение, но аз не го знам.![]()
За съжаление всички вие спадате към по-лекия стадии на Шизофрения. Да не дава Свети Георги, Исус, Алах, Мохамед и извънземните да преминете към тежък стадии![]()
Когато хората не могат да си обяснят нещо "феноменално" по научен начин те веднага го обявяват за чудо и че Бог има нещо общо с това.. хахха
Science BITCH!
Религията вече не е актуална но ти явно живееш в пещера и нямаш връзка с света
На скоро се случи това и съм малко потресена от случилото се (по - скоро уплашена) Така значи веднъж се прибирам у нас с моята приятелка Цвети...И кака ми беше болна и си седеше в кухнята и гледаше телевизия и аз си отивам в стаята и се преобличам и Цвети ме чака и вече преоблечена отивам нали и ми вика Абе Вики Кво е тва момиче в стаята при кака ти?
И аз гледам нема никво момичеИ викам Цвети там няма никакво момиче и тя гледа и вижда че няма нали ... И вика ми незнам имаше някакво момиче Седеше посредата на кухнята и гледаше сестра ти в отражението !
От тогава само я питам дали ме лъже нещо тя не не и не а между другото тя ми е много ценна и никога няма да ме излъже за нещо ....![]()
Миналата година точно на нова година видях апсолютно същото http://vbox7.com/play:d1c42dbe просто такава прилика не съм виждала пак се клатеше така и даже се разревах![]()
Първо за много години на всички..аа по темата аз посрещнах Новата година в компанията на вампири и караконджули..голям страх брах...хахаха
![]()
![]()
![]()
Ами това, че ти не вярваш в Бог не значи, че и другите не вярват!
За да не е спам-Темата е много интересна!На скоро гледах паранормална активност 2 и две вечери подред чувах разни неща и като си лягах не смеех да мръдна или да се обърна :Д
Когато дядо ми почина, баба ми казваше, че усещала присъствие в къщата й!Тя жената тогава не беше на себе си и най-вероятно да е от нервите и от болката.Не са ми се случвали страшни неща...поне аз не помня ако се сетя за нещо ще пиша
По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
Мечо Пух
[QUOTE=MaybachMusicGroup;10965252]Религията вече не е актуална но ти явно живееш в пещера и нямаш връзка с света[
мисля че ти нямаш връзка с света щом мислиш че е мода това някои да вярва в бог,много си малък за да ме разбереш още фърчиш и не си наясно с нещата от живота
Последно редактирано от elena.markova : 01-02-2014 на 12:22
Понеже темата замря, аз ще споделя нещо, което знам от дядо си
Той е бил около 15-16 годишен и е живял на село, всяка сутрин ставал в 5 часа за да изведе стадото на паша.Една сутрин станал той ии тръгнал да ходи към овцете, но видял две жени пред оградата ии си помислил, че са някои луди съседки..поздравил ги той културно, и когато те се обърнали видял, че лицата им били страшно бледи и вместо очи имали дупки..той побягнал към къщата, за да събуди пра дядо ми.Е събудил го но се оказало, че не може да говори, а пра дядо ми му казал най-спокойно "Ясно видял си самодива" успокоил го и му казал, че след 3 дни ще си възвърне говора ..
Аз съм склонен да му вярвам, а дали вие ще повярвате на мен това е ваша работа![]()
Знам още такива истории, но сега нямам време..по-късно ще пиша пак![]()
Последно редактирано от bsdirty : 01-04-2014 на 14:55
Треперя,не трябваше да чета.
И аз вярвам,но не съм виждала и се надявам така да си остане,защото бих се стреснала.
Веднъж бях заспала на включен телевизор и сутринта като се събудих беше изключен,
питах дали някой не го е изключил и казват не та не,от тогава ме побиват тръпки и ме
беше страх да пусна телевизора,пуснах го по едно време и след няколко часа ми излиза
въпрос в ъгъла “Телевизора ще се изключи след еди колко си време,искате ли да остане
включен - ок“ То се оказа,че било опция..
Последно редактирано от Dam Yeo Wool : 01-07-2014 на 13:47
Хе-хе..Не знам дали знаете, но има едно нещо наречено "сънна парализа". При мен се случва доста често, последния път си лягам и усещам как цялото ми тяло изтръпва и поглеждам на страни и виждам на леглото на сестра ми някаква много възрастна жена облечена в черно. Няма да ви опиша какъв страх почувствах, започнах да се опитвам да се раздвижа и се събудих. Погледнах на леглото и завивките бяха намачкани сякаш някой е седял там..
Шегувам се на завивките им нямаше нищо, но се изплаших здраво. След това разбрах, че при тази "сънна парализа" може да видиш такива неща.