- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Пбс (преживявания близки до смъртта) какво мислите за тях,преживявали ли сте такова нещо? (мисля, че темата е подходяща)![]()
Ами например за хора, които са се гледали отгоре на операционната маса и са видели тунела.![]()
Виж сега ..Първоначално написано от angerfist
Те най-обичат да гледат 'БТВ Новините' или 'Шоуто на Слави'![]()
точно за това става въпрос за тока вия не можете ли да помислите реално тя казва че е заспала на пуснат телевизор и като се събудила телевизорът е бил изгаснал ми ако е спирал тока през през това време РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ Е ИЗГАСНАЛ ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ти ако заспиш на пуснат телевизор и токът спре като се събудиш на сутринта ще ти работили телевизорът разбира се че НЕ
Да не ти е панасоник тв-то, а по темата и аз знам една история, ама не ми се пише мн.
един ден когато моят син беше бебе го оставих да спи в неговото легло взех бебе фона и излязох на двора да си върша друга работа, бебе фона до мен, и аз спокойна че бебето спи и си продължавам работата по едно време спрях да си почина и както си стоя и усещам как настръхвам и някакви студени вълни ме обливат, истината е че усетих нечие присъствие от лявата ми страна все едно някои ме докосва по рамото, малко се стреснах но после си помислих че си въобразявам изправих се и веднага видях на вратата за вътре няква улична котка за първи пат я виждам,видях я да драска и скача по вратата и издаваше онези страни звуци когато се бият две котки, много гадни и изнервящи звуци аз се опитах да я изгоня виках и я замерях с разни неща които имах в близост до мен но тя изобщо не се уплаши, и продължи да драска и на вратата, докато мислех още какво да хвърля по не я и се оглеждах,пак усетих присъствие все едно няква ръка на рамото ми ме буташе към вратата, през цялото това време имах някво чуство за тревожност, но след това вече майчинският ми инстинкт ме накара да изтичам веднага при детето, като се обърнах към вратата и котката която до преди няколко секунди буквално искаше да раздере вратата я нямаше, както се появи от нищото така изчезна внезапно, качих се и видях че детето се събудило и много плаче,повърнало и в носът му имаше от това което е повърнало като го сложих да спи го бях обърнала на една страна ако повърне да не се задави, но той сее обърнал после по гръб, бебе фона през цялото време не е работел, след 1 час проработи отново, аз го оставих за 25 минути, друг пат като имам няква работа например в кухнята и като заспи го местя в една кошара имам за игра, и си е при мен мога да го наблюдавам но този пат реших че ще мога да свърша друга работа за 20 минути,и така това е моята история в онзи ден преди 9 години ми се случи това нещо няква сила ме бутна да се кача при детето тайствената котка не я видях повече,
Ами добре тогава и азще разкажа, случи се преди 4-5 години с майка ми, телефона звъннал и тя го вдигнала от другата страна се чуло някакво мучене и пелтечене (дядо ми от страна на майка ми, който вече беше починал, беше с три инсулта и неможеше много да говори) и тя затворила телефона и мисля, че се беше повторила случката и по-късно един комшия на баба ми се обадил на майка ми да ѝ каже, че на баба ми ѝ е станало лошо. Странно дали е съвпадение или не незнам.
айдеееее който видял видял
Последно редактирано от elena.markova : 01-21-2014 на 16:10
хахахахахаха не