.
Отговор в тема
Страница 38 от 41 ПървиПърви ... 283435363738394041 ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1001

Тема: Духовее...

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    ако през ноща е изгаснал тока и телевизорът е спрял после като дойде токът няма как сам да се пусне, помислили за това преди да започнеш да пишеш глупости
    Мисля, че ти пишеш глупости

Пбс (преживявания близки до смъртта) какво мислите за тях,преживявали ли сте такова нещо? (мисля, че темата е подходяща)

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    Пбс (преживявания близки до смъртта) какво мислите за тях,преживявали ли сте такова нещо? (мисля, че темата е подходяща)
    Можеш ли малко по-конкретно?

Ами например за хора, които са се гледали отгоре на операционната маса и са видели тунела.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Ако през ноща е изгаснал тока и телевизорът е спрял после като дойде токът няма как сам да се пусне,помислили за това преди да започнеш да пишеш глупости.
    Тази която пише глупости си ти. Кой говори за ток изобщо?

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от Dam Yeo Wool Виж мнението

ъъъъ , @elena.markova ?

Цитирай Първоначално написано от angerfist
    два пъти се е случвало телевизора в хола заедно с декодера да са включват сами. Наще лягат аз отивам да гледам дискавъри спирам го сядам на компа отивам да пикам и гледам хола свети - отивам тв-то пуснато на btv hd сам няма как да се пусне. Абе толкова странни работи се случват в нас пък... ето и за един блок до нас кво пише
    Виж сега ..
    Те най-обичат да гледат 'БТВ Новините' или 'Шоуто на Слави'

Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    Вчера едва не си умрях от страх...
    Беше към 23:25.Отивам до WC.Като вървя обратно към стаята си нали е тъмно и по едно време нещо издрънча.Аз веднага хукнах да бягам,за да светна.Оказа се,че 5-6 закачалки са паднали от секцията в коридора. :d
    Само дето така се стреснах...
    И на мен ми се е случвало
    .. Чувам нещо да дращи.. гледам на вън - тя котката дере по вратата

точно за това става въпрос за тока вия не можете ли да помислите реално тя казва че е заспала на пуснат телевизор и като се събудила телевизорът е бил изгаснал ми ако е спирал тока през през това време РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ Е ИЗГАСНАЛ ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ти ако заспиш на пуснат телевизор и токът спре като се събудиш на сутринта ще ти работили телевизорът разбира се че НЕ

ТЪЪ , същата работа :SS

точно за това става въпрос за тока вия не можете ли да помислите реално тя казва че е заспала на пуснат телевизор и като се събудила телевизорът е бил изгаснал ми ако е спирал тока през през това време РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ Е ИЗГАСНАЛ ЗАЩО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ти ако заспиш на пуснат телевизор и токът спре като се събудиш на сутринта ще ти работили телевизорът разбира се че НЕ
    Чела,недочела майка на магаре! Казах,че се оказа,че телевизора се изключва сам от настройки,умница - токове,шокове,преди да ме съдиш се опитай да разбереш какво пиша и какво имам предвид.

Голям фен Аватара на supersonic0
    За другите телевизори в нас не знам, но специално този в моята стая, ако спре токът, докато е включен - след това след като токът тръгне отново телевизора се включва сам :Д

Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    За другите телевизори в нас не знам, но специално този в моята стая, ако спре токът, докато е включен - след това след като токът тръгне отново телевизора се включва сам :Д
    И при мен е така и не само телевизора..

Да не ти е панасоник тв-то, а по темата и аз знам една история, ама не ми се пише мн.

Да не ти е панасоник тв-то, а по темата и аз знам една история, ама не ми се пише мн.
    ем кат не ти се пише кво се обаждаш хахахахахахахахаха

No .. White Samsung.

ем кат не ти се пише кво се обаждаш хахахахахахахахаха
    Аз не мога да разбера ти какво се обаждаш като нито разказваш нещо,нито нищо. Критичка..

Аз не мога да разбера ти какво се обаждаш като нито разказваш нещо,нито нищо. Критичка..
    ще разкажа

един ден когато моят син беше бебе го оставих да спи в неговото легло взех бебе фона и излязох на двора да си върша друга работа, бебе фона до мен, и аз спокойна че бебето спи и си продължавам работата по едно време спрях да си почина и както си стоя и усещам как настръхвам и някакви студени вълни ме обливат, истината е че усетих нечие присъствие от лявата ми страна все едно някои ме докосва по рамото, малко се стреснах но после си помислих че си въобразявам изправих се и веднага видях на вратата за вътре няква улична котка за първи пат я виждам,видях я да драска и скача по вратата и издаваше онези страни звуци когато се бият две котки, много гадни и изнервящи звуци аз се опитах да я изгоня виках и я замерях с разни неща които имах в близост до мен но тя изобщо не се уплаши, и продължи да драска и на вратата, докато мислех още какво да хвърля по не я и се оглеждах,пак усетих присъствие все едно няква ръка на рамото ми ме буташе към вратата, през цялото това време имах някво чуство за тревожност, но след това вече майчинският ми инстинкт ме накара да изтичам веднага при детето, като се обърнах към вратата и котката която до преди няколко секунди буквално искаше да раздере вратата я нямаше, както се появи от нищото така изчезна внезапно, качих се и видях че детето се събудило и много плаче,повърнало и в носът му имаше от това което е повърнало като го сложих да спи го бях обърнала на една страна ако повърне да не се задави, но той сее обърнал после по гръб, бебе фона през цялото време не е работел, след 1 час проработи отново, аз го оставих за 25 минути, друг пат като имам няква работа например в кухнята и като заспи го местя в една кошара имам за игра, и си е при мен мога да го наблюдавам но този пат реших че ще мога да свърша друга работа за 20 минути,и така това е моята история в онзи ден преди 9 години ми се случи това нещо няква сила ме бутна да се кача при детето тайствената котка не я видях повече,

Ами добре тогава и аз ще разкажа, случи се преди 4-5 години с майка ми, телефона звъннал и тя го вдигнала от другата страна се чуло някакво мучене и пелтечене (дядо ми от страна на майка ми, който вече беше починал, беше с три инсулта и неможеше много да говори) и тя затворила телефона и мисля, че се беше повторила случката и по-късно един комшия на баба ми се обадил на майка ми да ѝ каже, че на баба ми ѝ е станало лошо. Странно дали е съвпадение или не незнам.

айдеееее който видял видял
    Последно редактирано от elena.markova : 01-21-2014 на 16:10

Това ти ли си?

хахахахахаха не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си