- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
mdaaa duhove ima . Sre6tal sym dostaA kolkoto do izvanzemnI . Ima , no o6te ne sam vi se razkril . ( Az sam izvanzemno do6lo da otvede vsi4ki kitaici na planetata si i da gi izmu4va 4rez gadeli4kane )
Видях темата и за около 2 дена изчетох страничките .. При някои истории тръпки ме побиха. Ама и аз .. чета посред нощите, както и да е - искам и аз да се включа, като ъпдейтна темата, че гледам - от около 20 дена никой не е писал. Честно да кажа - аз съм вярваща в такива работи.
Първата ми история стана, като бях на около 8-9. Значи, тогава едно момиче от блока ми (беше на около 11) ми разказваше истории за "Жълтата милейди", "Черните пердета" и тем подобни. Аз зддравата се бях изпонаплашила и трудно заспивах (все пак бях доста малка). И една нощ сънувам как от гардероба ми излиза една стара сбръчкана бабичка, идва до леглото ми и посяга с ръка да ми докосне лицето (приличаше на въпросната милейди). И аз естествено от страх се събудих и първите няколко секунди след като си отворих очите ми се привидя същата жена, но съм сигурна, че бях будна! Не казах на никой, по простата причина, че мама щеше да ми се кара, че съм се връзвала на такива простотии - тя е голям скиптик.
Случи се скоро. Тъкмо излизах от банята и тръгнах към моята стая по коридора, при което нещо се шмугна между кракат ми. Реших, че е котката, защото тя много обича да прави така и дори не погледнах надолу. Но .. Влизам в стаята си и гледам - котката най-спокойно си спи на радиатора. :О Как съжалявам, че не погледнах тогава ..
Нещо искам да ви питам - преди около 2 години почина дядо ми - от рак. Първоначално не реагирах никак .. Когато ми казаха, че е болен и, че няма надежда да се оправи, плаках сигурно 3-4 дена .. Но когато баща ми каза, че е починал не ми беше до плач .. може би, защото знаех, че това ще се случи. Всъщност няколко седмици преди да почине той не беше аред с мозъка - говореше неадекватно, не знаеше къде се намира, не познаваше хората около него и т.н. Но както и да е, не ми е това въпросът. Първоначално (първите няколко месеца) въобще не го сънувах. Но после (преди около месец-два) започнах да го сънувам почти всяка нощ .. Последния ми сън беше как цялото семейство е в нашия хол и аз съм отишла да си налея вода, при което се връщам и заварвам дядо ми, да стои на фотьойла и да се смее (не зловещо, просто си се смееше човекът). И аз го питам: "Дядо какво стана, наистина ли се върна?". А той ми отговаря: "Вече всички ще сме заедно, ще бъдем щастливи, баба ти няма да ме оплаква повече (тя го изживя най-тежко, все пак бяха женени повече от 50 години), всичко ще бъде наред!". Аз се радвам, седнах до него и си поговорихме малко. След около 10 минути той ме попита: "Какво става, защо не съм у дома (той си беше у дома), коя си ти? Аз започнах да плача, а майка ми дойде, да ме успокоява. Когато вдигнах погледа си отново към него, нямаше и следа. Сякаш се беше изпарил. Събудих се и цялата бях обляна в пот и сълзи. Та - защо напоследък започнах да го сънувам, при положение, че в начаото това въобще не се случваше. Мерси, че прочетохте това и съжалявам за романа, който написах.![]()
прочетох една част, от това което написа дъсти, нормално е да сънуваш такива щуротии, слава богу че аз не съм де.... но мн мразя да сънувам........ и аз ще ви кажа една случка, една баба почина преди 1 седмица, която ми е комшийка и нали докато се върнат роднините й от испания да я погребат трупът й стоя у тях една вечер и тази вечер, нали не се филмирах особено, но се събудих в 5 и до 6 не можах да заспя, чувах странен звук, който до сега не го бях чувал и този звук постоянно звучеше и чувствах сякаш някой ме пипа, в 6 станах за дск...... и все пак гледам да не се филмирам, но нали знаете, зад всяка легенда има по малко истина...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе хора, тази тема наистина замря ;Д ... Ще ви разкажа .. Миналата година, с една фр решихме да ходим на гробищата в обеля ... И нали първоначално беше светло , отиваме ние и нали вече бяхме много навътре в тях , и сме се хванали под ръка и нали по едно време от един гроб камъчетата помръднаха , нямаше никой после вече излизаме да си тръгваме и тревата изшумуля са тва според мен некой плъх или нещо там животинче.. Хвана ни страх и ние търчиме сеедно некой канибал ни гони и крещиме посред гробищата. И викам Цвети аре вечерта да дпйдем пак . Вечерта отивам то тъмно 11 часа и разбираш ли ние сме на прага на гробищата и се чува Женски глас от някъде и нещо говори , а то 11 часа през ноща нямаше никой то там си има лампи .. И като почнахме да тичама пак
![]()
![]()
кат обезглавени , повече не се върнахме и се прибираме .
а преди тва имаше некви странни птици падаха пак отиваха нагоре горе седяха на едно място и постоянно едно и също и незнам мноо се исплашихме .. o.o
А венъж разбираш ли с най -добрата ми фр спахме в баба и те живеят пред гробищата и е много гадно ама не ми пука , и сутринта се събуждам и не съм си отворила очите и чувам как някой ходи а рабираш ли то дядо и на скоро беше умрял и то пред мен човечеца почила, беше стар мир на прахът му ...И се чуваше сеедно некви джапанки хлопаха , отварям очи .. вратата пулоотворена и викам .. Цвети,цвети събуждай се бързо и тя каквоооо какво бее
и аз и разказвам и тя ме гледа сеедно съм изяла някое магаре
Отиваме да видиме къде са може те да са влизали в хола те седят най-спокойно и си пият кафето и аз .. И аз бабо руми влизали ли сте в хола те не . И аз в тоя момент ... имат котка обаче котката не ходи с джапанки ...
съседите и мразят да тропат и те да ИМ ТРОПАТ ЗА ТОВА ....
^ Има хиляди обеснения - пода ви скърца и котката е минала отгоре, филмирали сте се, причуло ви се ..
Последно редактирано от Dusty : 02-23-2014 на 13:04
Като бях малак много се филмирах ся, като малко пораснах и такива филми не се вкарвам от 2 години съм минавал през гробищата и съм се прибирал в 2-3 сутринта и никви такива неща не са ми се превиждали, а преди и малко да се стъмни ме е било страх. и тва е щото има сенки който са странни и когато сме смалки и мозъка ни ги оприличава на някви анимаций дето сме гледали с вампири и такива ..![]()
Я да ъпдейтна тая тема ...
Иска ми се да напиша нещо,но просто няма какво.На 16 съм и паранормални мизерии не съм виждал!![]()
Влизам в кенефа и се чуват странни звуци от чинията където акам.. Кво ли е тва?
Така ще разкажа нещичко ... Не знам но ми е супер странно ..Преди 3-4 дена една приятелка ми беше разказвала за едно момче ,с него рисували графити но спрели защото момчето се разболяло от рак...И нали знаете как стоят нещата с тази болест...
Та така на другият ден нали спя и баща ми ме събужда и ми вика '' Вики ставай хайде'' и седи по средата и ме гледа ... ама беше много странно все едно светът беше спрял
Имах чувството че някой е починал или някой ще почине някакво изплашено ми беше... Окей денят мина и вечерта си пиша с това момиче по фейсбук и ми вика '' Вики отиде си ,момчето за което ти разказах , няма го вече ... напусна този свят '' И аз викам '' Кой бе , момчето със графитите ли '' и тя '' Да '' Много ми стана неприятно... много гадно а и как така ако е съвпадение то ебаси съвпадението ...
Все едно знаех че е станало нещо ... ебаси ...
![]()
Вярвам,въпреки че вече не се страхувам толкова,колкото като дете.Имам няколко истории:Първата се случи когато бях малка и бях с нашите на село.В двора ни има две къщи-едната е новата вила в която живеем,а другата е старата къща където са живеели прадядо и прабаба,а ние ползваме като склад за градински инструменти и всякакви боклуци.Точно пред нея видях някаква бяла фигура,не си спомням детайлно,но беше бяло,като сияние с човешки ръст,но без черти.Изчезна почти веднага,но съм убедена,че беше там.
Скоро ми се случи и друго.Чаках един приятел пред тях,за да изпуша една цигара,а при мен беше кварталното куче.То е много добро,понякога лае колоездачите,но не и хората особено тези които познава.Беше тъмно вече и кучето изведнъж се разлая,ръмжеше и лаеше и зае нападателна поза,не лаеше мен,а сякаш нещо пред нас и ми стори,че е застанало така сякаш иска да ме защити от нещо.Стоях така поне пет минути,а то не спираше да ръмжи и никой не мина,дори котки нямаше(а,той не лае котките,харесва ги,но те не искат да са приятели),накрая се уплаших и влязох във входа,а кучето се повъртя още малко и си тръгна...
Хайде някой да сподели по нещо .. Аз имам много за разказване животът ми е супер странен ама дайте малко и вие![]()
Толкова ме е яд че тази тема така замря.. Супер беше преди като повече хорица драскаха по нещо тук .. Кеф ми беше да чета всяко мнение ..
То аз имам 100% реални и авторски документации за съществуването им.
Последно редактирано от solo_ : 01-17-2016 на 20:24
deleted from government
Последно редактирано от solo_ : 01-17-2016 на 20:24
Ми дай насам ? на лично нещо интересувам се
Аз ще кача кадрите които съм заснел сега ми остава само да ги свържа че да стане като филмче, не да качвам клип по клип...
ПС: В това "на лично нещо интересувам се" няма логика
Така... ами... не съм виждал.Не вярвам в такива неща, вече съм голям, вчера станах на 8, надрастнах ги тия неща просто...
Сега сериозно - не съм виждал или чувал, но вярвам, че има нещо такова. Някаква сила или нз какво... все пак трябва да отидеш някъде след смърта, може да ставаш дух.