.
Отговор в тема
Страница 4 от 41 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1001

Тема: Духовее...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ем, за т'ва не знам колко е вярно, просто гледах един научен филм.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

е не им вярвай няма да има извънземни там кадето все дигало най-много шум наслага ли табели и незнам си колко войници го пазат може да правят екперименти с нови летателни апарати ..... а ако въобще има извънземни и ако някъде са пазени в тайна то няма да е мястото зона 51 ами на хиляди километри от него където никой незнае къде се намира .....

Мега фен Аватара на iiordanova
    Реших и аз да се разпиша в темата. (:
    Темата ми е много интересна и ще я следя.
    На въпроса дали вярвам в духове , извънземни и т.н. - да , вярвам.
    Но част от всичко това е игра на подсъзнанието.
    За извънземните вярвам , защото едва ли сме само ние. От всички планети само ние ли съществуваме .. едва ли. Определено има и други създания, които все още не са открити. Не знам извънземни ли са , какво са, но определено има нещо или по-точно някои.
    За духовете - сигурна съм , че има нещо , което не може да се обесни.
    Тук прочетох доста страшни истории , от които настръхнах! И на мен са ми се случвали доста странни случки. И мисля , че духове има. Но като , че ли ''дух'' не е точната дума. Според мен е нещо друго , което не мога да си обесня точно.
    Извънземни , духове .. сигурна съм , че има и още неща и същества , за които все още ние хората не знаем.

Относно Area 51 http://vbox7.com/play:cf284dc0 http://vbox7.com/play:cf39a40a гледайте и двата клипа разкавазват доста интересни неща

ако вярваш че в ареа 51 има извънземни или държат доказателсва относно тях вярно требва да си много прост ........ 1 во както вече казах ако имат доказателства или ги държат ще бъде на место кадето никой няма да знае а не на такова където всеки ден се вдига най - много шум а отностно до хората видяли някфи неща в небето и си мислят че са извънземни са много зле 1 во е неиндифициране летящ обект и второ именно в зона 51 може да правят експерименти с нови летателни апарати като летящи чиний и други ...........

Цитирай Първоначално написано от spainn
    ако вярваш че в ареа 51 има извънземни или държат доказателсва относно тях вярно требва да си много прост ........ 1 во както вече казах ако имат доказателства или ги държат ще бъде на место кадето никой няма да знае а не на такова където всеки ден се вдига най - много шум а отностно до хората видяли някфи неща в небето и си мислят че са извънземни са много зле 1 во е неиндифициране летящ обект и второ именно в зона 51 може да правят експерименти с нови летателни апарати като летящи чиний и други ...........
    Направи ли си труда поне да излгедаш клиповете ?..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Реших и аз да се разпиша в темата. (:
    Темата ми е много интересна и ще я следя.
    На въпроса дали вярвам в духове , извънземни и т.н. - да , вярвам.
    Но част от всичко това е игра на подсъзнанието.
    За извънземните вярвам , защото едва ли сме само ние. От всички планети само ние ли съществуваме .. едва ли. Определено има и други създания, които все още не са открити. Не знам извънземни ли са , какво са, но определено има нещо или по-точно някои.
    За духовете - сигурна съм , че има нещо , което не може да се обесни.
    Тук прочетох доста страшни истории , от които настръхнах! И на мен са ми се случвали доста странни случки. И мисля , че духове има. Но като , че ли ''дух'' не е точната дума. Според мен е нещо друго , което не мога да си обесня точно.
    Извънземни , духове .. сигурна съм , че има и още неща и същества , за които все още ние хората не знаем.
    Думата е "енергия" защото когато умреш енергията ти не се губи .. човек си остава там където е починал , хубавото е че енергията не наранява никой,само може да ни изплаши до смърт,иначе ако можеше да наранява няма да има много живи по-света така че хора ако чуете нещо,вместо да се криете под завивките отидете и вижте какво е , колко и страшно да ви звучи , 1-во може да има съвсем просто обяснение , и 2-ро като отидете един път 2рия път като чуете нещо няма да ви е страх,така се преодолява страха от "духовете" не като четете в интернета глупости как можело нещо в тъмното да изскочи и да ви убие ..
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    Bulgaria
    Вярвам..вярвам и понякога ме е много страаах

Цитирай Първоначално написано от UnkN0VVn
    Цитирай Първоначално написано от spainn
    Направи ли си труда поне да излгедаш клиповете ?..
    а ти направили си труда да прочетеш кфо ти казвам ? тфа че коментират правят догатки и има няколко снимки незначи че са изънземни а точно обратното военните експериментират с нови летателни апарати смотаняк ...............

Понякога имам чувството,че някой обикаля около вратата на стаята през нощта. А и от време на време чувам как вратата на банята се отваря,а в действителност никой не е станал. (когато майка ми става,светва лампата,а тези неща се чуват на съвсем тъмно)..Но съм почти сигурна,че си втълпявам.

Не вярвам! Определено ... всичко е на подсъзнателно ниво ... както когато гледаш психо трилър и психиката ти е нестъбилна и не че чуваш или виждаш нещо просто си втъпляваш и изтръпваш ... като малка ме беше страх и вечер като трябваше да ида до тоалетната и аз бягах по коридора ама веднъж си викам " що пък се хабя да бягам" и спрях и нищо не стана... нито чух нещо нито видях просто ми се пикаше и преди спях завита през глава ама пак се осъзнах,че нищо не става ... като мислиш реално и не си втълпяваш глупости е много по-лесно

Ах колко истории,подобни на тези на Claymore съм чувала.Не са ми се случвали до сега,но им вярвам на 100 %,защото са се случвали на мои близки хора.А за мен мога да кажа,че няколко пъти съм чувствала присъствие в стаята си като си легна.И не,със сигурност не е внушение.Толкова е истинско.Но аз някак си не се страхувам от тъмното и от въпросното присъствие,защото си мисля,че не е от лошите,колкото и напудничево да звучи.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    Цитирай Първоначално написано от MattFTW
    Незнам какво е било, но когато съм бил малък (някъде 2001,2002) година точно когато пра баба почина и котката ми изчезна след няколко дни тамън си заспивам нали, но чувам мяукане и женски глас да вика името ми ... стреснах се и станах и нищо нямаше .. след като заспах сънувах кошмар където през прозореца влиза някаква луда и се скрива под леглото ми и после ми дърпа одеалото, а аз немога да се помръдна и виках на баба ми която спеше на другото легно, но не ме чуваше (това е естествено защото е сън ) и после тая лудата се появи и от там нататък не си спомням .. след това 1,2 години не съм спал сам и винаги съм чуствал, че има присъствие (чуждо) Но сега 2010 съм голям и вече мисля да го забравя А и това с лудата жена има връзка с баба ми защото пра дядо ми е бил винаги пиян и я е заключвал в стаята по седмици .. и тя полудяла и почина от инфаркт .. също така след 1 година когато пра дядо ми беше в болница той беше в безсъзнание и точно преди да умре (бил е в безсъзнание) леля ми го е хванала за ръката и той я е стиснал много силно и когато починал я е пуснал .. това си спомням само
    лелее много психарско.. особено съня
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Вярвам и съм убедена,че има.Аз нямам кой знае какви случки,но никога не съм си правила оглушки с мъртвите и не съм ги викала без причина.Често обаче като съм в някаква опастност чувам мяукане около мен,без да има котка.Нашето семейство са власи и открай време,още от времето на дядо ми,са ни наричали "Котките"
    Иначе аз помня веднъж,бяхх .. малка бях,около 11-12 годишна.И бях излязла от нас в 12 през нощта,тка де бях избягала,и седнах на едни стълби да си поплача.Изведнъж чух мяукане и моята сянка я покриваше огромна котешка.Аз веднага се обърнах да видя за някоя котка,обаче никъде не се виждаше жива душа.Претърсих,но нищо.След това често съм се паркирала пак там,но никога не се появи отново.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Много често съм чувала сънища с котки и от мои приятелки.Интересно ми е какво символизира котката в сънищата
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от honeybabe
    Много често съм чувала сънища с котки и от мои приятелки.Интересно ми е какво символизира котката в сънищата
    Попринцип значи, че имаш неверен приятел, но съм чувала, че не важи за хората, които много обичат котки..

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Аз ви сънувах, как спирате с ЛСД-то..
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Понякога имам чувството,че някой обикаля около вратата на стаята през нощта. А и от време на време чувам как вратата на банята се отваря,а в действителност никой не е станал. (когато майка ми става,светва лампата,а тези неща се чуват на съвсем тъмно)..Но съм почти сигурна,че си втълпявам.
    Или просто чуваш съседите над/под вас?

П.С. Аз пък сънувам кокошки и пауър рейнджъри, това какво значи?

и аз да драсна нещо ,.
    1во да вярвам и съм голяма БЪЗЛА
    ето и спомените ми ;
    *преди много години почина баба ми /шибаните лекари объркаха лекарствата/ аз научих 2дни след погребението била сам на 5/6г. плаках много легнах на спалнята на баба и дядо ест от нейната страна като се сабудих бях вир вода но усетих студ беше сякаш две ръце докосват гарба ми /може да съм си въобразила но се надявам да е била тя/
    **седяхме в една приятелка в бога ми се заклевам в цялата къща бяхме само АЗ, ТЯ И ПРА БАБА Й КОЯТО ЕДВАМ МАРДАШЕ,. та седим ние си говорим /леглото е срещу вратата която е със стъкло/ и виждаме човек и двете яко стрес обаче заради течението вратата се отвори и ние вече още повече стресирани тва което беше зад вратата не сме го видяли вече даже направиха разместване на мебелите ;д
    ***преди 5/6 месеца живата ми баба се качва горе да говори с майка аз се правя на заспала там да не ме занимава и баба зе да плаче да обяснява на маика как и званят по домашния и чувала гласа на баща си който се обеси преди 5 години /не мисля че е излъгала жена на възраст е вярно но все още не е изперкала/

нищо интересно ама нямам обяснение на нито едно от преживяното
    поредното объркано хлапе

Аз вярвам и съм виждал такива неща неискам да разказвам ,защото няма да ми повярват повечето и ще се смеят , а мен ме дразни когато някой се смее на това което неможе да види сам!
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    Аз вярвам и съм виждал такива неща неискам да разказвам ,защото няма да ми повярват повечето и ще се смеят , а мен ме дразни когато някой се смее на това което неможе да види сам!
    Сподели де, всичките толкова глупости наприказвахме, пък ти да се въздържиш...

Цитирай Първоначално написано от vampireee
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    или като излизам от WC-то , усещам , че просто зад мен има нещо.. и винаги бягам колкото и смешно да ви звучи..
    дааа и на мен ми се е случвало абсолютно същото доста пъти просто усещам присъствие в коридора и стомаха ми се свива и аз като теб бягам :Д
    и на мен тва ми се случва в коридора, точно пред WC направо тръпки ме полазват като съм там

Град
    Шумен
    Не бих казала че вярвам в духове , но не мога и със сигурност да кажа че не съществуват, просто няма от къде да знам. А като се е почнало със странните истории, ще взема и аз да се разпиша

Дядо ми е починал преди много време (преди да се родя), а баба ми понякога го сънува. Дотук добре, ще си кажете, мъчно и е на жената, нормално е. Обаче тук идва странното - тя твърди че той идва когато иска да "прибере" някого Единия път го сънувала, а на другия ден един приятел на баща ми загина в трудова злополука. После пък го сънувала да си идва - в съня си тя била на терасата и го видяла как върви по улицата и влязла вътре да го чака, но той така и не се качил. На другия ден съседа от долния етаж почина (той и дядо ми са били приятели). Според баба не се е качил, защото е останал на долния етаж да си го вземе със себе си Нз, тя със сигурност го е сънувала и друг път и нищо не е ставало, но това със съседа направо ме разби А съм сигурна че баба ми не лъже, дори по принцип е доста скептично настроена към тия свръхестествени истории...
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Аз пък преди някой да почине,го сънувам...
    Всичките ми познати,приятели,роднини,р дители и т.н. ми
    влизат в съня,като някоя "филмова лента" са и снимката на този,
    който ще почине "излиза" по-напред,и след това виждам починалия..
    Така се случи и при дядо,и при чичо,и при една приятелка...
    ``Значи сънувам аз дядо в една поляна /цялата зелена/ и
    той облечен в бяло - викам му,но той не идва при мен..
    - тръгна си към някоя друга поляна и не се върна...
    Когато на сутринта се събудих - нашите ми съобщиха,че
    дядо е починал /Точно на 1 април../..
    ``И при чичо беше така - само,че той преди да тръгна у тях /в съня ми/,
    ме погледна,усмихна се и си тръгна..Пък после рано сутринта
    леля ни съобщи,че чичо е починал..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си