- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Така като чета разказите и отделно ,че на вънка има страшно силен вятър ме хваща не страх ми не знам какво ..![]()
Иначе да вярвам в духове,извънземни.Въпроса е да не ми се явяват,че тогава ще става страшно ..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
и на мен ми се е случвало, но мисля че духавете са пълна измислицаПървоначално написано от ri41
, а в извънземни вярвам и даже мисля, че са добри и лоши
![]()
Тва за Зона 51 ми стана някво кофти след като го изгледах.
Иначе...като почина моя дядо преди почти 2 години после баба ми каза,че го е сънувала как вика и удря по ковчега си.Демек,че е погребан жив...После казваше,че го е чувала по нощите да я вика и се е събуждала изведнъж.Това се случва в тези прословути 40 дни.Тя сега вече не спи в стаята,в която са спели двамата.Даже не обича да влиза там и казва,че когато е вечер и се наложи да влезе докато светва лампата си затваря очите,защото на няколко пъти и се е сторвало,че той лежи на кревата.Аз пък спя в стаята,в която го положиха на погребението...На мен нищо не ми се е случвало.Понякога вечер като е тъмно в коридора и на мен ми се струва,че има нещо и гледам да съм спокойна и да не обръщам внимание.Даже като ми стане така и имам чувството,че точно преди да вляза в стаята ми,където е светло,има нещо зад мен.Ама...това си е човешко въображение.Макар,че баба ми е казвала,че на времето е живяла в наща къща заедно с майка си и майката на дядо ми.Неговата майка била много лоша жена и почти никога не излизала от стаята си,а майката на баба била много добра(и мама казва същото...за жалост,когато е починала аз още не съм била родена).Таа...тази лошата живяла в кухнята май ,а добрата в моята стая,но никога не ми се е случвало да чувам разни работи.Като малка само чувах,че някой ходи в коридора и се скърцаха врати и мислех,че на втория етаж от къщата има някой и вечер ме беше страх да се качвам...
Но като ви чета историите и ме побиват тръпки.Не мога да кажа,че вярвам или не вярвам...не знам.
В събота ли си родена ?Първоначално написано от SmilezZz
В
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Интересно ми е.. Какво за съботните хора?![]()
Реших да се разровя за съботните хора и намерих това ;
"В българските вярвания събота се смята за ден на мъртвите — всички помени и задушници се правят в този ден от седмицата. Вярва се, че родените в събота притежават свръхестествени способности — те могат да гадаят, да тълкуват сънища и най-вече само родените в събота (т. нар. съботници) могат да разпознават магьосниците и да виждат свръхестествените същества (самодиви, вампири, таласъми и пр.). Самите вампири, устрели и др. пък не могат да излизат от гробовете си в събота, защото тогава губят силата си. Смята се обаче, че къртицата излиза на повърхността на земята само на този ден преди изгрев слънце."
![]()
поредното объркано хлапе
защо толкова ви е страх от WC-то бе хора?Първоначално написано от ggirl4eto15
![]()
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от xXxinsatiablexXx
Мдам това съм чувала но в по-опростен вариант просто че сънуват неща които после се сбъдват
Брей това за съботата е интересно...Ма аз май съм родена в Сряда...трябва да питам мама.![]()
В известен смисъл е така ..
SuNsEt - вземаш си телефончето и връщаш назад до твоята дата и година на раждане (има и опция отиди на дата)![]()
28 януари 1994 година-Петък жалко...Пък една от най-добрите ми приятелки е родена на 29ти -събота и много често ми е разказвала разни странни работи свързани с нея.
Разкажи малко.. При мен е странно.Сънувам работи дето се случват, ама не целият сън дословно (имам и такива де, но мнооооого малко
), ами по-скоро трябва да се .. разтълкува ли, де да знам.Смисъл.. Трудно е за обяснение, ама аз си го разбирам
Но мисля, че като цяло всеки има такива сънища, предчувстия и т.н. Поне на мен ми се случва понякога да знам какво ще ми кажат (може би познавам приятелите си и реакциите им прекалено добре
)
Леле това за съботниците малко ме стресна, защото и аз съм родена в събота. Сънувала съм доста странни и необясними неща..
А по темата вярвам в духове определено, не съм виждала, но са ми се случвали много неща с мойте приятелки, когато сме били заедно ..
I'd come for youu .. <3
Ами...тя каза,че понякога сънува много странни и продължителни сънища и хора,които след като ги сънува после ги вижда.Не всеки път сънува такива неща,но последния път случката беше с един сън,който го сънува в продължение на 4-5 нощи.И после се оказа,че ще отиде на мястото от съня в действителност и че знае къде е ...и човека от съня после май разбра кой е...Тя сама ми е казвала,че понякога и се случват странни неща и като цяло тя самата е странна...Плашещо е колко последователни са и сънищата...Много пъти ми е помагала при разтълкуването на сънища иии попринцип,когато имам проблеми и т.н. винаги ми казва какво да правя и до сега като гледам май не е сгрешила.Примерно ...беше ми пожелала за рождения ден да си хвана най-накрая гадже от София-хванах си(тва не е чак толкова...
) после и разказах малко за него и тя каза "Аз съм с две ръце за това момче" иии ...до сега той се оказа може би човека,с който съм изпитала най-силни чувства от А до Я. Също да кажа,че ...веднъж си говорихме за фантазии и се оказа,че сме фантазирали почти едно към едно супер много неща...сякаш тя ми е била в главата или аз в нейната...Д. ако четеш това и...не съм ти казала,че разказах за теб във форума -извинявай !
За миг си помислих,че и аз май съм родена в събота, но видях,че съм родена в сряда.Ии по-добре..
![]()
![]()
И на мен ми се случват странни неща ,, или просто бълнувам ;дд
както си спя и отведнъж някой ми удря силен шамар,, събуждам се и бузата ми е изтръпнала![]()
Когато се обърна към стената докато съм на леглото имам усещането сякаш някой се взира в мен,,
веднъж се събудих и гледам някакво малко момченце на стола до бюрото което ме вика xDD луда му работа
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Аз съм родена в понеделник![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
me tooПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Пишете нещо,бе хора !!!!
.....че темата нещо "замря"![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Питах за филма Паранормал Активити много ли е страшен?
I hate cold-blooded people !!!
на мен лично не ми хареса имаше 1-2 момента, които те държат в напрежение, но общо взето през целия филм нищо интересно не станаПървоначално написано от kokosety
![]()
аз съм родена в съботаПървоначално написано от unfetter
Съ̀ботник, съботнѝк в българските народни вярвания се нарича човек, роден в събота. Вярва се, че тези хора имат свръхестествени способности и могат да виждат и разпознават злите демонични същества като вампири, устрели, самодиви, болести и т.н.; единствено съботниците могат да преследват и да унищожават тези същества. Освен това съботниците могат да различават магьосниците измежду хората, както и самите те да гадаят, да тълкуват сънища и пр.
Раждането на дете в събота е голяма радост за семейството, тъй като на това раждане се гледа като на божие благоволение. Смята се, че къща, в която живее съботник, е предпазена от магии, болести и духове.
ЖЕНСК0 СЪМ
http://margaritta.dir.bg/0302rojden_den.htm провери тукПървоначално написано от SuNsEt
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ок аз имам още една история. Начи пак бяхме малки и с децата от блока сме чували че в моя вход на последния етаж на таванските стаи имало духове или от простотиите с дама пика(въпреки че кат бях малка мноо ме беше бъз от историите за дама пика хах). Та те решиха да се качат горе да проверат. АЗ разбира се пак останах в нас да гледам от терасата кат се върнат че мн ме беше страх омфг пак..
Та качиха се аз гледах през терасата. След малко се върнаха и почнаха нали да разправят че видели някво малко счупено столче, детска обувка, счупено огледало, разхвърляни карти и прочие. Всички бяха момичета,имаше само едно момче дето беше с 2-3 години по голямо от нас-И. Та И. се обръща докато разправя и аз гледам Голям мъжки отпечатък на ръка точно по средата на гърба му. Той беше тогава с тениска на Стийв Остин
Та той се обръща и се чуди тва от къде е и сички се чудехме щото неговите ръце бяха най-големи а той няма как да го направи точно по средата на гърба си.. То беше такъв прашен отпечатък ама се виждаше супер ясно. Та тва е, беше супер зловещо
![]()