.
Отговор в тема
Страница 5 от 41 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1001

Тема: Духовее...

Така като чета разказите и отделно ,че на вънка има страшно силен вятър ме хваща не страх ми не знам какво ..

Иначе да вярвам в духове,извънземни.Въпроса е да не ми се явяват,че тогава ще става страшно ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    или като излизам от WC-то , усещам , че просто зад мен има нещо.. и винаги бягам колкото и смешно да ви звучи..
    дааа и на мен ми се е случвало абсолютно същото доста пъти просто усещам присъствие в коридора и стомаха ми се свива и аз като теб бягам :Д
    и на мен тва ми се случва в коридора, точно пред WC направо тръпки ме полазват като съм там
    и на мен ми се е случвало, но мисля че духавете са пълна измислица , а в извънземни вярвам и даже мисля, че са добри и лоши

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Тва за Зона 51 ми стана някво кофти след като го изгледах.

Иначе...като почина моя дядо преди почти 2 години после баба ми каза,че го е сънувала как вика и удря по ковчега си.Демек,че е погребан жив...После казваше,че го е чувала по нощите да я вика и се е събуждала изведнъж.Това се случва в тези прословути 40 дни.Тя сега вече не спи в стаята,в която са спели двамата.Даже не обича да влиза там и казва,че когато е вечер и се наложи да влезе докато светва лампата си затваря очите,защото на няколко пъти и се е сторвало,че той лежи на кревата.Аз пък спя в стаята,в която го положиха на погребението...На мен нищо не ми се е случвало.Понякога вечер като е тъмно в коридора и на мен ми се струва,че има нещо и гледам да съм спокойна и да не обръщам внимание.Даже като ми стане така и имам чувството,че точно преди да вляза в стаята ми,където е светло,има нещо зад мен.Ама...това си е човешко въображение.Макар,че баба ми е казвала,че на времето е живяла в наща къща заедно с майка си и майката на дядо ми.Неговата майка била много лоша жена и почти никога не излизала от стаята си,а майката на баба била много добра(и мама казва същото...за жалост,когато е починала аз още не съм била родена).Таа...тази лошата живяла в кухнята май ,а добрата в моята стая,но никога не ми се е случвало да чувам разни работи.Като малка само чувах,че някой ходи в коридора и се скърцаха врати и мислех,че на втория етаж от къщата има някой и вечер ме беше страх да се качвам...
    Но като ви чета историите и ме побиват тръпки.Не мога да кажа,че вярвам или не вярвам...не знам.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    ^ Аз пък преди някой да почине,го сънувам...
    Всичките ми познати,приятели,роднини,р дители и т.н. ми
    влизат в съня,като някоя "филмова лента" са и снимката на този,
    който ще почине "излиза" по-напред,и след това виждам починалия..
    Така се случи и при дядо,и при чичо,и при една приятелка...
    ``Значи сънувам аз дядо в една поляна /цялата зелена/ и
    той облечен в бяло - викам му,но той не идва при мен..
    - тръгна си към някоя друга поляна и не се върна...
    Когато на сутринта се събудих - нашите ми съобщиха,че
    дядо е починал /Точно на 1 април../..
    ``И при чичо беше така - само,че той преди да тръгна у тях /в съня ми/,
    ме погледна,усмихна се и си тръгна..Пък после рано сутринта
    леля ни съобщи,че чичо е починал..
    В събота ли си родена ?
    В
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Интересно ми е.. Какво за съботните хора?

Реших да се разровя за съботните хора и намерих това ;

"В българските вярвания събота се смята за ден на мъртвите — всички помени и задушници се правят в този ден от седмицата. Вярва се, че родените в събота притежават свръхестествени способности — те могат да гадаят, да тълкуват сънища и най-вече само родените в събота (т. нар. съботници) могат да разпознават магьосниците и да виждат свръхестествените същества (самодиви, вампири, таласъми и пр.). Самите вампири, устрели и др. пък не могат да излизат от гробовете си в събота, защото тогава губят силата си. Смята се обаче, че къртицата излиза на повърхността на земята само на този ден преди изгрев слънце."

поредното объркано хлапе

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от ggirl4eto15
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    или като излизам от WC-то , усещам , че просто зад мен има нещо.. и винаги бягам колкото и смешно да ви звучи..
    дааа и на мен ми се е случвало абсолютно същото доста пъти просто усещам присъствие в коридора и стомаха ми се свива и аз като теб бягам :Д
    и на мен тва ми се случва в коридора, точно пред WC направо тръпки ме полазват като съм там
    и на мен ми се е случвало, но мисля че духавете са пълна измислица , а в извънземни вярвам и даже мисля, че са добри и лоши
    защо толкова ви е страх от WC-то бе хора?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от xXxinsatiablexXx
    Реших да се разровя за съботните хора и намерих това ;

"В българските вярвания събота се смята за ден на мъртвите — всички помени и задушници се правят в този ден от седмицата. Вярва се, че родените в събота притежават свръхестествени способности — те могат да гадаят, да тълкуват сънища и най-вече само родените в събота (т. нар. съботници) могат да разпознават магьосниците и да виждат свръхестествените същества (самодиви, вампири, таласъми и пр.). Самите вампири, устрели и др. пък не могат да излизат от гробовете си в събота, защото тогава губят силата си. Смята се обаче, че къртицата излиза на повърхността на земята само на този ден преди изгрев слънце."

Мдам това съм чувала но в по-опростен вариант просто че сънуват неща които после се сбъдват

Град
    Брей това за съботата е интересно...Ма аз май съм родена в Сряда...трябва да питам мама.

В известен смисъл е така ..

SuNsEt - вземаш си телефончето и връщаш назад до твоята дата и година на раждане (има и опция отиди на дата)

Град
    28 януари 1994 година-Петък жалко... Пък една от най-добрите ми приятелки е родена на 29ти -събота и много често ми е разказвала разни странни работи свързани с нея.

Разкажи малко.. При мен е странно. Сънувам работи дето се случват, ама не целият сън дословно (имам и такива де, но мнооооого малко ), ами по-скоро трябва да се .. разтълкува ли, де да знам.Смисъл.. Трудно е за обяснение, ама аз си го разбирам Но мисля, че като цяло всеки има такива сънища, предчувстия и т.н. Поне на мен ми се случва понякога да знам какво ще ми кажат (може би познавам приятелите си и реакциите им прекалено добре )

Леле това за съботниците малко ме стресна, защото и аз съм родена в събота. Сънувала съм доста странни и необясними неща..

А по темата вярвам в духове определено, не съм виждала, но са ми се случвали много неща с мойте приятелки, когато сме били заедно ..
    I'd come for youu .. <3

Град
    Ами...тя каза,че понякога сънува много странни и продължителни сънища и хора,които след като ги сънува после ги вижда.Не всеки път сънува такива неща,но последния път случката беше с един сън,който го сънува в продължение на 4-5 нощи. И после се оказа,че ще отиде на мястото от съня в действителност и че знае къде е ...и човека от съня после май разбра кой е...Тя сама ми е казвала,че понякога и се случват странни неща и като цяло тя самата е странна...Плашещо е колко последователни са и сънищата...Много пъти ми е помагала при разтълкуването на сънища иии попринцип,когато имам проблеми и т.н. винаги ми казва какво да правя и до сега като гледам май не е сгрешила.Примерно ...беше ми пожелала за рождения ден да си хвана най-накрая гадже от София-хванах си(тва не е чак толкова... ) после и разказах малко за него и тя каза "Аз съм с две ръце за това момче" иии ...до сега той се оказа може би човека,с който съм изпитала най-силни чувства от А до Я. Също да кажа,че ...веднъж си говорихме за фантазии и се оказа,че сме фантазирали почти едно към едно супер много неща...сякаш тя ми е била в главата или аз в нейната...Д. ако четеш това и...не съм ти казала,че разказах за теб във форума -извинявай !

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    За миг си помислих,че и аз май съм родена в събота, но видях,че съм родена в сряда. Ии по-добре..

И на мен ми се случват странни неща ,, или просто бълнувам ;дд
    както си спя и отведнъж някой ми удря силен шамар,, събуждам се и бузата ми е изтръпнала
    Когато се обърна към стената докато съм на леглото имам усещането сякаш някой се взира в мен,,
    веднъж се събудих и гледам някакво малко момченце на стола до бюрото което ме вика xDD луда му работа
    Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз съм родена в понеделник
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Аз съм родена в понеделник
    me too

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Пишете нещо,бе хора !!!!
    .....че темата нещо "замря"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    И аз вярвам в духове и извънземни...
    Една вечер докато се прибирам и случайно погледнах към небето и видях "нещо" да се движи. Беше чисто бяло и се отличаваче от звездите, беше си и по-голямо. Имаше тънко тяло и големи бели крила (не беше птица, сигурен съм). Не можеше да е птица, защото си личеше, че беше много на високо и едвам помръдваше... weird
    Има неща, наречени самолети.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Питах за филма Паранормал Активити много ли е страшен?
    I hate cold-blooded people !!!

Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Питах за филма Паранормал Активити много ли е страшен?
    на мен лично не ми хареса имаше 1-2 момента, които те държат в напрежение, но общо взето през целия филм нищо интересно не стана

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от unfetter
    Интересно ми е.. Какво за съботните хора?
    аз съм родена в събота

Съ̀ботник, съботнѝк в българските народни вярвания се нарича човек, роден в събота. Вярва се, че тези хора имат свръхестествени способности и могат да виждат и разпознават злите демонични същества като вампири, устрели, самодиви, болести и т.н.; единствено съботниците могат да преследват и да унищожават тези същества. Освен това съботниците могат да различават магьосниците измежду хората, както и самите те да гадаят, да тълкуват сънища и пр.

Раждането на дете в събота е голяма радост за семейството, тъй като на това раждане се гледа като на божие благоволение. Смята се, че къща, в която живее съботник, е предпазена от магии, болести и духове.
    ЖЕНСК0 СЪМ

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Брей това за съботата е интересно...Ма аз май съм родена в Сряда...трябва да питам мама.
    http://margaritta.dir.bg/0302rojden_den.htm провери тук
    ЖЕНСК0 СЪМ

Град
    ImaginaryWorld.com
    Ок аз имам още една история. Начи пак бяхме малки и с децата от блока сме чували че в моя вход на последния етаж на таванските стаи имало духове или от простотиите с дама пика (въпреки че кат бях малка мноо ме беше бъз от историите за дама пика хах). Та те решиха да се качат горе да проверат. АЗ разбира се пак останах в нас да гледам от терасата кат се върнат че мн ме беше страх омфг пак.. Та качиха се аз гледах през терасата. След малко се върнаха и почнаха нали да разправят че видели някво малко счупено столче, детска обувка, счупено огледало, разхвърляни карти и прочие. Всички бяха момичета,имаше само едно момче дето беше с 2-3 години по голямо от нас-И. Та И. се обръща докато разправя и аз гледам Голям мъжки отпечатък на ръка точно по средата на гърба му. Той беше тогава с тениска на Стийв Остин Та той се обръща и се чуди тва от къде е и сички се чудехме щото неговите ръце бяха най-големи а той няма как да го направи точно по средата на гърба си.. То беше такъв прашен отпечатък ама се виждаше супер ясно. Та тва е, беше супер зловещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си