- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Първоначално написано от darsit0
Тъкмо сега проверих и от нас само батко е роден в събота..
Ма няма нищо различно..Обикновен човек си е![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много интересна тема. Вярвам в духове и в извънземни. Аз лично не съм виждала такива неща, но и аз като излизам от WC-то имам чувството, че зад мен има някой![]()
Попринцип мен ме е страх и от тъмното, имам и голямо въображение, та доста си ме е шубеКато по-малка на един лагер аз и 2-3 момичета и момчета викахме дама пика, а после и сапунчо
![]()
Резултатът беше, че вместо дама пика или сапунчо на вратата се появи.. класната![]()
Често като гледам нощем небето ми се привиждат разни летящи неща, но съм убедена, че са плод на фантазията ми![]()
А сега една страховита случка![]()
Един път една приятелка дпа у нас. Така де, не спахме естественоТрябваше да спим на дивана в хола, където е фотографската лампа и светкавицата на майка ми. Бяхме загасили всички лампи и само лампата на улицата светеше, но то беше съвсеееееем леко. Някъде към 2:30-3 часа лампата от тавана примигна
![]()
След около час фотографската лампа примигна, а после и светкавицата
![]()
![]()
Тоя сайт, дето го дадохте ми излиза с йероглифи. На телефона ми показа, че съм в събота. Може ли някой да провери вместо мен 20.01.1996![]()
Щото поне при мене половината неща за съботника не са вярни, на места даже абсурдни...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Събота (: ...Първоначално написано от ameli
Между другото - по-голяма съм от тебе с 5 дена![]()
Сряда.А моите истории няма да ги разказвам,защото сега кат се замисля си имат обяснение.Примерно стоим двамата с братовчед ми в детската и започва да се хлопа на вратата и да се тръшка вратата на хола.А тогава имаше силен вятър и беше отворен прозореца на кухнята.Стига съм чел повече,че нещо ми се вдигна адреналина
![]()
И аз съм съботниче и мога да кажа ,че наистина много често ми се случва да знам кво ще каже и кво ще направи човека отсреща.. може би е така щото познавам приятелите и близките си прекалено добре , но нз![]()
Аз също вярвам в "свръхестествените" неща!Не е възможно от всички тези планети които съществуват ,само ние да сме единствените форми на живот!!
Също така вярвам и в духове![]()
..Преживяла съм неща които наистина ме карат да мисля че "паранормалното" и духовете съществуват.Не ви ли се е случвало понякога да усещате,че някой ви гледа и че трябва да се обърнете,или пък че някой или нещо е зад вас и ви диша във врата..
![]()
![]()
на мен също ми се струва че някой е зад мен кат излизам от WC-то![]()
а ето нещо много странно което ми се случи преди няколко години
Бях сама вкъщи и си гледах тв (вечерта)....ама тока изведнъж спря и аз се стреснах....(беше хипертъмно и реших че няма да мърдам от дивана за да не се потроша някъде)бяха минали около 3 минути и телевизора изпука...(разправят че ако телевизора изпука значи някой твой близък починал е при теб)и аз малко се поуплашихреших че е крайно време да се обадя за тока и затърсих телефон ама точно като станах от коридора се чу думкане (все едно някой удря по стената
![]()
)направо ме побиха тръпки и бързо отидох до прозореца да видя дали тока на целия квартал е така....(не исках да си мисля за коридора изобщо
![]()
![]()
)и точно тогава тока дойде
и като отидох до коридора там нямаше никой
после като си лягах сънувах дядо ми който беше починал наскоро
![]()
![]()
![]()
наистина бече мн странно
Първоначално написано от smilelady
А това за изпукването на телевизора не съм го чувала. Доста често изпуква телевизорът в нас и компютърът също. Даже снощи изпукаха поне 2 пъти. Сега ме хвана страх....
![]()
И аз като се замисля в къщи доста често пукат телевизора,компютара,гарде роба,шкафа ... май са за ремонт![]()
Но и аз не го бях чувала това за пукането и сега ме хвана малко страх ..
![]()
Тва за пукането на твто малко нз..предишния ни телевизор пукаше нон стоп. Сегашния не пука. Тва май е просто някво суеверие
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
абе за филма паранормал активити кажете 2 рата част кога излиза викат тея месеци ама кога ???????
И аз нз от първия напрао го снесох от страх ама ше рискувам и с вторияама тряя се види в гугъл кога ке излиза
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Това с пукането надали е вярно..Т.е. надали
означава нещо друго,освен пукане![]()
Въобръжение,суеверия и накрая се получава ето
това..Та както и да е..
Спомних си за една история,която ми беше разказала
една приятелка..Чула е това отнякъде,та:
Имало едно момиче,което е загубила най-добрата си
приятелка..И нали приятелката й започва да й липсва,
затова тя взеля посреднощ да отиде при приятелката си
в гробищата и взела някакъв нож..Казали са на това момиче,
че ако забие ножа в гроба на някакъв починал прави "добро"
за мъртвия..Та направило това,обаче "забила" и роклята си и тогава
тя чула някакъв шум и поискала да избяга..Обаче нали заради
своята грешка не можа да мърда - помислила,че приятелката й се е
"оживила" и я държала,за да я вземе при себе си..
И когато нали помислила това,тя се уплашила и от този страх
починала..
На сутринта я намерили мъртва при гроба на приятелката си,
обаче ножа бил забит в стомаха й - и всички си помислили,че
се е самоубила заради приятелката си..
Не е нещо страшно или кой знае какво "духовито",но на мен ми
стана доста интересно,докато ми я разказваха..
^Аз знам почти същата история,но с войник.
Войници на времето се шегували един с друг кой ще отиде на гробището сам през нощта ии решил един от войниците да види какво ще стане.Тръгнал той,през целия път до там си повтарял,че не го е страх,че няма от какво и т.н. но бил супер много изплашен.Стигнал до някакъв гроб и се навел,обаче точно тогава чул шум зад себе си и се стреснал.Тръгнал да става,обаче някакъв клон го закачил за дрехата,а той си помислил,че е покойника и се попикал от ужас.Умрял от сърдечен удар...и на сутринта го намерили.
Тая тема е много интересна,ама как така на толкова много хора им става някво кофти като излизат от тоалетната?Щото и на мене също ми е така...точно като излизам или вървя по коридора.
А имали ли сте чувството,когато е тъмно,че някой ви гледа през прозореца?Преди няколко нощи си лежах в кревата ии понеже в момента съм в къща и пред моята стая има разни клони растения и когато свети само уличната лампа в стаята ми влизат сенките на дърветата и понякога е малко страшничко.Та в онази нощ се събуждам от някакви страхотни шумове от двора...Затваряне на врати и шум ...И реших да видя какво става,беше много късно,имаше само лек бриз и никакви признаци за течение.Та ставам аз и си викам..."ужас" и тръгнах лека полека да се приближавам към прозореца,обаче понеже имам егати въображението,че може да изскочи нещо се опитах да бъда внимателна с поглеждането през прозореца.Иии с бавни крачки стигам аз,стоя някви секунди без да мръдна и се чудя кво да правя,да погледна ли или не...и накрая се престраших и си допрях главата до прозореца.После се чуха още звуци,обаче беше толкова тъмно,че не можах да видя нищо.Умрях от страх и реших да си легна...Абе кофти беше.
мене не ме изплаши тоя филм :Д ....... ама се чуда кога ще излезне 2 рата част .........Първоначално написано от StolenBliss
Тва за пред тоалетната - май от тръбите се създавало някво магнитно поле и явно вие го усещате. Така бях гледала, така че няма нищо у вас.![]()
На прозореца ми има един голям кактус и като светнат уличните лампи, сянката му се отразява на тавана, точно като физиономия с очи и зяпната уста. И затва спускам пердето, че да не го виждам![]()
В коридора има 2-3 огледала и като ми е леко открехната врата имам чувството, че някой ме гледа от тях![]()
Иначе сънувам някой, който не съм го виждала одавна и на следващия ден случайно се срещаме![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
SmilezZz може би приятелката ти е чела страшна история или са и я разказали... от тези истории, които ги има в Google. Мисля си, че няма как някой да знае, че момичето не се самоубило, ами е направило неволна грешка. Само тя си знае, а тя е починала. ;pp
Аз споменах,че приятелката ми я е чула тази история отнякъде..Явно са й разказали това (:Първоначално написано от babylove
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Окей - хората от къде знаят пък че въпросното момиче е забило ножа в роклята си и си е помислило че приятелката и я държи и умряла от страх
![]()
Ебати измишльотината
Амии чесно да ви кажа вярвам...щото съм чела че като умре човека тялото му става по-леко с няколко грама ли беше...и ми е чудно къде отиват мама му стара тея грамове
Не съм виждала...обаче все пак една частица от мене си вярва
![]()
Вярвам и в духова и в извън земни,но не искам да имам срещи с тях.
От това,което изчетох,довечера няма да мога да спя,не се майтапя.![]()
И какво - заспа ли ?Първоначално написано от 7227
![]()