.
Отговор в тема
Страница 6 от 41 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1001

Тема: Духовее...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от darsit0
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Брей това за съботата е интересно...Ма аз май съм родена в Сряда...трябва да питам мама.
    http://margaritta.dir.bg/0302rojden_den.htm провери тук

Тъкмо сега проверих и от нас само батко е роден в събота..
    Ма няма нищо различно..Обикновен човек си е
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Много интересна тема. Вярвам в духове и в извънземни. Аз лично не съм виждала такива неща, но и аз като излизам от WC-то имам чувството, че зад мен има някой
    Попринцип мен ме е страх и от тъмното, имам и голямо въображение, та доста си ме е шубе Като по-малка на един лагер аз и 2-3 момичета и момчета викахме дама пика, а после и сапунчо
    Резултатът беше, че вместо дама пика или сапунчо на вратата се появи.. класната
    Често като гледам нощем небето ми се привиждат разни летящи неща, но съм убедена, че са плод на фантазията ми
    А сега една страховита случка
    Един път една приятелка дпа у нас. Така де, не спахме естествено Трябваше да спим на дивана в хола, където е фотографската лампа и светкавицата на майка ми. Бяхме загасили всички лампи и само лампата на улицата светеше, но то беше съвсеееееем леко. Някъде към 2:30-3 часа лампата от тавана примигна След около час фотографската лампа примигна, а после и светкавицата

Мега фен Аватара на ameli
    Тоя сайт, дето го дадохте ми излиза с йероглифи. На телефона ми показа, че съм в събота. Може ли някой да провери вместо мен 20.01.1996

Щото поне при мене половината неща за съботника не са вярни, на места даже абсурдни...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Тоя сайт, дето го дадохте ми излиза с йероглифи. На телефона ми показа, че съм в събота. Може ли някой да провери вместо мен 20.01.1996
    Щото поне при мене половината неща за съботника не са вярни, на места даже абсурдни...
    Събота (: ...
    Между другото - по-голяма съм от тебе с 5 дена

Сряда .А моите истории няма да ги разказвам,защото сега кат се замисля си имат обяснение.Примерно стоим двамата с братовчед ми в детската и започва да се хлопа на вратата и да се тръшка вратата на хола.А тогава имаше силен вятър и беше отворен прозореца на кухнята.Стига съм чел повече,че нещо ми се вдигна адреналина

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз съм във вторник родена ..

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    И аз съм съботниче и мога да кажа ,че наистина много често ми се случва да знам кво ще каже и кво ще направи човека отсреща.. може би е така щото познавам приятелите и близките си прекалено добре , но нз

Аз също вярвам в "свръхестествените" неща!Не е възможно от всички тези планети които съществуват ,само ние да сме единствените форми на живот!!
    Също така вярвам и в духове ..Преживяла съм неща които наистина ме карат да мисля че "паранормалното" и духовете съществуват.Не ви ли се е случвало понякога да усещате,че някой ви гледа и че трябва да се обърнете,или пък че някой или нещо е зад вас и ви диша във врата..

Голям фен Аватара на smilelady
    на мен също ми се струва че някой е зад мен кат излизам от WC-то а ето нещо много странно което ми се случи преди няколко години

Бях сама вкъщи и си гледах тв (вечерта)....ама тока изведнъж спря и аз се стреснах....(беше хипертъмно и реших че няма да мърдам от дивана за да не се потроша някъде)бяха минали около 3 минути и телевизора изпука...(разправят че ако телевизора изпука значи някой твой близък починал е при теб)и аз малко се поуплаших реших че е крайно време да се обадя за тока и затърсих телефон ама точно като станах от коридора се чу думкане (все едно някой удря по стената )направо ме побиха тръпки и бързо отидох до прозореца да видя дали тока на целия квартал е така....(не исках да си мисля за коридора изобщо )и точно тогава тока дойде и като отидох до коридора там нямаше никой после като си лягах сънувах дядо ми който беше починал наскоро наистина бече мн странно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от smilelady
    на мен също ми се струва че някой е зад мен кат излизам от WC-то а ето нещо много странно което ми се случи преди няколко години

Бях сама вкъщи и си гледах тв (вечерта)....ама тока изведнъж спря и аз се стреснах....(беше хипертъмно и реших че няма да мърдам от дивана за да не се потроша някъде)бяха минали около 3 минути и телевизора изпука...(разправят че ако телевизора изпука значи някой твой близък починал е при теб)и аз малко се поуплаших реших че е крайно време да се обадя за тока и затърсих телефон ама точно като станах от коридора се чу думкане (все едно някой удря по стената )направо ме побиха тръпки и бързо отидох до прозореца да видя дали тока на целия квартал е така....(не исках да си мисля за коридора изобщо )и точно тогава тока дойде и като отидох до коридора там нямаше никой после като си лягах сънувах дядо ми който беше починал наскоро наистина бече мн странно

А това за изпукването на телевизора не съм го чувала. Доста често изпуква телевизорът в нас и компютърът също. Даже снощи изпукаха поне 2 пъти. Сега ме хвана страх. ...

И аз като се замисля в къщи доста често пукат телевизора,компютара,гарде роба,шкафа ... май са за ремонт Но и аз не го бях чувала това за пукането и сега ме хвана малко страх ..

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Тва за пукането на твто малко нз..предишния ни телевизор пукаше нон стоп. Сегашния не пука. Тва май е просто някво суеверие
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

абе за филма паранормал активити кажете 2 рата част кога излиза викат тея месеци ама кога ???????

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    И аз нз от първия напрао го снесох от страх ама ше рискувам и с втория ама тряя се види в гугъл кога ке излиза
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Русе
    Това с пукането надали е вярно..Т.е. надали
    означава нещо друго,освен пукане
    Въобръжение,суеверия и накрая се получава ето
    това..Та както и да е..
    Спомних си за една история,която ми беше разказала
    една приятелка..Чула е това отнякъде,та:
    Имало едно момиче,което е загубила най-добрата си
    приятелка..И нали приятелката й започва да й липсва,
    затова тя взеля посреднощ да отиде при приятелката си
    в гробищата и взела някакъв нож..Казали са на това момиче,
    че ако забие ножа в гроба на някакъв починал прави "добро"
    за мъртвия..Та направило това,обаче "забила" и роклята си и тогава
    тя чула някакъв шум и поискала да избяга..Обаче нали заради
    своята грешка не можа да мърда - помислила,че приятелката й се е
    "оживила" и я държала,за да я вземе при себе си..
    И когато нали помислила това,тя се уплашила и от този страх
    починала..
    На сутринта я намерили мъртва при гроба на приятелката си,
    обаче ножа бил забит в стомаха й - и всички си помислили,че
    се е самоубила заради приятелката си..

Не е нещо страшно или кой знае какво "духовито",но на мен ми
    стана доста интересно,докато ми я разказваха..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ^Аз знам почти същата история,но с войник.
    Войници на времето се шегували един с друг кой ще отиде на гробището сам през нощта ии решил един от войниците да види какво ще стане.Тръгнал той,през целия път до там си повтарял,че не го е страх,че няма от какво и т.н. но бил супер много изплашен.Стигнал до някакъв гроб и се навел,обаче точно тогава чул шум зад себе си и се стреснал.Тръгнал да става,обаче някакъв клон го закачил за дрехата,а той си помислил,че е покойника и се попикал от ужас.Умрял от сърдечен удар...и на сутринта го намерили.

Тая тема е много интересна,ама как така на толкова много хора им става някво кофти като излизат от тоалетната?Щото и на мене също ми е така...точно като излизам или вървя по коридора.

А имали ли сте чувството,когато е тъмно,че някой ви гледа през прозореца?Преди няколко нощи си лежах в кревата ии понеже в момента съм в къща и пред моята стая има разни клони растения и когато свети само уличната лампа в стаята ми влизат сенките на дърветата и понякога е малко страшничко.Та в онази нощ се събуждам от някакви страхотни шумове от двора...Затваряне на врати и шум ...И реших да видя какво става,беше много късно,имаше само лек бриз и никакви признаци за течение.Та ставам аз и си викам..."ужас" и тръгнах лека полека да се приближавам към прозореца,обаче понеже имам егати въображението,че може да изскочи нещо се опитах да бъда внимателна с поглеждането през прозореца.Иии с бавни крачки стигам аз,стоя някви секунди без да мръдна и се чудя кво да правя,да погледна ли или не...и накрая се престраших и си допрях главата до прозореца.После се чуха още звуци,обаче беше толкова тъмно,че не можах да видя нищо.Умрях от страх и реших да си легна...Абе кофти беше.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    И аз нз от първия напрао го снесох от страх ама ше рискувам и с втория ама тряя се види в гугъл кога ке излиза
    мене не ме изплаши тоя филм :Д ....... ама се чуда кога ще излезне 2 рата част .........

Мега фен Аватара на ameli
    Тва за пред тоалетната - май от тръбите се създавало някво магнитно поле и явно вие го усещате. Така бях гледала, така че няма нищо у вас.

На прозореца ми има един голям кактус и като светнат уличните лампи, сянката му се отразява на тавана, точно като физиономия с очи и зяпната уста. И затва спускам пердето, че да не го виждам
    В коридора има 2-3 огледала и като ми е леко открехната врата имам чувството, че някой ме гледа от тях

Иначе сънувам някой, който не съм го виждала одавна и на следващия ден случайно се срещаме
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Повече от фен
    SmilezZz може би приятелката ти е чела страшна история или са и я разказали... от тези истории, които ги има в Google. Мисля си, че няма как някой да знае, че момичето не се самоубило, ами е направило неволна грешка. Само тя си знае, а тя е починала. ;pp

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от babylove
    SmilezZz може би приятелката ти е чела страшна история или са и я разказали... от тези истории, които ги има в Google. Мисля си, че няма как някой да знае, че момичето не се самоубило, ами е направило неволна грешка. Само тя си знае, а тя е починала. ;pp
    Аз споменах,че приятелката ми я е чула тази история отнякъде..Явно са й разказали това (:

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Това с пукането надали е вярно..Т.е. надали
    означава нещо друго,освен пукане
    Въобръжение,суеверия и накрая се получава ето
    това..Та както и да е..
    Спомних си за една история,която ми беше разказала
    една приятелка..Чула е това отнякъде,та:
    Имало едно момиче,което е загубила най-добрата си
    приятелка..И нали приятелката й започва да й липсва,
    затова тя взеля посреднощ да отиде при приятелката си
    в гробищата и взела някакъв нож..Казали са на това момиче,
    че ако забие ножа в гроба на някакъв починал прави "добро"
    за мъртвия..Та направило това,обаче "забила" и роклята си и тогава
    тя чула някакъв шум и поискала да избяга..Обаче нали заради
    своята грешка не можа да мърда - помислила,че приятелката й се е
    "оживила" и я държала,за да я вземе при себе си..
    И когато нали помислила това,тя се уплашила и от този страх
    починала..
    На сутринта я намерили мъртва при гроба на приятелката си,
    обаче ножа бил забит в стомаха й - и всички си помислили,че
    се е самоубила заради приятелката си..

Не е нещо страшно или кой знае какво "духовито",но на мен ми
    стана доста интересно,докато ми я разказваха..
    Окей - хората от къде знаят пък че въпросното момиче е забило ножа в роклята си и си е помислило че приятелката и я държи и умряла от страх Ебати измишльотината Амии чесно да ви кажа вярвам...щото съм чела че като умре човека тялото му става по-леко с няколко грама ли беше...и ми е чудно къде отиват мама му стара тея грамове Не съм виждала...обаче все пак една частица от мене си вярва

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Вярвам и в духова и в извън земни,но не искам да имам срещи с тях.
    От това,което изчетох,довечера няма да мога да спя,не се майтапя.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    Вярвам и в духова и в извън земни,но не искам да имам срещи с тях.
    От това,което изчетох,довечера няма да мога да спя,не се майтапя.
    И какво - заспа ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си