.
Отговор в тема
Страница 7 от 41 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1001

Тема: Духовее...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Това за пукането на тв , компютър .. не го знаех.
    А това за чувството , че някой те гледа през прозореца го имам и аз. Голямо ми е въображението и ..
    Понякога сядам до прозореца (вечер) и гледам. И естествено ивждам голямата улица , която почти винаги е с движение и тук-там минаващи хора и някак като чувам шум и не се плаша чак толкова.Много обичам вечер да седна и да гледам ноща. Но понякога въображението ми си играе с мен и става гадно.
    А за историята за момичето с роклята , и войника според мен има нещо , сигурно , но едва ли е чак толкова страховито. Това са истории , породени от слухове и други истории. Сигурно сте чували за други като - Момичето с червените ботушки или нещо такова беше.

Вижте чичо гугъл какво намери ;
    Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалняа да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата"

относно филма паранормал активити в тая тема и в една друга в коментарите пишете , че ви е мн било страх от тоя филм аз го гледах тея дни в нецензурираната версия дето накрая жената заколва мъжа и си реже гърлото пред камерата ама не ме хвана страх от тоя филм относно 2 рата част излиза на 22 октомври тая година !

http://www.imdb.com/video/imdb/vi430835225/

ето ви трейлъра на новата част

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Жани и Лили били студентки и големи купонджийки. Също така и споделяли едно общежитие заедно и били най-добри приятелки. Една събота вечер имало голям купон и те, естествено решили да отидат. Тоно преди да тръгнат /към 22:00 часа/, на Лили и станало лошо и решила да остане в леглото и да си почива. Жани искала да остане с нея, но Лили и казала да не се тревожи и да тръгва за купона. Когато Жани излязла от входа и се заптила към купона се сетила, че си е забравила телефона и решила да се върне. Когато стигнала пред входната врата, решила да не пали лампата, за да не притеснява приятелката си, ако е заспала. Намерила телефона си и тръгнала за купона. Прибрала се сутринта към 8:00ч. и решила да иде в спалняа да провери Лили. Когато влязла в стаята видяла приятелката си с прерязано гърло и извадени очи, а на огледалото пишело "Радвай се, че не светна лампата"
    голям филм

Цитат от една тема във форума на бг-мамма.
    По реален случай , то не е страшно , а по скоро поучително , истина , че всичко се връща един ден.

"И аз ще ви разкажа една история, не е страшна, просто отговаря на поговорката "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи!" или "Каквото правиш на себе си го правиш!":
    Историята е по действителен случай, случи се преди около 10 год. в моето село.
    Един мъж на околко 55-60год. (зъл) си имал едно старо куче. Един ден решил, че вече не му трябва и дошъл тук при нашата къща заедно с кучето (имам един съсед, който обожава да убива животни) та съседа ми да го застреля. Той направил това, което възрастния поискал от него и застерлял кучето, но само 1 път. То не умряло. Но злия стопанин го хванал за един от задните крака и го влиачил до най-близкия боклук, който се намира поне на 2 км от селото. И го оставил там полуживо-полумъртво.
    След 2-3 години нашия зъл човек отива на работа в гората с коня. Качил се на него, обаче конят се е уплашил от нещо и почнал да бяга на долу по гората със все сила. Старият мъж паднал от гърба му, обаче единият му крак се е закачил за седлото и конят го е влачил след себе си с километри... Когато го намериха беше обезобразен и целият в кръв... Умира точно така както кучето..."

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Снощи като изгасих телевизора и трябваше да спя вече, като се замислих за такива гадни неща, духове,ала бала и като изпука телевизора, само си казах : "Ей ся ако умирам, ще умра от страх" хвана ме яко шубето, по едно време даже ме беше страх да си отворя очите, абе страшна работа

тва го гледах в Свръхестествено сезон 1, епизод 7 "Мъжът с куката" ;d

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Тук трябва да се смея или да плача? Радвай се че не светна лампата...
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от spainn
    относно филма паранормал активити в тая тема и в една друга в коментарите пишете , че ви е мн било страх от тоя филм аз го гледах тея дни в нецензурираната версия дето накрая жената заколва мъжа и си реже гърлото пред камерата ама не ме хвана страх от тоя филм
    Абе много си лош, що им казваш края?! И аз го гледах тва, най ми беше смешно като я хвана за крака и я дръпна Умрях си тогава Иначе не бих казала, че филма е страшен, да видим и втората част.

Някой гледал ли е филма, дето дават 10 000?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от spainn
    относно филма паранормал активити в тая тема и в една друга в коментарите пишете , че ви е мн било страх от тоя филм аз го гледах тея дни в нецензурираната версия дето накрая жената заколва мъжа и си реже гърлото пред камерата ама не ме хвана страх от тоя филм
    Абе много си лош, що им казваш края?! И аз го гледах тва, най ми беше смешно като я хвана за крака и я дръпна Умрях си тогава Иначе не бих казала, че филма е страшен, да видим и втората част.

Някой гледал ли е филма, дето дават 10 000?

ако погледнеш тая тема и др тема с най-страшния филм на ужасите ще видиш че почти всеки вика за паранормал активити неща от сорта ( насрах се , снесох , немога да спа , ) изтеглих го и не трепнех за секунда

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^Ами супер мн стряска според мен заради тва как е сниман с любителска камера и е супер реалистичен, не може на секи да действа еднакво, но като цяло е мн страшен, поне за мен и мн други хора, сигурна съм
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от 7227
    Вярвам и в духова и в извън земни,но не искам да имам срещи с тях.
    От това,което изчетох,довечера няма да мога да спя,не се майтапя.
    И какво - заспа ли ?
    Дааа

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    ^ЕЕ хора спете спокойно моля ви са, тая тема не е напраена с цел да ви стряска и се извинявам ако се получава тоя страничен ефект
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    ^Ами супер мн стряска според мен заради тва как е сниман с любителска камера и е супер реалистичен, не може на секи да действа еднакво, но като цяло е мн страшен, поне за мен и мн други хора, сигурна съм
    е аз не трепнах някой казват че имало действителни събития по тоя филм но дори и така да е пак не ме стрестна ще видим 2 рата част ако е 3д може и на кино да хода да я гледам

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Малко перверзно прозвуча.
    Разгледайте из Гугъл, има интересни неща. И истории , и статии..
    Според мен духовете са нещо , което никога няма да може да се обесни. Колкото и да се мъчат учените няма да успеят да разгадаят какво става.

много яко се ебавам с приятелки по тая тема

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Твърдо вярвам! Имам достатъчно преживявания, за да съм сигурна, ноо ще разказвам посред бял ден, че няма да заспя иначе.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Малко перверзно прозвуча.
    Разгледайте из Гугъл, има интересни неща. И истории , и статии..
    Според мен духовете са нещо , което никога няма да може да се обесни. Колкото и да се мъчат учените няма да успеят да разгадаят какво става.
    не вярвай на всичко което пише в гоогле

Тъй малко да живна темата с нещо, което ми се случи днес към 7 часът, вечерта ..

У нас имаме една кухня, която е в двора на къщата, ама тя е стара и баба я използва само като готви там .. таа .. януари месец, тая година, почина дядо ми .. От тогава съм имала няколко случая, когато съм го сънувала, но нищо повече .. Таа днес .. Щях да излизам и минах през тая кухня и понеже стъклата са й тъмни се огледах в тях, за да си видя косата как ми е .. ии даже си оправях панталона .. когато се загледах пред мивката в кухнята стоеше дядо ми ( като беше жив си го спомням, че когато се миеше все така заставаше, както когато го видях днес ) .. Супер много се шокирах, защото си вярвам в тея неща, а тва изобщо не очаквах да го видя .. загледах се леко, за да се уверя и наистина си имаше фигура, която си стоеше пред мивката .. веднага се изпарих от мястото, защото ми стана супер кофти ..
    От друга страна се радвам, че станах свидетел на такова нещо, отдавна исках да видя нещо подобно ..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ето една история от интернет:
    По истински случай

Едно момиченце било в кома близо 3 месеца и накрая родителите решили да изключат поддържащия живота му апарат. Вечерта след погребението майката сънувала сън, в който дъщеря и плачела, изглеждала ужасно раздърпана и уплашена и и говорела : "Мамо, защо ме пратихте на такова тъмно и студено място, защо ме оставихте самичка, елате да ме вземете, страх ме е..." Майката не обърнала внимание на съня, било нормално да сънува обичната си дъщеря, която загубила толкова нелепо. На следващата вечер обаче сънят се повторил. Дъщерята плачела и молела да я приберат вкъщи, питала защо са я заровили жива и т.н. Сънят се повтарял всяка нощ и накрая майката придумала бащата да разровят гроба. Когато отворили ковчега пред тях се разкрила ужасна гледка. Момичето, погребано с най-хубавата си рокля, било свито в единия ъгъл, а не както го оставили спокойно лежащо по гръб, с разкъсана рокля, а по пръстите имала рани, ноктите били мръсни и изпочупени. По вътрешната страна на ковчега ясно личали дълбоките резки, оставено от ноктите и имало вдлъбнатини, сякаш от удари с юмрук. Момичето, неясно как събудило се след комата вече погребано, изпаднало в ужас от страха, тъмнината и недостига на кислород, се е борило да излезе от ковчега няколко часа, докато накрая се е задушило....Била погребана жива!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    На мен не ми са се случвали, но имам един приятел, чието село май е известно с такива истории и имат някаква стара и изоставена къща, там се случвали интересни неща... доколко е вярно, не знам.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ето една история от интернет:
    По истински случай

Едно момиченце било в кома близо 3 месеца и накрая родителите решили да изключат поддържащия живота му апарат. Вечерта след погребението майката сънувала сън, в който дъщеря и плачела, изглеждала ужасно раздърпана и уплашена и и говорела : "Мамо, защо ме пратихте на такова тъмно и студено място, защо ме оставихте самичка, елате да ме вземете, страх ме е..." Майката не обърнала внимание на съня, било нормално да сънува обичната си дъщеря, която загубила толкова нелепо. На следващата вечер обаче сънят се повторил. Дъщерята плачела и молела да я приберат вкъщи, питала защо са я заровили жива и т.н. Сънят се повтарял всяка нощ и накрая майката придумала бащата да разровят гроба. Когато отворили ковчега пред тях се разкрила ужасна гледка. Момичето, погребано с най-хубавата си рокля, било свито в единия ъгъл, а не както го оставили спокойно лежащо по гръб, с разкъсана рокля, а по пръстите имала рани, ноктите били мръсни и изпочупени. По вътрешната страна на ковчега ясно личали дълбоките резки, оставено от ноктите и имало вдлъбнатини, сякаш от удари с юмрук. Момичето, неясно как събудило се след комата вече погребано, изпаднало в ужас от страха, тъмнината и недостига на кислород, се е борило да излезе от ковчега няколко часа, докато накрая се е задушило....Била погребана жива!

awerw

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    преди няколко години се беше случило.. сам в нас.. един шкаф, който дори не се отваря лесно.. там слагаме подправки (над масата е).. аз си бях хапнал хубаво и бях прибрал всичко нужно, включително шарената сол в това шкафче.. след има-няма 10 минути нещо издрънча на масата - стъкленицата с шарената сол! Вратичката беше отворена почти до края, а стъкленичката с шарената сол седи навътре в шкафчето.. да съм я оставил близо до ръба - не съм, щях да помня.. от нищото вратичката се е отворила, стъкленицата е паднала... как ли? Не знам, но това ми е останало в съзнанието!

Супер фен Аватара на fuckme
    хм, тва с момичето в комаи аз го знам. доста то историите в гугъл са пълна измислица, ама тази тема ми въздейства мада фака аз лично нищо страшно такоа не съм виждала и не искам сега ще си взема телефона и ще видя дали съм съботничка и после ще гледам филм информирам ви, защото мн ме е страх в момента

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    fuckme - Да,повечето са измислици..
    Ама тази е просто....странна..
    Не знам...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове