- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Първоначално написано от honeybabe
![]()
awerw♥
Само да кажа, че за теб понятието "извънземно" отговаря на извънземните от филмите. Да кажем нещо такова:http://www.displaystatues.com/images/lg04alien02017.jpgПървоначално написано от BaRcEloNa4
Аз лично съм израстнала сред биолози и учени и за мен понятието "извънземен живот" не значи само някакво си човече 100 пъти по-умно от нас и бла бла бла...За мен това е всякаква форма на живот било то и микроорганизъм. Стига само да има вода на една планета и от нея може да се създаде живот,а даже и да няма живот може да се пресели на дадената планета.
Ето например един от спътниците на Юпитер, Европа. Горният и слой е замръзнал, но отдолу се смята, че съществува солен и подвижен океан. Ето ти вода. Е както се сещаш даже и в океаните на Земята има все още неоткрити същества, понеже ние все още не сме се научили да се гмуркаме толкова надълбоко, без да умрем от налягането.Щом напоследък откриваме все повече същества от дълбините, защо да няма такива и в океаните на Европа. Нали се сещаш, че всеки вид се приспособява към заобикалящата го среда и условия. Може би не всички същества се нуждаят от въздух, а може би от друго нещо. Всяко същество се пригажда към ситуацията ,за да оцелее. Има едни рибки, които имитират харемите. Ходят в група от по 3 (1 мъжки и 2 женски). Ако се случи така, че мъжкият да умре, една от женските се превръща в мъжки и заема функциите му.
Казваш само един прост човек би вярвал на тези неща...ми миличък незнам какво знаеш ти, но 100% знам за биологията повече от теб. Обиколола съм целия свят, общувала съм с едни от най-добрите в областта на биологията и геологията, такаче ми простти, че не мога да се съглася с теб.
е ако не е оцелял, как ще каже?Първоначално написано от sapphire5
![]()
Ми аз да ви кажа наистина,миналото лято на село(не вярвах на духове в нашия свят поне),но бяхме 4ма души на една пейка на около 60 метра от нас.Излезе висок и строен женски силует от нас.Помислих,че е баба ми и извиках:Бабо,ей сега се прибирам чакай.Никакъв отговор.Бабо чакай идвам.Никакъв отговор.Бабо там ли си и станах.Никакъв отговор.Това "нещо" светкавично се шмугна в нашия двор без дори да се чуе звук от скърцащата ни врата.Тичайки влезнах вкъщи и даже събудих баба да я питам.Каза,че спи от близо час.Странна работа.Сетих се,че 1 баба ми не е толкова висока "нещото" беше около 1.80 баба е 1.58 и 2ро хич не е стройна,"нещото" беше като манекенка....После ми казаха бабичките от селото,че ако говориш на дух някой от семейството ти ще умре и такива...-Ефект никакъв(дори да има духове не ме е страх)
Май се регистрирах, заради тази тема.![]()
За духовете не знам, повече се интересувам от извънземни. (ако не вярвате в тях или сте по-скоро скептични, моля не четете надолу, защото сигурно ще ме псувате, задето говоря глупости. не очаквам някой да ме вземе насериозно, но да си кажа)) Та да продължа. Извънземните са на земята от доста време. Знам най-много за така наречените "рептили" - гущероподобни в човешко тяло. Като цяло има и по-напреднали видове, които доколкото помня си пътуват през времепространството. Няма смисъл да казвам същото, както в един сайт, ако случайно на някой му е интересно, нека пише едно ЛС да му дам сайта, за да не се смята като реклама..
http://www.robertprice.co.uk/robblog...st_400x400.jpg
Тва ако го видиш ще ти е*е майката.
Случки не съм имал. Помня едно време как се оглеждах докато гледах "Случки с духове" в хола. Струваше ми се, че ще ме издебне някой и...
що за простотия е тфа бе ХахахахааПървоначално написано от Ospi
само да кажа , че си много зле как може да си мислиш за мене кфо са извънземните като за мене въобще не са тфа може всякак да изглеждат но казах без доказателство за съществуването им без фейк снимки няма да повярвам като го видя а живо тогаваПървоначално написано от Xx7thSiNxX
дотогава всичко за извънземните остава FAKE AND GAY
![]()
Е как ще каже дали е оцелял, ако не оцелееЩе се върне да съобщи на някой под формата на.. дух?!
![]()
Аз като бях малка сядах пред огледалото и можех да зяпам в него с часове. И майка ми винаги ми казваше да правя грозни физиономии, че щяло да ми стане нещо послеНе знам дали има някаква връзка или просто да ме откаже от вредния навик
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от Golqmpi4
Просто не разбирам как не те е срам да си пускаш елементарното и неграмотно написаното мнение след това, което написа момичето. Ясно е, че тя е много по-навътре с нещата от теб. Аз също вярвам в съществуването на извънземни организми, невероятно е да сме сами в цялата вселена. По-голямо доказателство от написаното по-горе не ти трябва, приеми очевидното.
За призраци и други свръхестествени същества- вярвам в тях! Има толкова много истории, статии, че дори и снимки, няма как да не съществуват. Досега почти нищо странно не ми се е случвало, но има време... Единствено съм усещала чуждо присъствие в стаята, с ъгъла на окото си съм улавяла някакви движения. Много ми е интересно да чета за преживяванията на други хора, доста стряскащи неща има.
За това с огледалото- аз съм чувала, че не бива да се оглеждаш на слаба светлина, защото ще ти се загуби привлекателността. А смелчагата, който ще опита да драска по огледало, да напише едно мнение и ако после не се появи отново във форума- ясно е какво е станало.![]()
[quote="Yancheto"]Първоначално написано от Golqmpi4
Просто не разбирам как не те е срам да си пускаш елементарното и неграмотно написаното мнение след това, което написа момичето. Ясно е, че тя е много по-навътре с нещата от теб. Аз също вярвам в съществуването на извънземни организми, невероятно е да сме сами в цялата вселена. По-голямо доказателство от написаното по-горе не ти трябва, приеми очевидното.
За призраци и други свръхестествени същества- вярвам в тях! Има толкова много истории, статии, че дори и снимки, няма как да не съществуват. Досега почти нищо странно не ми се е случвало, но има време... Единствено съм усещала чуждо присъствие в стаята, с ъгъла на окото си съм улавяла някакви движения. Много ми е интересно да чета за преживяванията на други хора, доста стряскащи неща има.
За това с огледалото- аз съм чувала, че не бива да се оглеждаш на слаба светлина, защото ще ти се загуби привлекателността. А смелчагата, който ще опита да драска по огледало, да напише едно мнение и ако после не се появи отново във фору
момичето не е по навътре в нещата от мене тфа , че сте в някфи секти и всичко е плод на въображението ви и с тъпата фраза неможе да сме сами ами може сами смеи не пиша презентация а не лешници като тебе или филмирани курви приеми очевадното , че всички снимка са фейк и няма доказателства за абсолютно нищо тъпа проста и филмирана курво можеби ти се иска да има извънземни за да си разнообразиш жалкият скучен живот съжелявам те
![]()
Първоначално написано от Yancheto
момичето не е по навътре в нещата от мене тфа , че сте в някфи секти и всичко е плод на въображението ви и с тъпата фраза неможе да сме сами ами може сами смеи не пиша презентация а не лешници като тебе или филмирани курви приеми очевадното , че всички снимка са фейк и няма доказателства за абсолютно нищо тъпа проста и филмирана курво можеби ти се иска да има извънземни за да си разнообразиш жалкият скучен живот съжелявам те
![]()
А да ви ... у главите прости, стига сте цитирали т'ва дълго мнение!!!![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
овчи зимай си кожите и се махай беПървоначално написано от rauwkost
![]()
Стига с тия филмиСега ще ви разкажа една история по действителен случай..Значи ние сме си на село, имаме 3 къщи там и ние сме в една от тия къщи и излизам навън да пикая
без бъзик и по едно време се чува нещо в градината с доматите и аз като се изплаших и не се доизпишках и почнах да викам да излезе някой. Излезе мама с един фенер и един чадър и влезе при доматите и кво да види-белка
А тя влиза навътре в градината и с чадъра почва да удря по доматите...Така си изкарах акъла с тая белка. Едни съвет от мене : Не излизайте през нощта по малка нужда, че и голяма, да не изкочи някой таралеж върху вас. Историята е истинска
Golqmpi4, много си прост, бе мен. Като грешиш, поне си признай. За да вярваш в нещо ти трябва или желязна логика, или доказателство. Макар че второто го няма, първото е налице. Да кажем, че има вода на Марс - значи ще има и организми в нея, говорим за амеби, бактерии и подобни микроскопични симпатични живинки. Това е извънземно - какъвто и да е организъм, който не е на Земята, не става въпрос за зелени човечета.
вярвам, че някъде има извънземни,все пак съществуват около 400 000 000 галактики...
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
абе овца кой ти говори за зелени човечета тъпа проста селска пръчко и си признай , че грешиш остави водата никой не ти говори ако има вода на марс ....... говориме за други неща дето си мислите че има извънземни наблюдават ни и т.н. нито имате доказателства всичко е фейк ГЛУПАЦИПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Първоначално написано от AutomatiC
ти си вярвай като си вярваш незначи , че е истинааз пък вярвам , че от 23231231322212343212939328989239923 галактики сме САМО НИЕ
![]()
Математически е навъзможно, пък да не говорим колко е ограниченочено мисленето ти, щом си напълно убеден, че сме само ние. Не обиждай така хората. Не са ти виновни другите, че са малко (някои доста) по-умни от теб. Браво, че не вярваш. И ние какво? Медал ли да ти дадем, че обиди всички и ни удостои с гениалните си постотве?Първоначално написано от Golqmpi4
Първоначално написано от unfetter
абе ае да ти еба майката бе нещасник да дай ми медал че ебах майкатиматематически било невъзможно то много неща са невъзможни но стават глупак някои хора са доста по умни от тебе и стига ми се прай на учен щото си мишка с пропаднал живот и 200 лева заплата глупак
казах докато на живо не видя извънземни или поне да има 100 % доказателства за съществуането им няма да повярвам дотогава с тфойте извънземни отивате на майкати в газа
![]()
Стига сте пълнили темата с вашите глупости..
Всеки в каквото иска,в това да вярва..
Никой няма право да го обижда,заради това..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
съгласна съмПървоначално написано от SmilezZz
..
awerw♥
Да, доста обиди се изсипаха и то ненужни..!
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.