Аз съм от групата на вярващите. Ще пропусна обясненията, които вече са изписани от други, които също вярват и направо ще ви разкажа моите истории.

1. Нали ги знаете тези ароматизатори, които се активират щом засекат движение? Та един ден се прибирам от училище и направо в детската на компа. Вратите отворени и както си човъркам чувам как ароматизатора в хола изпръска. То това повече ми се струва като някакъв дефект от самия ароматизатор, но тогава едва не се нааках.

2. Веднъж се събудих късно вечерта, не помня какво сънувах. Моето легло се намира от дясно на стаята, а на брат ми от ляво. Когато отворих очи видях как някакъв човек стои на ръба на леглото на брат ми. Беше подпрял лакътя си на коляно и подпираше брадичката си с ръка. Когато премигах няколко пъти го нямаше. Може би просто въображението ми си е правило шеги с мен, не знам.

3. Случвало ми се е пак подобно нещо да се пробуждам от нищото посред нощ, но този път фигурата стоеше права до вратата /която е до леглото на брат ми/.

4. Веднъж бях на село. Всички си бяхме легнали /аз и брат ми спяхме в една стая, а майка ми и баща ми в друга/. Леглото, което спах аз се намира точно срещу вратата, която по незнайна причина бяхме оставили отворена. Нямах никакви проблеми със заспиването. Обаче късно вечерта се пробудих и видях как в коридора завесите от прозореца се движат /не помня дали прозореца беше отворен/. Още щом се събудих сълзите ми започнаха да бликат като водопади от очите ми. Усетих странното чувство сякаш някой ме беше хванал за врата и се опитваше да ме удуши. Започнах да удрям по стената и да викам докато майка ми не се събуди. Разказах й, но тя помисли, че съм сънувала, но аз не можех да се отърся от това ужасно чувство. Накарах я да легне до мен, но дори и тогава не можех да спя спокойно.

Темата ми е ужасно интересна. Прочетох абсолютно всички истории и направо ме побиха тръпки. Ама аз съм се сетила кога да ги чета /в 5 сутринта/. Ще продължавам да следя темата.