.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1001

Тема: Духовее...

Hybrid View

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Един път като бяхме малки с една приятелка от блока и аз нз с какъв акъл ходихме на гроба на едно момиче, за което бяхме чули, че баща му убил нея и майка и..На нас ни стана жал и отидохме да запалим по една свещичка на гроба и. Къде бяхме тръгнали и ние не знаемм... Това момиче се е казвало Преслава. Та след тва следобяд решихме аз и мойта фр (Гергана) да и идем там да се качим на едни гаражи на около 200-300 метра от нашия блок. Отидохме и изведнъж някой почна да вика 'Гергана' с женски глас и то едно такова забавено 'Гергааа-наа' а там не познавахме абс никой. Ние офейкахме мн бързо и се върнахме пред нашия блок.След тва разказахме за тва на други приятели от блока и те решиха да се върнат там..:Х мен ме беше много страх (хаха) прибрах се и гледах от терасата кога ще се върнат. 5 минути преди да се върнат, Бог ми е свидетел, изведнъж се появи в небето облак във формата на усмивка.... Те дойдоха след тва аз слязох доло и ми казаха следното: 'Отидохме там и намерихме две дървета точно приличаха на майка и дъщеря, клоните се преплитаха така сякаш се бяха хванали за ръце, едното по малко от другото. Седяхме и се чудехме как е възможно тва и тогава погледнахме нагоре и видяхме как с облаци се изписват буквите П-Р-Е-С (от Преслава) и избягахме..' :О:О:О аз не можах да повярвам. Това беше преди 5 години. Наскоро питах няколко фр които бяха там дали тва е истина (щото ако са лъгали тогава след 5 години няма смисъл да продължават още) и те пак ми казаха, че е истина. .... Х-Х
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от StolenBliss Виж мнението
    Отидохме и изведнъж някой почна да вика 'Гергана' с женски глас и то едно такова забавено 'Гергааа-наа' а там не познавахме абс никой.
    о, я стига! някой фр ви е последвал и е решил да пошегува с вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си