Първоначално написано от
BaRcEloNa4

Първоначално написано от
Xx7thSiNxX
Аз пък съм си твърдо убедена, че има извънземни. Невъзможно е да има толкова много плането на този свят и да няма живот на никоя друга (под каквато и да е форма била то човек, странно същество или микро организъм). За духове съм склонна да вярвам. Когато пра баба ми умря известно време след смъртта и я виждах (до тогава даже не знаех, че ми е пра баба) и баба ми беше много изненадана, когато и описах как изглежда майка и при полужение, че досега не я бях виждала. Не ме интересува дали има извънземни,духове и тн и как да настроени, но аз си ценя дяволския капан пред вратата на стаята ми и солта по ъглите.

Някакси ме карат да спя по-спокойно нощем.

абе за духове може и да има ама за извънземни ме съмнява всеки прост човек казва не ми се вярва от цялата вселена да сме само ние тфа е най-жалкото оправдание да вярваш в извънземни като дойдат на земята ще повярвам до тогава не

Само да кажа, че за теб понятието "извънземно" отговаря на извънземните от филмите. Да кажем нещо такова:
http://www.displaystatues.com/images/lg04alien02017.jpg
Аз лично съм израстнала сред биолози и учени и за мен понятието "извънземен живот" не значи само някакво си човече 100 пъти по-умно от нас и бла бла бла...За мен това е всякаква форма на живот било то и микроорганизъм. Стига само да има вода на една планета и от нея може да се създаде живот,а даже и да няма живот може да се пресели на дадената планета.
Ето например един от спътниците на Юпитер, Европа. Горният и слой е замръзнал, но отдолу се смята, че съществува солен и подвижен океан. Ето ти вода. Е както се сещаш даже и в океаните на Земята има все още неоткрити същества, понеже ние все още не сме се научили да се гмуркаме толкова надълбоко, без да умрем от налягането.Щом напоследък откриваме все повече същества от дълбините, защо да няма такива и в океаните на Европа. Нали се сещаш, че всеки вид се приспособява към заобикалящата го среда и условия. Може би не всички същества се нуждаят от въздух, а може би от друго нещо. Всяко същество се пригажда към ситуацията ,за да оцелее. Има едни рибки, които имитират харемите. Ходят в група от по 3 (1 мъжки и 2 женски). Ако се случи така, че мъжкият да умре, една от женските се превръща в мъжки и заема функциите му.
Казваш само един прост човек би вярвал на тези неща...ми миличък незнам какво знаеш ти, но 100% знам за биологията повече от теб. Обиколола съм целия свят, общувала съм с едни от най-добрите в областта на биологията и геологията, такаче ми простти, че не мога да се съглася с теб.