Цитирай Първоначално написано от unfetter
Я си изживей детството и си обогати речника, че си жалък ! Проблем имаш, че вярвам в Дядо Коледа, Снежанка, Седемте джуджета, Феята на зъбките и прочие ? Айде накарай ме да не вярвам в тях ! Вземи се осъзнай ! Ще ме застрелял той.. абе човеко ! Осъзнай се малко !!

само към модераторите БРАВООООО !!! Когато някой каже "гък" 15 човека му се нахвърлят, а сега след като този кретен * не се обиждай, просто казвам истината - престани да се държиш като такъв и ще престана да те наричам така * порази цяла една тема вие се покрихте ! Евала !

darsit0 не правим отделна тема, защото няма смисъл. опитахме да продължим, но този нещастник не разбира от дума и явно не знае какво е ЦИВИЛИЗОВАН свят и продължава да обижда наред.

Да бяха изтрили темата поне, че да не се цапа с мненията на такива "пичове" .. Ако имаш малко мозък ще престанеш, защото нямам намерение да продължавам тези цигански истории ! Както казах - осъзнай се ! Щом това, че вярваме в нещо ни прави от "секта" - добре ! Аз съм от сектата на хипитата, отдел "побъркани", клас "няма спасение", вид "боже опази ! " . ДОВОЛЕН ??
Нали знаеш, че и тези, които са твърдяли, че Земята е кръгла са ги смятали за луди и вещери/вещици ? Не те карам да вярваш в НИЩО ! Опитахме цивилизовано да ти обясним, че това е невъзможно, но изборът си е твой! Недей вярва ! Аз пък вярвам. Ще продължа да вярвам , че има извънземни (микроби, бактерии или зелени еднооки човечета) . Айде сега изпсувай като за последно (ама хубаво !! целия речник използвай ) и да се свърши, че много внимание ти се обърна.
абе шматка ти си боклук казвам самата изстина тъпа и проста вещица не ме занимавай с циганските ти истории секти и подобни неща както ти казах ако те намеря ще те застрелям такива хора като тебе нетрябва да има аз не пиша презентация а пиша на лешници като тебе ти си изживей детството че май ти е доста скучен живота и ти се иска да съществуват много неща за да го разнообразиш малко съжелявам те