Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
Цитирай Първоначално написано от golqmpi41
Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
Ти май си с нова регистрация а ? Май са те баннали ? Нищо, и за тая регистрация ще съобщя

защо ме питаш като само си отговаряш на въпросите ? имаш нужда от психиятър побъркано хипо скапано ...... не ме занимавай с глупостите си

Ей олигофренче недорасло, земи се скрий някъде вече и изчезвай оттук че ти спамиш и много дразниш.Няма такава напаст, не си желан тук ама се натискаш. Явно твоя живот е скучен че само се заяждаш. СъжЕлявам те ... Много ми е интересно и IP-то като ти баннат, дали ще те спасят новите регистрации, щото си ебати тъпото и комплексирано до болка същество, което не разбира от дума
абе ей боклук ае да ти еба путката майна проста не се заяждам а казвам истината няма да повярвам в насраните ви извънземни докато няма доказателства бе побърканячко лекувай се ти си луда ..... съжелявам те даже за секунда се замислих на човек колко трябва да му е СКУЧЕН ЖАЛЪК СКАПАН ПРОВАЛЕН ЖИВОТА че да си фантазира толкова и да му се иска да съществуват извънземни явно ти си живия пример съжелявам те