- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Еййй много яки истории особено тази с психопата който отрязал главите на бащата и майката![]()
Така нека да започна и аз с една история. Значи когато бях малък много мразех да ходя на село Реброво (Стара планина) но ходех с баба и дядо защото ме принуждаваха. Къщичката е малка с една стая и кухня.
И така една вечер след като се навечеряхме си легнахме и леглото ми гледаше точно към прозореца.Както си лежах изведнъж се появи някакво огромно светещо кълбо пред прозореца. Веднага се уплаших и казах на баба и дядо а те ми акзаха че било светулка. Не може да е луна защото прозореца гледаше право към гората ( къщата ни е точно последната и всичко нагоре е гора има само 1 кръст по нагоре сложен в чест на Св. Илинден. И така и след време тази история започнах все повече да я забравям и забравям, но един ден дядото на един приятел ни разказваше случка с НЛО. Не обърнах много внимание но като каза село Реброво и аз направо изтръпнах
и неговата история беше че са били на лагер с приятели и са спали в палатнки на някаква поляна в селото. Както си лежели изведнъж видял как от небето започнало да се спуска нещо странно и всички се скрили в палатките и това беше неговата история. Пак мина време и точно миналата седмица баба ми е ходила на Реброво за да направят някакъв зид защото къщата е щяла да падне. Когато седнали да пият кафе майсторът(той си е от село Реброво) казал че всеки ден той и неговата жена си гледали НЛО и аз попитах баба ми какво е разказал по-нататък обаче тя каза че не е обърнала огромно внимание за което много съжалявам
искаше ми се да чуя поне още една история......
P.S направих грешка че разказах всичко това на сестра ми защото сега не иска да ходи на село![]()