Цитирай Първоначално написано от vaniliika
Цитирай Първоначално написано от golqmpi41
Цитирай Първоначално написано от vaniliika
абе не може всичко да е око да види ръка да пипне.. принципно и на мен ми са интересни тея неща..ноо няма как да ги видим... това са души просто,не са материя...може с нещо да подскажат за присъствието си ..но е някак си невъзможно да ги видим..освен да ги усетим.. някои подсказват със специфична миризма..други пък с някакви действия и т.н. ако всички са на тая логика че ако не видят значи не е истина са в грешка... има много неща в които вярваме но не сме ги виждали.. просто се оповаваме на нечии теории... мисълта ми е,че смятам,че съществуват,но нали не се надявате да излезете в 00:00 и да видите бяла нощница да се разхожда из стаята ви.. .. тея неща ги дават по филмчетата.. пък и освен това има милиони проучвания на тая тема,статии,видео,филми ала бала.. се някак си има нещо.. не може всичко да е измислица...
ти си в голяма грешка без неуспорими доказателства няма да повярвам в извънземните
баш пък неуспорими няма..но за да са започнали тея разследвания и прочие значи има някаква основа нали ...пък и аз това го писах за духовете но за извънезмните не знам.. защо пък задължително да има живот само на нашата планета...

няма неуспорими доказателства и с тоя тъп израз че неможе да има само живот на нашата планета като го повтаряте ... една лажа като се повтори 1000 пъти става истина ... но само за вас щото си го втълпявате за извънземните ........