- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Аз пък съм имал ... както си гледах тази тема .. и изведнъж един дух се появи от монитора и каза ... не ги нареждай .. те са просто тъпи .. -.-
Тъ така .. по темата : Не съм вярващ ... примерно господ исус етц ... и всякви други религии ... макар да ми е интересно да кажем сатанизма какво изучавам и такиа глупости но не ме е влечало толкова да започна да практикувам или занимавам с такиа раотислучвало ми се е да ми се пречува потропване да ми се превиждат разни глупости и винаги съм мислил , че са плод на въображението ми .... до преди 1 седмица ... едвали някой му се занимава да чете мойте глупости такаче ш се опитам да скъся малко детайлите :Д седя си аз в парка пииваме биричка и сме айляци и по 1 време цък от сроежа ( Пловдив кв.Коматево ) в градинката на даскалото има 1 строеж което би трябвало да бъде училище но някфи финансови проблеми а-у ... и от стоежа някфи цъкания ама поне 5 минути и ние сме седнали точно под него смисъл пейчица и айляк ... но тфа вече ни насира ... цък цък цък .. шубе отсякаде
![]()
![]()
качихме се .. с 300 зора и нищо брато ама пак цък цък цък ... прас черта надолу по стълбите :Д на следващия ден ... аз щот минаам през там да си фана рейса качих се и нищо ... просто тоя звук ме измъчваше цяла вечер в главата.. но така и така нищо ...
За UFO ... отворен съм към идеята смисъл толкова много галакити , планети и глупости и само ниеhard е да си в невидение , но мога даживея с болката , че няма да видя зелено човече
![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!