.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82

Hybrid View

Повече от фен
    Да ми построи втори Тадж Махал :P

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Да ме гушне по неговия си сладък начин е напълно достатъчно да се разтопя.. <3
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    хмм вчера едвам не се разплаках.. приятелят ми принципно рядко показва чувствата си, но когато го направи го прави по много сладък начин. Днес просто докато гледахме едно филмче се обърна към мен, погали ме по коса и стоя около 20 сек гледайки ме в очите. След като го попитах :'' Какво става, тъп ли ти е филма?'' той ми каза :''ми не просто си те гледкам мило'' и ме целуна по челото... Това е едно от най-милите неща, които е правил МИло да знаеш много те обичам
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

И най-малкото нещо би ме направила мен специално много щастлива. Дори и една усмивчица

Голям фен Аватара на one
    винаги ме е трогвала истината.нищо друго.

Град
    Добрич
    Аз на думи не вярвам , макар че пак ми става хубаво като чуя Обичам те или нещо друго , но за мен не е важно да кажеш нещо, а да го докажеш.Според мен очите могат да кажат много повече от устните , така че дори една нежна ласка , една целувка по челото дори , един невинен и искрен поглед могат да ме трогнат много повече от примерно цветя,думите Обичам те или нещо такова ...
    Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш !!

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Цитирай Първоначално написано от monotonous
    Всеки неочакван и мил жест.
    Съгласна . [/b]

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си