- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас кои са склонни повече на вярност?
Момичетата или момчетата са по-верни на половинките си? Или просто не зависи от пола, а от отделния човек?
http://www.seo-forum-seo-luntan.com
Първоначално написано от Go6eto00
Не откривам особена зависимост между вярността и пола.
Нещата са доста комплексни.Преди всичко за да бъдеш на 100% верен трябва наистина да държиш на човека до теб и да го уважаваш като личност.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Няма такова нещо като "мъжете са по-неверни от жените (или обратното)". Всичко си зависи от човека.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Точно! Нямат значнение, нито пола, нито възрастта, нито каквото и да било друго. Всичко опира до уважението.Първоначално написано от Seducti0n
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Всичко е до човек.Първоначално написано от bebe7o
Кви са тея глупости бе? Това да не ви е 19-ти век...
Това зависи от самия човек и чувствата му към другия. Разбрах го наскоро. Бях на лагер и приятелките ми постоянно гледаха момчета обсъждаха ги и т.н. А не мен ми пукаше само за приятеля ми и не се интересувах от тези момчета. Всички мо казаваха, че съм луда, но просто чувствата ми наистина са мноого силни и не бих направила нищо, което би го наранило. Така че, чувствата са най-важни.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Зависи от човека.
Аз НИКОГА НА НИКОГО не съм имал доверие
не се изказвай неподготвен,прасе
Глупав въпрос. Тук, както винаги, с пълна сила важи клишето "Всичко е строго индивидуално".
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Аз като учителите в началното, нали разбираш, питам "колко правят 3 круши плюс две круши" не, че не знам, а за да проверя колко децата знаят. В тоя смисъл и с глупав/елементарен въпрос може да се извлича информация за реалността, нали е ясно?Първоначално написано от kombarka
![]()
Ами зависи от самия човек, не от това дали е момиче или момче.
еййй, много знаят децата тука, бе! Браво!Първоначално написано от Sunnnnnnnnny
![]()
зависи от човека
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Няма спор , че тук всичко е характер на човека и всеки от нас има абсолютно различен характер със своите си особености. Напоследък доста съм се фиксирала на тази тема и изводите ,до които стигнах са ,че е така не познавам никого, който да си е с половинката без да изневерява или да нямат някаква невероятна драма... ама без емоционален живот явно не може... И като отговор на темата мисля ,че наистина момичетата са по-склонни ..
Зависи си от самия човек!!!!
То че е индивидуално - индивидуално е. Но аз мисля, че в една здрава връзка, в която и двамата си дават всичко, от което имат нужда, няма как да има изневяра, т.е. на този, който изневерява му липсва нещо, което пък изобщо няма нищо общо с пола му![]()
Спри наркОтиците батка...