- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От какво бихте се трогнали наистина много
Въпросът ми е към момичетата .. Какво трябва да направи едно момче за да се трогнете ?![]()
Да ми каже в очите, че ме обича, да ме прегърне и целуне. Нищо повече)Мое мнение.
Звучи много сладко![]()
малките неща са най-важни.. малките жестовеПървоначално написано от vas4e3to0
![]()
Както казаха по-горе - нещо малко. Да ми скъса цветче, докато се разхождаме в парка, да ме прегърне силно без причина, да ме гушне като ми е студено, да ми прати смс за лека нощ, когато е далеч... Всички малки жестове на внимание и загриженост за мен са изключително трогателни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мда .. и мен би ме зарадвалоПървоначално написано от TheBeliever
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
аз и на едно цвете бих се зарадвала,обичам цветята![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Гореспоменатите, ама без цветята![]()
Бих се трогнала от момче,ако държи на мен,уважава ме и ме обича,заради това,което съм.
Именно!Първоначално написано от sasha_90
И не знам защо, обаче супер специална бих се чувствала, ако разбера, че ме е избрал не пред някоя друга, а пред някоИ другИ.![]()
Общо взето момичетата се кефиме на инициативни и импулсивни момчета, които правят такива жестове , че да ни покажат, че мислят за нас. Изтърканите жестове са си универсални истини , просто трябва да са с чувство и да са искрени![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Днес ревнах на "Винаги съм знаел, че обичам теб. Родена си за мен" и още цифра роман.
Та така. Трогателна му работа.![]()
Ако ми каже: "Обичам те повече от всичко, независимо колко пъти си допускала грешки. Обичам те такава каквато си. Искам само теб."
Мечти, мечтиииииии...![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
тука всички некфи от 18ти век хахаха да ви каже, че ви обича, то това и аз мога да ви го кажа ве![]()
А мислиш ли че ще има ефект ?
Зависи ... от положението ни .. и от самия него ..
преди време само като ми пратеше смс с :* се радвах .. обаче с времето тези неща във връзката отминават ...
последно много се трогнах като ми се изивини за всичките пъти в който ме е карал да се чувствам зле...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да видя сълзи в очите му.
Не говоря за драматичните лигльвци, а сълзи на моментна слабост-да бъдат породени от дълбоките чувства, които напират в него.
Хаха, може би звучи странно..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Амии ето няколко СМСи които ме трогнаха до сълзи:
Липсваш ми непрекъснато..очите ми взират да те видят, ръцете ми търсят досега ти.. обречен съм на теб.
Този беше в 4 сутринта (заслужаваше си събуждането)
Искам те до мен. Липсваш ми адски много. Чакам с нетарпения да се върнеш, да те гушна и да те цункам. Обичам те.
И още тоневе такива СМСи. Обичам, когато се разнежи и започне да ми обяснява как съм се вплела в сърцето му. Изключително се трогнах, когато ми каза "..имам чувството, че сърцата ни бият в един такт" или пък когато ей така без причина повдигне брадичката ми, погледне ме в очите и ми каже :Ейй любов моя..обичам тее"
Трогват ме малките жестове, които прави за мен.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
....... да ме прегърне,целуне и каже, че ме обича пред всички напук на всичко и всички !!
mimka1912 .. нищо лично, но.. Едни тъпи смс-и те трогват?! Нима могат та се сравнят с тръпката, която изпитваш на живо?! Защо сте толкова повърхностни, мамка му..
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?