- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От какво бихте се трогнали наистина много
Винаги съм предполагал и съм се надявал че нещо толкова малко би трогнало момиче...надявах се не заради нещо друго а защото аз съм момче което би направило всяко от горепосочените неща...без това с колите де...ама що да не...ако имам възможности то не защото знам че ТРЯБВА(ужасна дума...ААА!!!...ужас...супер задължаващо и заповеднически звучи...да се изключи от лексикалния набор на българския език...) а защото ми идва отвътре...и винаги съм си мислел че момичетата не оценяват такива неща тъй като много от момчетата с които съм говорил казват че те не биха направили подобно нещо щото било незначително...следователн щом те не го правят заначи няма кой да го оцени...така си мислих...
Но се оказва че не е съвсем така...дори въобще и това ми вдъхва надежда...Мислех също и че момичетата в по-голямата си част наистина са доста повърхностни(моля дамите да не ме съдят...все пак както казах говоря въз основа на наблюденията си...) и искат едва ли не нещата да им се случват като по филмите...иначе не са доволни...а всъщност вие сте...земни...истински...не знам...наисина много оценявам начина по който хората се радват на малките неща и как са щастливи от думи...думи които повечето хора просто казват и забравят за тях...но в подходящия момент и обстановка...стават безценни за някого...толкова е хубаво(ъх...извинявайте...от дняколко дни по много болезнен начин установявам как целия ни живот се върти около ШИБАНИТЕ пари и мъчейки се да открия как човек може да бъде щастлив без щастието му да се основава на парите(не е нужно да е пряко...)...и не постигах голям успех...и повечето мацки тука ми показват че все пак човек може да е щастлив с друг човек без това да зависи от финансовото състояние на който и да е от двамата...е...поне временно...)...
Благодаря ви...
О...и vesSynkaa...това в подписа ти от песента на Celldweller ли е?...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3