.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    да ме прегърне силно и да не ме пуска много време ей така без причина, да ме целуне, да ме събуди през нощта и да ми каже, че ме обича, да ми звънне, когато е далече, да дойде да ме види .. . . .

От нещо неочаквано и романтично !
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

това със ,,обичам те ,,ми звучи малко изтъркано....предпочитам да ми го докаже,а не да ми го каже...

много малко неща, почти нищо

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    mimka1912 .. нищо лично, но.. Едни тъпи смс-и те трогват?! Нима могат та се сравнят с тръпката, която изпитваш на живо?! Защо сте толкова повърхностни, мамка му..
    Мен лично ме трогна това, че в 4 сутринта се е сетил за мен. А, аз също мисля, че тръпката да чуя от неговата уста тези думи е незаменима..
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

досега най-много се трогнах от това, че въпреки че е зверски далеч от мен и нямаме почти никаква връзка, той ми е написал 6 страници писмо.. съдържанието на самото писмо бе още по-трогателно, не спрях да рева, докато го четох...

трогнах се също когато няколко непознати за мен и почти непознати за него човека ми казаха, че той наистина ме обича.. а как са го разбрали не казаха...

Град
    < 33
    "Обичам те!"
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ако ми купи фенек или Х5-ца...
    Единственият реален отговор, който прочетох. Другото са шменто-капелни историики.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Винаги съм предполагал и съм се надявал че нещо толкова малко би трогнало момиче...надявах се не заради нещо друго а защото аз съм момче което би направило всяко от горепосочените неща...без това с колите де...ама що да не...ако имам възможност и то не защото знам че ТРЯБВА(ужасна дума...ААА!!!...ужас...супер задължаващо и заповеднически звучи...да се изключи от лексикалния набор на българския език...) а защото ми идва отвътре...и винаги съм си мислел че момичетата не оценяват такива неща тъй като много от момчетата с които съм говорил казват че те не биха направили подобно нещо щото било незначително...следователн щом те не го правят заначи няма кой да го оцени...така си мислих...

Но се оказва че не е съвсем така...дори въобще и това ми вдъхва надежда...Мислех също и че момичетата в по-голямата си част наистина са доста повърхностни(моля дамите да не ме съдят...все пак както казах говоря въз основа на наблюденията си ...) и искат едва ли не нещата да им се случват като по филмите...иначе не са доволни...а всъщност вие сте...земни...истински...не знам...наисина много оценявам начина по който хората се радват на малките неща и как са щастливи от думи...думи които повечето хора просто казват и забравят за тях...но в подходящия момент и обстановка...стават безценни за някого...толкова е хубаво(ъх...извинявайте...от дняколко дни по много болезнен начин установявам как целия ни живот се върти около ШИБАНИТЕ пари и мъчейки се да открия как човек може да бъде щастлив без щастието му да се основава на парите(не е нужно да е пряко...)...и не постигах голям успех...и повечето мацки тука ми показват че все пак човек може да е щастлив с друг човек без това да зависи от финансовото състояние на който и да е от двамата...е...поне временно...)...

Благодаря ви...

О...и vesSynkaa...това в подписа ти от песента на Celldweller ли е?...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Супер фен
    Град
    увас ;p
    тема за момичета, ама полезна за момчетата

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    До сега най-много съм се трогвала на едно любовно писмо от бившия ми приятел Още си го пазя даже Беше по времето, когато още ходех на училище - една сутрин без нищо да подозирам получих смс от него гласящ "Слез до портиерката - имаш да взимаш нещо", като слязох тя ми даде един подаръчен плик и вътре имаше кутия бонбони ама от тази дето е във формата на сърце на Lindt и посмото Наистина много се трогнах, защото той попринцип не си падаше много-много по такива неща и за мен това беше огромен жест от негова страна

Иначе сега бих си трогнала на някоя романтична изненада или просто на едно цвете без повод
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на miShle
    Като цяло не се оплаквам от мили жестове от страна на човека до мен. Бившият ми приятел в началото на връзката ни правеше наистина уникални неща ... които просто няма как да не ми направят впечатление. Идвал е през нощта, за да ми остави цветенце на прозореца. Един път се бяхме скарали по скайп и както си пишем изведнъж спря да ми пише и само след малко ... се звъни на вратата. Дойде в супер проливен дъжд,за да ми се извини. Подарявал ми е цветенце както сме си вървяли .. да ми откъсне нали лДаже още ги пазя. Писма, смс.и също... като се има на предвид,че не е някакъв супер романтичен, но в такива изблици на любов .. наистина ме е карал да се чувствам перфектно. Има още толкова много неща,които е правил за мен в момента просто не ми идват на ум ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Да видя сълзи в очите му.
    Не говоря за драматичните лигльвци, а сълзи на моментна слабост-да бъдат породени от дълбоките чувства, които напират в него.

Хаха, може би звучи странно..
    !!!

Абсолютно, преди време бих погледнала много скептично на това, но когато се случи реално просто е...

също би ме трогнало да остане искрен докрай, защото само така всичко би било непринудено и истинско...

Мега фен Аватара на Hilary_
    По - горе споменаха сълзи, но не от някой ревльо .. ето това определено би ме трогнало!! ..

Другото, което се включва е всеки един малък жест от сорта на цвете без причина; в най, най - ужасния ми ден да дойде изненадващо пред нас, само за да ми каже, че всичко ще бъде наред! .. и разни подобни .. (:

Супер фен
    Да каже, че все още има чувства към мен........сигурно ще орева света от радост Но......да видим

Хх още помня как жестоко се бяхме скарали и вечерта дойде у нас, хвана ме за ръката, на сила ме изкара навън и ме заведе на плажа - на кея (там се срещнахме за 1ви път ) и започна да ми обяснява колко съжалява и колко ме обича, но най се трогнах от сълзите в очите му- беше искрен .. но не за дълго -k
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

бих се трогнала както си вървим хванати за ръце да извади едно плюшено сърце и да ми го подари или изведнъж да ме стисне силно и да ме гушне и да каже ,че съм всичко за него

...или пък когато ей така без причина повдигне брадичката ми, погледне ме в очите и ми каже :Ейй любов моя..обичам тее"...
    Това ме наистина би ме трогнало ! Но иначе аз по принцип много се трогвам като стои, се вглежда в мен и ми казва , че ми се радва. Тогава винаги отивам и му се хвърлям

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    аз бих се трогнала от промяна в отношението му към мен,иска ми се нещо да се промени,да ми покаже най-после,че държи на мен..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от miShle
    Като цяло не се оплаквам от мили жестове от страна на човека до мен. Бившият ми приятел в началото на връзката ни правеше наистина уникални неща ... които просто няма как да не ми направят впечатление. Идвал е през нощта, за да ми остави цветенце на прозореца. Един път се бяхме скарали по скайп и както си пишем изведнъж спря да ми пише и само след малко ... се звъни на вратата. Дойде в супер проливен дъжд,за да ми се извини. Подарявал ми е цветенце както сме си вървяли .. да ми откъсне нали лДаже още ги пазя. Писма, смс.и също... като се има на предвид,че не е някакъв супер романтичен, но в такива изблици на любов .. наистина ме е карал да се чувствам перфектно. Има още толкова много неща,които е правил за мен в момента просто не ми идват на ум ...
    Това с дъжда ...бих се трогнала от такова нещо
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    Да ми каже в очите, че ме обича, да ме прегърне и целуне. Нищо повече)Мое мнение.
    Как ти е скайпа, фб, туитер, лично съобщение ми прати ! .. хаха, е стига просто ЖЕНА да го каже това ... евала

Цитирай Първоначално написано от HardlyAwakened
    Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    Да ми каже в очите, че ме обича, да ме прегърне и целуне. Нищо повече)Мое мнение.
    Как ти е скайпа, фб, туитер, лично съобщение ми прати ! .. хаха, е стига просто ЖЕНА да го каже това ... евала
    Нали, и аз не мога да повярвам.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Общо взето момичетата се кефиме на инициативни и импулсивни момчета, които правят такива жестове , че да ни покажат, че мислят за нас. Изтърканите жестове са си универсални истини , просто трябва да са с чувство и да са искрени
    (h) Me (h)

нещо искрено, без превземки..
    If you were born an original, don't die as a copy !!

Град
    in my world!
    аз пък искам да съм щастлива смисъл винаги съм си мечтала с някое момче да се лигавим под някой фонтан и абе искам да правим готини неща заедно луди неща незнам как да го обесня това би ме трогнало
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си