- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От какво бихте се трогнали наистина много
Наречете ме кучка, но нещото, което може най-силно да ме трогне, е това да се разплаче.Малките мили жестове не ме впечатляват толкова, колкото една искрена сълза.
Просто съм честна.
на мене ми е гадно, ако се разплаче пред мене и НЕ МЕ трогваа да каже, че ме обича.. нека го прави, но не когато му хрумне.. това също НЕ МЕ трогва, пък за смс-и писма мили думи въобще да не говорим
![]()
Трогвам се от нещата , които прави от сърце. ((:
Малките неща , които правят живота ми по цветен.
Искате момчето да се разплаче пред вас/нек'фи глупости И ТОВА ЩЕ ВИ ТРОГНЕ? О, за бога..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
и защо,ей богу,трябва да те наричаме кучка в тоя случай :/Първоначално написано от FreakBitch
глупостта около мен ме уморява
Добре де, не става въпрос за преиграното циврене. Лично аз говоря за специален момент, когато това е резултат от напирането на чувствата. Това не може да стане ей така.. Отречете?Първоначално написано от TheOnee
Казано е, че истинските мъже не плачат. Представете си колко искрен и дълбок е този, който не се страхува да покаже чувствата си. Самият момент ще бъде супер силен, особено като каже готини неща като "никога не съм срещал момиче като теб".. бла бла.. Сълзите в очите му ще покажат, че това не е поредното тъпо клише.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
преди няколко дни приятелят ми ми каза че е най - големият късметлия че ме има до себе си![]()
![]()
![]()
Както споменаха по-горе - с времето много неща омръзват. Така сме устроени просто.
Но пък последното нещо, което ме разчувства беше много истинско. Каза ми: "Идея си нямаш какво означаваш за мен, караш ме да се чувствам слаб и силен, не искам да те загубя", което доста ме трогна и ме накара да се чувствам наистина специална.
![]()
един телефонен разговор "Кво става" "Скучая и ми липсваш. Идвам да те видя" и за 3 часа минава шибаните 170 км...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Най-много би ме трогнал малък жест, да си личи че е от сърце, и да бъде когато най-малко очаквам![]()
Но аз като цяло се трогвам лесно![]()
work in progress.
Да ми се обади само да ми каже как си, или просто да ме чуе. Да ме гледа в очичките докато сладко сладко се обеснявам. Миличко да каже или покаже, че му липсвам.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Сериозно ли говориш, "ве"?Първоначално написано от z1p0
![]()
Нали се сещаш, че момичето ще се зарадва, ако го мислиш наистина! Или по-важно е да отидеш във фитнеса с мисълта как ще станеш мулти-машина и ще оформиш мускули, за да привличаш момичетата... и за какво? В това "привличане" няма нищо истинско.
Личи си, че не можеш да разбереш, че "обичам те" не е просто израз за някои хора - казват го с чувство и си имат причина, а не просто за отбиване на номера... или ти живееш в бъдещето и такива старомодни лиготии не те интересуват...
Аман от ограничени хора...![]()
Facebook | Skype - wheelie.master
добре де, защо мен всички момичета ме ресват, без дори да мога да им кажа здравейкамо ли да се стигне до "обичам те".. та те не ми дават възможност да се представя.. рофл
Do you know what is loneliness, among so much people?
ииии тва как е свързано с тематаПървоначално написано от playhard1
![]()
Точно в този момент бих се трогнала ако за секунда се постави на мое място и направи нещо да не се чувствам с дупка в тялото.. точно в този момент това би ме изпълнило .. жалко![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ако някоя ми направи рано сутрин свирка, преди още да съм се събудил и като отворя очи, да видя члена ми в устата и. Нищо не би ме трогнало повече от това... може би.
Temet Nosce
벨야카
АбсолютноПървоначално написано от TheBeliever
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Ми лично съм се трогвала от много работи.Най-много,когато приятеля ми ме е изненадвал така без причина без нищо...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Думи не биха ме трогнали толкова ,колкото действия.. целувката е идеална..просто да е поднесена нежно и на място![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако разбере по какъв начин се държи...все още не губя надежда.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
да чуя думите Обичам те просто без причина,да е до мен в най трудните моменти ,да ми се обади просто така ...такива неща![]()
Некаа ,нека Бъде лятоо ..
Дупето ми събира шопи,гларуси на ято.
Усмивки,слънце и вълни .. на всеки пожелявам повече такива дни .. Спомени,моменти - Копнеж отново в мен крещи