.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Крив бритон

От скоро се чудя как да си направя крив бритон сама.Някой да знае някакви съветБритона ми е къс.Мерси предварително..

Попитай някоя фризьорка. Доколкото си спомням майка ми преди имаше някакъв такъв ,но не знам как го е направила
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Защо не отидеш при фризьорка, а сама? За 2 мин си готова. Какъв е проблема? Поне си знае работата. Ако се правиш сама после може да съжаляваш. Пък и бритона ти колко е къс?

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

insane7 е прав

Офф отиди на фризьор ..
    Ся мрънкаш, че искаш бритон, после ще мрънкаш, че си си осрала косата
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от EsteticLoff
    Офф отиди на фризьор ..
    Ся мрънкаш, че искаш бритон, после ще мрънкаш, че си си осрала косата
    мда недей аз пробвах сама ии после ходех със сумати и фибички 2 месеца и лак втори път НЕ по-добре отиди на фризьор - максимум 5 мин. и най-много да ти вземе 3 лв.. моят е крив и ми взема по левче .

С ножицата ..
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Отиди на фризиор!! Аз веднъж се мъчех да си пострижа крив и стана...крив ако ме разбираш ;дд. После сигурно половин година докато порастне достатъчно, за да се изравни . Повече не правя такива експерименти .

Ам..мерси за съветите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си