.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

космите на ръцете

искам да си махна космите на ръцете, но се чудя с кола маска или направо с епилатора.Те не са някаква вълна, но аз съм бяла като пуканка , а с кафява към черна коса.

Град
    Шумен
    Мии то и аз съм така и да ти кажа не помня първо дали не ги обръснах за да станат по-късички, или направо с епилатора действах. То от тебе зависи де, ама първия път беше гадно после вече не :P
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

пробвай с епилатора, ако те боли много иди на кола маска
    Аз като мина зимата отидох на кола маска и оттогава ги махам редовно с епилатора, иначе ако ги оставя дълго време да пораснат ме боли много
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Аз си ги махам с епилатора. Първия път доста боли, ама се свиква пък и зависи от кожата. За по -дълготраен ефект ходи на кола маска.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

anonymous708973
    Guest
    Аз с епилатора умирам особено около кокалите на китката и лакътя, т.е. половината ръка. В момента ги бръсна за по-мързеливо, но после ще започна с кола-та. Друг вариант е да се изрусят с кислородна вода и като почернееш малко, не си личат особено.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Аз с епилатора умирам особено около кокалите на китката и лакътя, т.е. половината ръка. В момента ги бръсна за по-мързеливо, но после ще започна с кола-та. Друг вариант е да се изрусят с кислородна вода и като почернееш малко, не си личат особено.
    и аз съм така махам ги с крем, действието е достатъчно дълготрайно, доволна съм

Град
    Roma, Italia
    Ако ги изрусиш ще е много грозно. Първо ги махни с кола, а после само ги "поддържай" с епиолатора.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Аз си ги махам с кола маска при козметичка и съм с имного доволна :P

Град
    Ямбол
    Да и аз смятам, че с кола-маска ще е най-ефективно и дълготрайно.. незнам обаче как издържате на болката първия път като ги махате..
    www.black.eu
    Black is the identity we all share!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Цвети, женският стремеж към красота няма почивен ден. :д
    За пръв път го направих миналата година с ленти. Никога не ме е боляло, с епилатор е повече от болезнено.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Ако изобщо ще ги чистиш там е най-добре с кола маска.Не боли толкова, пък и е по-ефективно.

Супер фен
    Град
    София
    Аз пък освен епилатора ти пропоръчвам нещо също много ефикасно, което ползвам - депилиращ крем на Veet! Продава се и със нещо като шпатолка, с която го намазваш, а после го премахваш (за повече инфо прочети в листовката)! Аз го ползвам за епилация на ръцете и краката освен това не боли и не е чак толкова скъпо!!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Задължително кола-маска, ако не искаш с тази бяла кожа да станеш на точици от епилатора. И никакви кремове и самобръсначки - само ще си навредиш в дългосрочен план : стават черни, по-твърди и т.н.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

мерси на всички , направих си кола и сега съм много гладичка

Аз моите си ги боядисвам русички и мн мн не ми личат.Имаче с кола маска
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Аз моите ги махам с епилатора. Не ме боли и съм много доволна.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Аз моите ги махам с епилатора. Не ме боли и съм много доволна.
    И аз съм така.Дори и първия път като ги махнах не ме болеше,но при всеки е различно

Аз ги махам с кола-маска,защото става по-бързо или поне за мен.

Като за първи път препоръчвам кола маска и после епилатор.

Почиствам ги с епилатор, защото ме боли по-малко, но при всеки е различно.

махам ги с епилатора

.

отначало ги подрязах с ножичка не че имаше кой знае какво да режа но все пак ии после с епилатора чесно да ти кажа мен първия път много ме боля... но послее не сега адски много са ми уредели и дори да израстнат саа някакви мекички и съвсем малко...

Май че всичките използвате епилатор или кола маска...
    Аз пък като си ги махам с епилатора много ме боли и спрях да го правя,защото след това ми излизаха и едни малки пъпчици по кожата,които много ме дразнеха.Изчезваха за ден-два,но не можех да ги понасям.Казвали са ми,че това е хубаво,защото означава,че косъма е премахнат от корена,но аз съм си инат и спрях с епилатора.
    Сега си ги махам със самобръсначка и ми върши десет пъти по-добра работа.Вече почти не ми се появяват косъмчета,а ако се появят то е през две-три седмици.
    С кола-маска е най-дълготрайно и ефективно,но аз не мога да търпя.
    Fashion is my passion.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Кола маска!! Може и в домашни условия, епилаторът прецаква кожата, а бръснене...на ръцете ми се струва голяма глупост
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

с епилатора има възможност да ти се накъсат косъмчетата. По-добре иди първите 1-2 пъти на козметик за кола маска, а след това вече с кола маска в домашни условия
    Fuck you You fucking Fuckers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си