.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    plovdiff ;]]

моля помогнетее

значи аз съм на 16 и имам сестра на 15 ... тя си има гадже което е на 19 и кату идват в нас той само чака тя да иде някъде и започва да ме сваля .. а проблема е че и аз малко го харесвам ... сестрата ми е казвала че вече не изпитва нищо към него но не иска да го наранява ... той ми казва същото че вече не я харесва ... не е проблем да тръгнем ама е гадно заради сестрата все пак ... не знам какво да правя снощи дори ме целуна ... но как да и кажа какво да направя знам че ще ме намрази ... и най лощото имам си гадже ... моля помогнетее
    и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~

Според мен е най - добре да поговориш с нея ,но го направи деликатно ,за да не те намрази както казваш ти
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на sasha_90
    В началото като четох,че и двамата нямали чувства един към друг,щях да те посъветвам да действаш.НО ти си имаш приятел.Не го наранявай!В прочем имаш ли чувства към гаджето си?

пунктуация

Тая па! Естествено, че момчето ше каже, че не изпитва нищо към нея, защото знае, че ще се вържеш на номера. Какъв по-голям кеф от това да минеш и двете сестри?

Град
    plovdiff ;]]
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    В началото като четох,че и двамата нямали чувства един към друг,щях да те посъветвам да действаш.НО ти си имаш приятел.Не го наранявай!В прочем имаш ли чувства към гаджето си?
    никакви аз тръгнах с него да се каже за бройка .. абе и аз нз що
    и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~

1.Ти си имаш приятел
    2.Според мен е много подло да тръгнеш със доскорошното гадже на СЕСТРА СИ..Най-добре говори със сестра си и и кажи какви са чувствата ти към него и че те е целунал и ако тя няма нищо против,вече можеш да действаш...Но проблема е приятелят ти..Някои беше попитал в по-горните коментари,та и аз питам същото - имаш ли чувства към сегашния си приятел??

Супер фен Аватара на djipsito
    Кво беше... който има балдъза ебе два гъза...

Град
    plovdiff ;]]
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Тая па! Естествено, че момчето ше каже, че не изпитва нищо към нея, защото знае, че ще се вържеш на номера. Какъв по-голям кеф от това да минеш и двете сестри?
    така така ... то се вижда че нищо не чувства към нея .. омг

Град
    plovdiff ;]]
    Цитирай Първоначално написано от Manik96
    1.Ти си имаш приятел
    2.Според мен е много подло да тръгнеш със доскорошното гадже на СЕСТРА СИ..Най-добре говори със сестра си и и кажи какви са чувствата ти към него и че те е целунал и ако тя няма нищо против,вече можеш да действаш...Но проблема е приятелят ти..Някои беше попитал в по-горните коментари,та и аз питам същото - имаш ли чувства към сегашния си приятел??
    СЕГАШНОТО гадже на сестра ми

Мега фен Аватара на Mi6inka
    тръгна ли с гаджето на сестра си ?! Долно... смешно и гадно Винаги съм презирала подобни постъпки, ама мое си мнение, не значи че е правилно Вие като сестри трябва да се подкрепяте и да натриете носа на този самовлюбен "плейбой" Много добре можехте да го направите...сега хем той е доволен, че ви е имал и двете, хем на сестра ти малко или много и е странно и гадно, хем ти излизаш гадната кучка
    Nevermind, в крайна сметка моето мнение няма значение

Аз мисля,че човека е мухлйо и понеже никоя 19годишна не се е навила е тръгнал да се възползва от желанието на една 15 годишна, да си пождига самочувствието, но като е разбрал,че има и 16 годишна сестра е решил за да е по-малко педофилско да избомби теб .
    Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.

Град
    plovdiff ;]]
    Цитирай Първоначално написано от Pascal
    Аз мисля,че човека е мухлйо и понеже никоя 19годишна не се е навила е тръгнал да се възползва от желанието на една 15 годишна, да си пождига самочувствието, но като е разбрал,че има и 16 годишна сестра е решил за да е по-малко педофилско да избомби теб .
    ехооо става въпрос за 3-4 години кво педофилство

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от kalina90
    пунктуация
    Всъщност и двата начина са правилни.

А иначе,не мисля,че тя ще те намарзи,ако поговорите и изясните ситуацията,че той също вече не изпитва нищо към нея.

Кой, каквото и да ти каже, различно от "хвани гаджето на сестра си", получава 20 истерични емотиконки под поста си и жалки опити да го убедиш, че не е прав.
    За какво изобщо писа темата?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от zwezzdichka
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    никакви аз тръгнах с него да се каже за бройка .. абе и аз нз що
    Е,направила си си бройката.Защо вече не го зарежеш?Защо си играеш с човека,сигурна съм,че не заслужава?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Извратено...

Но все пак предлагам да:
    1) говориш със сестра ти и да изясниш със сигурност, че тя вече не си пада по гаджето си;
    2) да й кажеш тактично, че го харесваш и би искала да ходиш с него, ако тя е съгласна;
    3) да не й споменаваш, че той те е целунал и че ти знаеш, че той те харесва или че е флиртувал с теб;
    4) ако тя няма абсолютно нищо против и това е сигурно, да говориш с него, а междувременно предполагам, че и тя ще говори с него, но разговор от типа " ние тримата" не ми се вижда удачен;
    5) като са уредени тия неща, да скъсаш с гаджето си, за да може официално да тръгнеш с момчето, което харесваш.

Но по мое мнение семейните отношения и особено тези със сестра ти трябва да са на първо място.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си