.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    м, погрешно тълкуваш думите ми. няма смисъл да опитам да те връзумявам, наясно съм какъв инат си, в което няма лошо де. (: твоя си работа

Не твърдя, че съм някакъв спец относно скейта, но изхождам от позицията на родителите й, които се притесняват за детето си. Било то заради това, че може доста здраво да се потроши или пък това, което някой спомена за тревата.И да, да знам, сега ще ми кажеш, че тя е в правото си да прави каквото пожелае, но не мислиш ли, че е егоистично спрямо родителите й. Не искам да предизвиквам съдбата, но не дай боже при по-сериозна контузия нали точно техните ще трябва да са до нея и да и помагат.Аз да ти кажа на нейно място бих се срамувала много от това, че съм позволила на незрялостта да ме постави в такава ситуация.Принципно съм против децата да се отглеждат като в саксия, но всеки родител сам преценява какво да позволи и какво да забрани на дететото си.
    И, да 100 процента има добри момичета в областта, но сети се сама колко болка им е отнело това.Айде при тях е до някаква степен оправдано, защото за да достигнат до това ниво, явно наистина са приели заниманието си присърце, но авторката не вярвам да има големи амбиции в това отношение. Така че...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Важното е да смърдиш на коч и да изглеждаш като клошар.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    ГРЪМ!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    ГРЪМ!
    много е готино да говориш колкото да не заспиш и да си толкова ограничен,че да не можеш да приемеш,че има хора,които се радват на различни неща и имат друго виждане за нещата

seduction,това означава ли,че не трябва да опиваш нови неща? само защото те е страх че ще си счупиш нещо или че ше се провалиш?
    ти можеш да си счупиш ръката и като паднеш на улицата,значи да не излизаш,щото родителите ти после трябва да се грижат за теб?

болката.. болката не е нищо,което не можеш да изтърпиш,когато наистина искаш нещо. и е факт,че са я изтърпели и са добри и щастливи в тва,с което се занимават. не само скейтърите конкретно,сяквите хора.

Град
    I don`t know where
    guinessgirl, да права си, че от не сме застраховани от злополуки.Казвам само, че родителите имат право да се притесняват и да не одобряват, това с което дъщеря им не иска да се занимава.

Не отричам, че когато наистина искаш нещо , болката остава много, много назад, но мисълта ми е, че в случая надали става въпрос за чак толкова силно желание.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Toва пък с тревата и скейта е толкова абсурдно, че със същата тежест можеш да дадеш довод, че детето ти не трябва да ходи на училище, защото там се зарибяват по наркотиците.

Ако някой иска да кара скейт - нека го прави, но нека наистина кара скейт, а не просто да си купи дъска, за да е готииииииииин.
    Мда, това имах предвид.Моите уважения, но колко пъти точно тук са пускани теми от заблудени дечица интересуващи се как аджеба да станат скейтъри/скейтърки. Чиста проба позьорщина.Най-малкото, ако искаш да бъдеш част от нещо не разпитваш за него по форуми, а ако нямаш познати в дадена среда, в случая със скейта, си намираш и така.Приобщаваш се.

И сега това, което ще напиша ще бъде супер нелепо на фона на предишните няколко поста, но ако човек наистина, ама наистина иска нещо с цялата си душа намира начин да го осъществи.Дори това да означава до несъобразяване с родителите и забраните им.Щом се страхуваш от това какво ще кажат мама или тате за това, което правиш значи го има и тънкия момент, че си зависим от тях и не ти стиска да го направиш, защото се страхуваш от реакцията им.Та когато желанието преодолее страхът тогава може и да стане нещо иначе всичко е ...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Ich
    Ми дори преди малко ПАК говорих с майка ми обаче тя е твардо решена че нямя да ми позволи защото според нея е много опасно и дори каза че би ми позволила всичо др. но не и това ! а тя не разбира че колкото повече ми забранява толкова повече го искам
    щом ти дава всичко друго, й доведи някой пич у вас, кажи и че ще се татуираш, че ще си сложиш пиърсинг и виж как ще ти даде

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз ако искам нещо достатъчно много го постигам (стига да зависи от мен xD)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си