м, погрешно тълкуваш думите ми. няма смисъл да опитам да те връзумявам, наясно съм какъв инат си, в което няма лошо де. (: твоя си работа

Не твърдя, че съм някакъв спец относно скейта, но изхождам от позицията на родителите й, които се притесняват за детето си. Било то заради това, че може доста здраво да се потроши или пък това, което някой спомена за тревата.И да, да знам, сега ще ми кажеш, че тя е в правото си да прави каквото пожелае, но не мислиш ли, че е егоистично спрямо родителите й. Не искам да предизвиквам съдбата, но не дай боже при по-сериозна контузия нали точно техните ще трябва да са до нея и да и помагат.Аз да ти кажа на нейно място бих се срамувала много от това, че съм позволила на незрялостта да ме постави в такава ситуация.Принципно съм против децата да се отглеждат като в саксия, но всеки родител сам преценява какво да позволи и какво да забрани на дететото си.
И, да 100 процента има добри момичета в областта, но сети се сама колко болка им е отнело това.Айде при тях е до някаква степен оправдано, защото за да достигнат до това ниво, явно наистина са приели заниманието си присърце, но авторката не вярвам да има големи амбиции в това отношение. Така че...