И тук идва тънкият момент, в който не става въпрос за дъската.
Ако е за една дъска, едва ли няма да са навити. Ако свързват дъската с коза... прииимерно... ахахах, разбира се, няма да й позволят. Кой би?
Аз се водя дете с много мили родители и имам доста голяма свобода, но дори и моите мили родители не са очаровани, като примерно споделя, че днешния ден съм се напушила. Никои родители няма да са.
Хубаво е на детето да се даде свобода, но не свободия. Давай всички да откриваме себе си, да се друсаме по цял ден, защото това ни помага да се преоткрием, и всичко да е свинщината, братле. сега някой сигурно ще отбележи колко некомпетентна съм, колко свещена е дъската, и как нищо не разбирам, и че не става въпрос за това, аз просто се отклоних леко, но все пак имам връзка с темата, ахах, но реално днешният велик скейт е главно с това свързан Аз съм на мнение, че при положение, че живее с майка си и баща си, и че те я издържат, т.е. зависима е от тях, трябва да си трае повече.
Не казвам, че трябва да се оставя да й контролират целия живот, но за някои неща просто трябва да си трае.