- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля отговорете ми ;(
миналия месец на 20ти беше станал един гаф и приятелят ми свърши в мен но след няколко дни ми дойде но не съм забелязвала някакви промени или цикъла да ми е различен ... сега след няколко дни трябва да ми дойде но от 4 дни ми е много зле първия ден повръщах а сега ми се гади и от днес усещам болки в горната част на корема ... възможно ли е да съм хванала грип от морето или може да съм бременна моля ви кажете ми защото в такива моменти много се шашкам ... утре мисля да ходя на лекар но моля кажете ми може ли да има нещо или е просто грипи моля без подиграфки
Толкова ли е трудно да си направиш един тест?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защо изибщо питаш, не ти ли стана ясно, че тия образи не знаят за такова нещо?![]()
За сметка на това трябва да пускат шашнати теми в тийнпроблъм.
Don't deny the obvious...
добре ... просто исках да попитам дали е възможно след като ми е дошло миналия месец да има нещо като се има на предвид ч от тогава не съм правила нещо или е просто грип защото покрай мен имаше болни
не се шашкай това е от летния грип е щом ти е дошло не си забелязала и не си забелязала нищо странно.. друго е вече след това ако сте го правили пак и е станало нещо..
не , след това което стана нищо не съм правила и след това ми дойде но се шашнах за тези цветни бременности но явно е грипПървоначално написано от FkMeImMonity
грип е,бъди спокойна и другият път по-внимателна бъди![]()
значи не е възможне след като ми е дошло да има нещо .. защото и гърдите почнаха да ме болят сигърно че трябва да ми идва но пак ми е притеснено![]()
Не се надявай да е цветна бременност,защото НЕ Е.Просто е грип.
и според мене не е бременност но на твое място бих си направила тест за всекислучай![]()
Има един много гаден летен вирус, който е с повръщане, че и разстройство.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ванга умре аз не съм и внук .... Не вервам да си бременна но все пак ходи на лекар ...
направих си тест днес и ми показа една чертичка![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от petq4334
![]()
![]()
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Не искам да те плаша, не съм доктор, но щом ти се гади и повръщаш се същам само за едно- бебе, но по-добре си направи тест.
Йеее! Една чертичка значи, че ще имаш едно бебе!направих си тест днес и ми показа една чертичка![]()
![]()
![]()