.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Не знам

Не знам

Здравейте
    Моля за свесни коментари , наясно ми е че темата е мн тъпа просто искам помощ ....та вчера с приятеля ми се натискахме,той свърши в устата ми но после ми го търкаше в ***. Аз съм девствена или не знам ... на моменти ме болеше , но не тече нито кръв, нито е проникнал на дълбоко... Проблема е и че сега ме излиза някаква безцветна злуст..ии... сме чували за презарвативи просто аз уж не съм готова , но не знам какво ми стана...тъпа съм....

Град
    Шумен
    Не си бременна.
    Don't deny the obvious...

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Ти сама си си отговорила на въпроса Да-тъпа си,бременна,имаш сифилис,сега няма да можеш да родиш читаво и здраво дете, защото спермата е накарала химена ти да зарасне дотолкова и да е толкова здрав,че бебето няма да може да излезе!
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Ти сама си си отговорила на въпроса Да-тъпа си,бременна,имаш сифилис,сега няма да можеш да родиш читаво и здраво дете, защото спермата е накарала химена ти да зарасне дотолкова и да е толкова здрав,че бебето няма да може да излезе!
    уби ме
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    верно си тъпа :P

Голям фен Аватара на fakesmiles
    бе дали е тъпа или по-скоро неопитна,ма както и да е...
    не си бременна,може и да не си девствена вече тва ние не може да ти кажем
    вземете го направете вече ама с презерватив да не пускаш после пак тема:бременна ли съм,тъпа ли съм?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    За бременна - не си.

Обаче как успя да напишеш думата слуз по този невероятен начин - злуст...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Че не си бременна не си за това не се притеснявай... Ама че си си тъпо парче е отделен въпрос ...

ама нищо не разбрах

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Че не си бременна не си за това не се притеснявай... Ама че си си тъпо парче е отделен въпрос ...

споко виж как показва Ал Бънди следвай го .... само че вземи баш пистолет щи олекне .... не си бременна ама си малко тъпичка нищо лично не се обиждай .....

Какви са тези коментари бе хора ... тъпа си ала бала ... Момичето има пълното право да попита за информация за мнение .... За това всички са тука да помогат. И ние сме хора, и ние не сме знаели какво правим ( говоря за хората които правят секс ). Хората са за това да помагат, да дават информация, да се интересуват от такива неща ....

хахаах КАКВИ СТЕ БЕ ХОРА ... хахахаха ... Виж са момиче, не се притеснявай за нищо ...

Супер фен
    Нищо ти няма, ква е тая паника...

Повече от фен
    СТАНАЛА СИ ОХЛЮВ И ЗА ТВА ТИ ТЕЧЕ зЛУС

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Малии колко отворени станали всички тука Всеки който пусне тема е тъп в тоя сайт ,така ли ? И аз съм си идиот че ти спамя темата в момента ама не издържах просто Btw ето ви едно поздравче за всички интелигентни пичове тука -->>
    http://www.vbox7.com/play:50da4160

ПТ- Не си бременна
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

тя уж била готова.. еееемиии як си, мноу си якк
    ако наистина си готова няма да питаш напълно непознати по форумите

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не си тъпа, но е добре да си подобриш сексуалната култура (дали с четене на книжки или материали в нета). И не, не си бременна.

Само чакам момента, в който всеки втори коментар ще бъде:
    "Авторката е тъпа, ако е автор - е не по-малко тъп, въпросът е тъп, отговорите по-горе са ТЪПИ. Абе...я чакай. Аз в тоя ТЪП сайт кво очаквам!!"
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    Споко бе не си бременна кво се панирате толкова отиваш в аптеката зимаш един тест за бременност иии готово ..

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    За бременна - не си.

Обаче как успя да напишеш думата слуз по този невероятен начин - злуст...
    +1 || ''Злуст''

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от IQA
    Споко бе не си бременна кво се панирате толкова отиваш в аптеката зимаш един тест за бременност иии готово ..
    `

Какво всички се засилихте с тези тестове за бременност.
    Свърши ми на корема - ТЕЕЕЕСТ!
    Глътнах сперма - ВЕДНАГА ТЕСТ!
    Видях сперма - НЕЗАБАВНО ТЕСТ!

Нищо му няма на момичето. (е, така де, има му, ама проблема не е в половата система, а доста по-нагоре). Не е бременна. С тези тестове само я вкарвате в паника

Re: Не знам

Цитирай Първоначално написано от PinKstaR
    Здравейте
    Моля за свесни коментари , наясно ми е че темата е мн тъпа просто искам помощ ....та вчера с приятеля ми се натискахме,той свърши в устата ми но после ми го търкаше в ***. Аз съм девствена или не знам ... на моменти ме болеше , но не тече нито кръв, нито е проникнал на дълбоко... Проблема е и че сега ме излиза някаква безцветна злуст..ии... сме чували за презарвативи просто аз уж не съм готова , но не знам какво ми стана...тъпа съм....
    Под *** "хуя" ли имаш предвид?

Град
    Rousse

Re: Не знам

Цитирай Първоначално написано от PinKstaR
    Здравейте
    Нищо не разбрах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си