- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знам
Здравейте
Моля за свесни коментари , наясно ми е че темата е мн тъпа просто искам помощ ....та вчера с приятеля ми се натискахме,той свърши в устата ми но после ми го търкаше в ***. Аз съм девствена или не знам ... на моменти ме болеше , но не тече нито кръв, нито е проникнал на дълбоко... Проблема е и че сега ме излиза някаква безцветна злуст..ии... сме чували за презарвативи просто аз уж не съм готова , но не знам какво ми стана...тъпа съм....
Ти сама си си отговорила на въпросаДа-тъпа си,бременна,имаш сифилис,сега няма да можеш да родиш читаво и здраво дете, защото спермата е накарала химена ти да зарасне дотолкова и да е толкова здрав,че бебето няма да може да излезе!
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от lifelesscorpse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
уби ме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
верно си тъпа :P
бе дали е тъпа или по-скоро неопитна,ма както и да е...
не си бременна,може и да не си девствена вече тва ние не може да ти кажем
вземете го направете вече ама с презерватив да не пускаш после пак тема:бременна ли съм,тъпа ли съм?
не си
За бременна - не си.
Обаче как успя да напишеш думата слуз по този невероятен начин - злуст...![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Че не си бременна не си за това не се притеснявай... Ама че си си тъпо парче е отделен въпрос ...
ама нищо не разбрах![]()
Първоначално написано от BiGBaDWolF
споко виж как показва Ал Бънди следвай го .... само че вземи баш пистолет щи олекне ....не си бременна ама си малко тъпичка
нищо лично не се обиждай .....
![]()
Какви са тези коментари бе хора ... тъпа си ала бала ... Момичето има пълното право да попита за информация за мнение .... За това всички са тука да помогат. И ние сме хора, и ние не сме знаели какво правим ( говоря за хората които правят секс ). Хората са за това да помагат, да дават информация, да се интересуват от такива неща ....
хахаах КАКВИ СТЕ БЕ ХОРА ... хахахаха ... Виж са момиче, не се притеснявай за нищо ...![]()
Нищо ти няма, ква е тая паника...
СТАНАЛА СИ ОХЛЮВ И ЗА ТВА ТИ ТЕЧЕ зЛУС
Малии колко отворени станали всички тукаВсеки който пусне тема е тъп в тоя сайт ,така ли ?
![]()
![]()
И аз съм си идиот че ти спамя темата в момента ама не издържах просто
Btw ето ви едно поздравче за всички интелигентни пичове тука -->>
http://www.vbox7.com/play:50da4160![]()
ПТ- Не си бременна![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
тя уж била готова..![]()
еееемиии як си, мноу си якк
ако наистина си готова няма да питаш напълно непознати по форумите![]()
Не си тъпа, но е добре да си подобриш сексуалната култура (дали с четене на книжки или материали в нета). И не, не си бременна.
ОМГ :D
Само чакам момента, в който всеки втори коментар ще бъде:
"Авторката е тъпа, ако е автор - е не по-малко тъп, въпросът е тъп, отговорите по-горе са ТЪПИ. Абе...я чакай. Аз в тоя ТЪП сайт кво очаквам!!"
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Споко бе не си бременна кво се панирате толкова отиваш в аптеката зимаш един тест за бременност иии готово ..
`Първоначално написано от IQA
Какво всички се засилихте с тези тестове за бременност.
Свърши ми на корема - ТЕЕЕЕСТ!
Глътнах сперма - ВЕДНАГА ТЕСТ!
Видях сперма - НЕЗАБАВНО ТЕСТ!
Нищо му няма на момичето. (е, така де, има му, ама проблема не е в половата система, а доста по-нагоре). Не е бременна. С тези тестове само я вкарвате в паника
Под *** "хуя" ли имаш предвид?Първоначално написано от PinKstaR
![]()
Нищо не разбрах...Първоначално написано от PinKstaR
![]()