.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

http://arts.gpaeburgas.org/displayim..._display_media

Здравейте, моля Ви да гласувате с 5 розови звездички за мен.

Не съм ги пробвал нито ''вагините'', нито ''яйцата''.. Мисля,че е яко усещането, но не е по-чко т истиснки секс..

Цитирай Първоначално написано от Ice_b0x
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Всеки с разбиранията си и с възможностите.Аз лично,ако имах такава кукличка,бих я ползвала с голям кеф.Какви ли не експерименти ще си правя с нея Мен лично ме радват много.
    Ако кукличката е надуваема , аз бих пробвал това
    http://www.youtube.com/watch?v=aFazYSJIMN0
    Аиде кажи ми как ги късат тези презервативи тези некадърници ... голям им бил .. айде беги

недай си боже да забременее ще си имаш много ''реалистични вагинки'' у вас
    Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Може ли по някакъв начин да подобря бузата на задника си,че си ебало..

Ами аз имам изкуствен вагина,и досега каквато и да съм имал,съм поръчвал от тук www.sexshop.bg ,днес видях,че имат промоция купуваш 200 за 100 и се изкуших и си поръчах кукла,гелчета и др хаха
    супер оферта а ?

Работила съм в sexwell,на пипане тази вагина е доста приятна,но дотук........... Стдена е и съответно трябва задълже да ползваш лубрикант на водна основа.......... Лично за мен разликата между изкуствената и естествената вагина е огромна....... Ти си решаваш,ако искаш нещо в което просто да си го вкараш е ОК,няма да се притесняваш за презервативи и болести.....

Изкуствената вагина е мастурбатор, а не компаньонка. Идеята е да я изпозлвате ВМЕСТО ръката си и тези, които смятат, че трябва да си изпаднал, че да си купиш вагина- еми продължавайтв да лекувате мазолите по ръката си, сякаш не го лъскаме всички постоянно.

Е добре ти като имаш джобна вагина сега си представи как продавача в магазина я е използвал преди тебе : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си