- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пъпки с гноен връх
как се лекуват пъпки с гноен връх,които при изцеждане образуват зачервяване и болят.след известно време отново се пълнят с гной.благодаря предварително.
Garnier Pure Active Roll-on
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мани го.Не струва - имах такова.Първоначално написано от Claymore
Първоначално написано от eliyiy
Яко спирт и си купи някакъв лосион за почистване, за да не се появяват нови...
спирт или оцет
Не пробвай да гориш със спирт! В никакъв случай! След подобна процедура ще си червен като маймунско дупе! Вземи си антибиотичен крем от аптеката или иди при личния да те насочи какво да вземеш или да те прати при дерматолог.
На първо време можеш да си вземеш Имекс- около 6 лв е. Миеш си лицето и мажеш равномерно. Не се притеснявай, ако дрехите се зацапат- изпира се лесно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
СъгласенПървоначално написано от TykaSePisheNick
Никакъв ефект.
това е нормално, ако си тийн-намали шоколада и нервите
E явно сте много пъпчиви и това не може да смогне.Първоначално написано от KumchoValcho
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мне, имам много хубава и чиста кожа, но пубертета си казва думата и 1-2 пъти в месеца ми излиза по някоя пъпка на носа, след което ми остават белегчета, които минават бавно. Та това не помага изобщо.Първоначално написано от Claymore
![]()
Този рол-он за мен е пълен боклук. Пробвала съм го, обаче резултати - НИКАКВИ. По-добре отиди на дерматолог. Недей да ги изстискваш, защото се зачервяват, болят и остават УЖАСНИ белези!Първоначално написано от Claymore
![]()
йес йесПървоначално написано от Claymore
![]()
личен лекар > опътва те към > Дерматолог, Ендокринолог или Гинеколог : ))
Първоначално написано от daru6a1
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Моят съвет е да не я изтискваш! Аз също имам една с врах но никога не сам си изтисквала пъпките.Мажа я с крем :Здраве и си лягам.На сутринта като стана е избила сама ...пък и не боли толкова.Това е моя метод пак ти си преценяи!![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир