- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
От много време се дразня .. и днеска вече беше много култов ден и преля всичко :Д ...
Какво като има момичета които сме високи и носим токове... Никой не е казал че само ниските би трябвало да носят !...
На мен даже ми става много смешно като видя жена/момиче 155/160 на много високи токове ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Не че е грозно, но спрямо нормалните хора изглежда несъразмерен човека - много едър . Иначе на саме не е грозно, всмисал ако ходиш сама и да няма други хора около теб.
ти колко си висока...? Аз съм 1.70 и многооооо обичам високите токове.. амаа ми е малкоо гадноо повечето пъти да стърча над всички.. утре напримерр имам рд..![]()
ии ще съм на токчета-11 см някъде.. ставам 1.81.. доста е амаа..
![]()
![]()
Първоначално написано от rozov0
Аз съм 176 и всичките които имам са или 10.5 или 11.... не ме интересува дали съм по висока от някои ... да се оправят :Д
Първоначално написано от mArMaLaDkA
дразни ме това старомодно мислене ... :Д .. под да се оправят имам предвид хората около мен които са по ниски :Д
Първоначално написано от xXxScreamxXx
А така..!! като са нискии.. само ще завиждат на дългите крака :Д
Абе кво ти пука.Аз го намирам за супер яко.По-ниските да се оправят.
А иначе в БГ за много неща хората са с изкривено и старомодно мислене.Няма смисъл да се нервиш.И аз съм се нервила,ама...то тва е манталитет граден с векове и сега да тръгнеш да ги убеждаваш в нещо различно и 30 год.няма да са ти достатъчни да го направиш.
За това-гледай си личния кеф и да не ти пука.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
всъщност момиче 175+ см на токчета 8-10 см и повече,откъдето и да се погледне не е естетически красиво![]()
Факт е, че няма нищо по-секси от момиче на високи токчета. Но същот така е факт, че съразмерното е най-красиво.
Вади си изводите.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Ако момичето е с нормални кг за ръста си - защо не ? Аз лично виждам и момичета в порядъка на 1.60 - 1.65 където са приятно закръглени, ама са на токчета, но това се приема като съразмерно, хайде стига.Аз съм 1.81 и съм 54 кг, едно токче от порядъка на 7-8 до 10 см наистина ще ме направи още по-висока, но това само би ми доставило удоволствие да гледам втренчените погледи от това, че съм по-висока дори и от доста момчета. В нашата компания всички момичета не падаме под 1.75
![]()
Ако можеш да ходиш на тях и ти стоят добре,защо не? Аз съм 1,74 г/д и нося токчета...и приятеля ми е много по-висок от мен ии нямам проблеми ...пак си изглеждам нисичка![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
1.68 съм,обожавам високи токчета.С мойте приятелки сме горе-долу на една височина и като сложим токчета...Един приятел веднъж ни вика"Абе вие кво,комплексирате момчетата че не са пораснали достаъчно за да се занимават с вас ли?" Тогава просто паднах
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Няма от какво да се комплексираш или дразниш.Няма нищо по-привлекателно от дълги и стройни крака на висок ток.Това може само да ти е в плюс.
Несъразмерно може и да е момиче 1.50 с къси като дакел крака,ама това не им пречи и на такива да ходят на токчета.Айде стига си избивахте всички комплексите.Всеки е различен.
Down On The Farm!!!
Първоначално написано от Unendlich
Ухууу ето това е компанияяя![]()
Мии не ми харесва как стои .. и честно казано не ме интересува дали е старомодно или не ..![]()
.. НО всеки си решава какво и как да си носи!! (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все пак манекенките носят токове,а те са над 170/175см.Поначало токовете са направени,за да изглежда ниските по-високи,а пък едва ли ако си 186 като обуеш токчета някой ще иска мутант за гадже ;/.Затова високите не носят токчета-защото растът им е хубав(говоря 170/175),а ниските носят,защото искат да изглеждат по-високи.
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
мен пък ми е смешно когато видя някой тапишон 160 на токчета.Според мен високите токчета са за високи и слаби момичета
за да подчертават дългите им крака.Аз съм 178 и се чувстмам иделно на ток,ако бях 160 никога нямаше да сложа ток,защото кво щеше да ми подчертава късите крака ли![]()
Пфф... СмешкоПървоначално написано от valentinadr
![]()
Токчетата са "изобретени", за да правят ниските момичета по-високи. Помисли малко- за какво и е на едно стройно, хубаво момиче да изглежда като жираф? (е, това е моето мнение.. всичко "пресилено" граничи с пълната идиотщина) Идеята ми е, че ниските момичета носят токчета, за да се доближат максимално до представата за високо и стройно.
Дразнят ме мнения от рода на "пф.. крака като тапи да обуе ток.. Цирк". На бас, че е написано от "маркуч" с комплекси. Не съм ли права? О, добре- простете ми.
Просто е факт, че токчетата правят момичето (каквито и мерки и ръст да има) по-секси. Отречете?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Това, че едно момиче е 160, не означава, че има къси крака. Под "къси" крака не се има впредвид дължината им в сантиметри, а дължината им спрямо туловището (ако знаете какво е). Много сте зле. Може да си 180 и пак да си късокрака. Яшно въобще не знаете значението на този епитет.
Иначе 170+ на 10+ токчета на мен лично не ми харесва. На снимка, сама без други хора изглежда добре. Но на улицата някакъв мутант - на мен лично никак не ми изглежда нежно и женствено. На вас като ви харесва - носете си и не правете глупави теми. Като не ви пука и ниските "да се оправят", какви са тези безсмислени полемики
Супер ограничено мислите.Какво значи мутант?Какво значи не е красиво?Какво значи тапишон на токчета? Вие луди ли сте? Това е възможно най-глупавия спор.На токчета момиче изглежда женствено,подчертават се краката и се променя стойката.Няма значение ръста.Не мисля,че някой би имал против манекенките на токчета? Че то даже май мъжете за това и мечтаят.Толкова е глупаво да делите хората спрямо ръста им.Първо,че никой не си го е избрал и второ сме хора и сме различни. Пък в крайна сметка всеки има мнение и вкус.
Down On The Farm!!!
Мутант означава несъразмерен спрямо другите хора. И токчетата са за да удължават крака обикновено.
Човек ако ви слуша ще каже,че сте най-перфектните на света.Лесно е да критикуваш хората,особено когато ти самия не си идеален. И не няма мутанти след като сме създадени така.Тука ниските злобеят,че са ниски,а високите,че са високи.Айде радвайте се на това което имате.
Down On The Farm!!!
Не знам за останалите, но аз съм доволна от ръста си и не бих го променила в нито едната посокаЗатова не пускам тъпи теми от комплексарщина