.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 258 от общо 258
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl Виж мнението
    всъщност момиче 175+ см на токчета 8-10 см и повече,откъдето и да се погледне не е естетически красиво
    +
    Иначе всеки е свободен да си носи и да си харесва каквото иска.

Голям фен Аватара на Dusty
    E, ако момиче е високо 1,80 не намирам причина да носи токове в ежедневието. То .. Както казаха преди - не е красиво. Но иначе, ако да кажем е 1,70 - 1,75 може да носи 6-7 см токчета.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от IronGirl Виж мнението
    Ама не започнах първа аз обидите, нали? И нищо по-особено не съм казала, освен това, как отговарям за това, какви обувки нося. Къде видя обида??

Не си никоя, че точно пък на теб да ти се доказвам. Ако на теб целта ти е да се доказваш на непознати хора в Интернет, моята не е такава. И не, никой не съм нападнала. Въобще прочете ли ми първото мнение до края та коментираш? Ако не си - прочети го, защото жестоко си се заблудила. Нищо специално към всички ниски хора не съм написала, колкото и да ти се иска да се заядеш с мен за това. Просто говоря за хората, които казват, че било грозно високи момичета да носят високи обувки и било "неестествено". Нищо повече.

Добре, че беше ти да ми кажеш, че света не се върти около мен! Просто никога нямаше да го разбера. Само не знам как така се засягаш, без дори да съм споменала за някой конкретно, още по-малко и за теб. Явно точно заради ръста ми ме нападаш. Ако не беше заради ръста, нямаше да ми говориш за "плоското ми мнение", ей, така, без нищо. Предполага се, че си ниска и това, което съм написала явно въобще не ти изнася. Или се дразниш на по-високите и как така, с тяхното безумие, си позволяват да носят високи обувки. Твой проблем. Мен това не ме касае.

Спирам да отговарям по темата. Комплексите си ги избивайте някъде другаде, не по форумите. Изглежда много жалко.

Лека вечер.
    В цирка ще изкараш добри пари - кобила, която знае да ползва клавиатура
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на DeHu
    IronGirl,понеже споменаваш,че само ниски хора ти се заяждат тука,да си кажа-аз съм 178,ама пак смятам,че бъкаш от комплекси.Не може да обиждаш някакви хора,защото смятат за неестетична гледка жена,която на ток докарва ръст около 190.На теб може и да ти харесва,но е нормално на мнозинството да не им допада тая идея и това не е причина да обиждаш наляво и надясно.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Вие пък какво се занимавате, ясно е, че иска внимание, някой да и слуша за комплексите, макар и да не си ги признава сама.
    *сън*

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Токове до 10 см не слагам. Не ми харесват. Всичките ми токове са една височина-13см. Аз съм ниска-160. Не искам да съм повече, дори и със 1см! Обичам си височината. Всички ми се радват като джудженце <3 много е сладко. Чар е това. Токове нося не много често, но все пак си нося. Обожавам ги <3

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от IronGirl Виж мнението
    Някои мои приятелки дори са ми казвали, че ми завиждат за височината и знам, че е така, защото по-голямата част от приятелките ми са под 1,70. Еми да, стърча над тях, ама това само ги дразни, а мен изключително ме забавлява! Да не говорим, че и по-високите момчета се заглеждат повече в мен, отколкото в тях.
    Няма страшно,в момента в който си отвориш устицата,приятелките ти тутакси ще получат полагащото им се внимание,при това с лихвата.

По темата : обожавам високи момичета,с добре оформена фигура,които знаят как се върви на токчета и имат навика да го правят.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn