.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 258
    ^
    ^
    тя има хубаво тяло
    ама не е красива fo real!!
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Слънчица дългокраки, моят съвет е да си отрежете краката. Така ще имате един комплекс по-малко.

За мен лично и по-високите момичета могат да носят високи токове и пак да изглежда супер стига момичето да не е прекалено слабо, защото гледката е ужасна. Прекалено слабо момиче с такива обувки изглежда като маркуч. Според мен много си зависи от телосложението

Град
    Софийско поле
    Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    Цитирай Първоначално написано от axlbaby
    http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Victoria+Secret+Fashion+Show+Runway+-XFB_G9mK51l.jpg .Да бяха повечето жени такива ''коне'' света щеще да е по-красив!
    от всички манекенки що точно тая?!
    Щото тя ми попадна най-напред.Сега пък и до там стигнахме манекенките красиви ли са грозни ли са..Исках да ви покажа,че една висока жена не е по-малко елегантна на токчета от една ниска жена.Просто това са предрасъдаци,че токчетата били създадени ниските да изглеждат по- високи..Голяма глупост. Някой казват за ниските,че са трутлести и късокраки,други пък,че високите са кобили..Е няма угодя.Пък в крайна сметка гледайте себе си.Нали вие сте перфектни
    Down On The Farm!!!

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от skissy
    За мен лично и по-високите момичета могат да носят високи токове и пак да изглежда супер стига момичето да не е прекалено слабо, защото гледката е ужасна. Прекалено слабо момиче с такива обувки изглежда като маркуч. Според мен много си зависи от телосложението
    Точно . Само ще добавя , че високи и пълни момичета също не ми харесват на токчета. Всеки си има вкус.

^
    ^
    мен не ми пречат както си искат да ходят

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    170 см, 10 см токчета - перфектно. По добре слабичко, отколкото по - пълно, според мен. Но токчетата така или иначе издължават човека и ' свалят ' няколко кг.

Просто това са предрасъдаци,че токчетата били създадени ниските да изглеждат по- високи..Голяма глупост.
    Не си информиран/a значи. Токчетата точно затова са създадени. Друг въпрос е, че се носят по различни причини.

Леле, какъв кокошарник развъдихме. То не бяха комплекси, то не бяха обиди..
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

^^ тряа интригА

Повече от фен
    Град
    Видин
    аз съм 173 .. и не нося .. смисъл имала съм с някво малко токче ама с по - голямо не .. не че не ми харесва напротив .. обожавам токчеетаа .. но повечето ми приятели са по ниски .. и гледам да не нося .. смисъл не трябва да ми пука, защото никой не е перфектен .. но мисля, че съм си достатъчно висока за мое голямо съжаление . .

Град
    Софийско поле
    [quote="kombarka"]
    Просто това са предрасъдаци,че токчетата били създадени ниските да изглеждат по- високи..Голяма глупост.
    [b]Не си информиран/a значи. Токчетата точно затова са създадени. Друг въпрос е, че се носят по различни причини.

Обувката с ток е просто елегантна обувка,позната още от средновековието.Не е предназначена да прикрива комплексите на мислещите се за ниски девойки.Ква е тая глупост да делите обувките за високи и за ниски.Кой обувки са за нормалното момиче след като ги делите само на високи и ниски.Сякаш да си висок е обидно или пък да си нисък е обидно.
    Down On The Farm!!!

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Начи висока съм 1.80 и никога няма да сложа токчета, все пак не искам да се ударя някъде, пък и то е смешно, наистина няма да приличам на човек

Всеки има право да носи каквото харесва
    Висока съм и това не ми пречи да нося токчета...

Темата се превърна в истински кокошарник,място за избиване на комплекси и обиди

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Victoria+Secret+Fashion+Show+Runway+-XFB_G9mK51l.jpg .Да бяха повечето жени такива ''коне'' света щеще да е по-красив!
    от всички манекенки що точно тая?!
    Ами нейната професия е да е висока,слаба,красива.Това,ч е си висок не те прави красив.Ти може да си 175см,50кг и да приличаш на кон в лицето.
    Пък и тя е топ модел-да не би всяка висока да има такова хубаво тяло?Каквото и да кажете едва ли някой ще иска момичето да е по-високо от него =) + повечето хубави момчета са 170-175
    да бе да бе да бе да, тва, че ти си ниска, не значи, че повечето хубави момчета са високи 1.70 Спрете да делите хората по ръст. Има момичета по 1.80, чията структура е такава, че не им личи колко са високи и токчетата им стоят перфектно, има и такива, при които наистина стои грозно. +това не може всички жени да бъдат по 1.60, 40 кг с мокри дрехи
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Нямам против това кой как се носи.До сега не съм срещала висока жена с токчета,която да е грозна.Но е въпрос на това дали може да ходи с тези токчета,това за мен също е важно.Като почнат да се клатушкат еднии ..
    Иначе и аз съм висока,около 1,70,но си нося токчета съвсем спокойно и всички много ме харесват.А общо везто приятелите ми момчета са високи,а пък тези,които са си по-ниски от мен когато съм без ток,като се кача на ток пак са си по-ниски .. няма голяма разлика
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Member Аватара на pyxkawataa
    Град
    Sofia
    Хах, що си мислите, че само "мутантите" изглеждат смешно отстрани? Смешна е както едната крайност (160 см. и надолу) , така и другата (над 180 см.) .. Много по-красиво и предпочитано от мъжете е ръста м/у 170-175 см. Е, има и изключения, де.. Според вас що не избират ниски модели ?

Иначе нямам нищо против момичетата, които носят токчета, независимо от височината.Мисля, че всеки има право да избира и тва, че е по - висок или обратно няма никакво значение. А и btw токчетата не са само за ниските момичета.

..

на мен пък ми харесват и високите момичета с токчета стои адски стилно ... ! но ми е супер грозно високо момиче на ток .. ии приятеля и до нея 1 глава по-нисък може да си го носи под мишница .... мен лично ме дразни да видя момиченца на 12-13 / 150 - 155 / см да ходят с токове 12 см .... !

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Иначе на саме не е грозно, всмисал ако ходиш сама и да няма други хора около теб.
    хахахахах тва беше най-глупавия пост, който съм чела в тая тема

На мен пък много ми харесват високи момичета на високи токове.Но наистина като стърчат над другите с една глава не толкова. Ама това може да е защото аз примерно не бих се чувставала удобно, извисена над всички. Това май е, защото преди ми се подиграваха, че съм висока и много се нервех, а съм само 168, пък преди няколко години кой знае колко по-малко съм била. Явно другите са ниски.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Но ако е висока и дебела и се окачи на токчета...олеле майкооооо...
    че е така, така е, ама ако е ниска и дебела= противна бъчва, която ако случайно се качи на ток, изглежда още по- потресаващо

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Но ако е висока и дебела и се окачи на токчета...олеле майкооооо...
    че е така, така е, ама ако е ниска и дебела= противна бъчва, която ако случайно се качи на ток, изглежда още по- потресаващо
    А пък ти си супер тъпа, глупава, малоумна и все пак без грам мозък в главата

Щеше да е много готино, ако си точно такава противна дебела бъчва, да те гледат хората и да ти се подиграват, но нали знаеш? Бог дал, Бог взел, на теб ти е взел нещо друго
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    тъпата си ти и това личи по просташките ти изказвания, на колко си- 15? и сигурно си 80кг, мал шанс (съдя по начина, по който се засягаш)
    права си за Бог- на мен е давал, за да може да вземе на теб

П.П. Хващате се за думата: ако едно момиче е пълно, ако ще хипопотам да е, не бих му се подиграла, но едно такова момиче да се кичи на токове и в разголени дрехи, вече е липса на самооценка

Кой висок, кой нисък.Няма значение, на всеки високите обувки седят по различен начин.И кво беше тва, дебелана на токчете?!??! wtf? На някое момиче, което е по-пълно може пък токчетата да седят по-добре отколкото на някое момичето, чието тяло е като пръчка.Ако не сте чули, токчетата правят тялото да изглежда по изваяно и красиво, точно за това по-пълните жени също могат да носят този тип обувки.И високите жени изглеждат още по-хубави с високи обувки, щом се харесват защо да не носят? само защото другите са някси ниски и недорасли ли ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Изводът от темата - всички високи и сравнително слаби момичета са НЕПРЕМЕННО уникално красиви, с уникални пропорции, перфектно тяло и желани от абсолютно ВСЕКИ мъж на тоя свят!

Ярко впечатление ми прави, че височките избиват доста повече комплекси от дребничките.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Ама не трябва и прекалено високи момичета с прекалено високи токове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си