.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 258
    Мега фен Аватара на Infinity
    За мене супер секси гледка е висока мадама на високи токчета с добро тяло и тесни дънки. Просто мисля , че наистина на повечето мъже би им харесала подобно нещо , НО не казвам , че всички високи момичета са красиви.Просто тези , които са красиви всичко ще им седи добре дори и високи токчета.
    Примерно нещо такова е уникално яко според мене :

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    тъпата си ти и това личи по просташките ти изказвания, на колко си- 15? и сигурно си 80кг, мал шанс (съдя по начина, по който се засягаш)
    права си за Бог- на мен е давал, за да може да вземе на теб

П.П. Хващате се за думата: ако едно момиче е пълно, ако ще хипопотам да е, не бих му се подиграла, но едно такова момиче да се кичи на токове и в разголени дрехи, вече е липса на самооценка
    Ма ти наистина си много тъпа и не можеш да четеш Погледни кво пише в подписа ми първо и тогава говори. Ако искаш може и снимка да ти пратя да видиш дали съм 80 килограмов хипопотам? Освен това колкото моя коментар беше злобен, толкова са и твоите, особено към дебелите момичета. А и аз не се засягам, защото първо съм момче и не ходя на токове и второ не съм дебел, просто ме нервят такива смешни путки като тебе, които имат самочувствие до небето(то си личи във втория ти коментар), а е без покритие.
    МОМЧЕ

Голям фен
    И мен винаги ме е притеснявал този факт с височината ... на 15 съм и съм 1.70 ... много ми харесва да нося токчета, НОООО ми е некомфортно да застана до съученичките ми по 1.65 и да ги гледам отгоре ... затова все търся ниски обувки и даже ми е кофти като съм с обувки с малко по - висока подметка ... наистиан е кофти .. направо се изгърбих да се навеждам, за да не изглеждам толкова висока

Беи, висока съм, към 1.75 и не нося високи обувки. Обаче мноооооого ми харесват момичета, високи с високи обувки, ама аз да обуя - не мога да се престраша

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Аз съм 170 и не си позволявам да нося обувки на токове... харесвам ги, да, но ..просто е грозно да имаш 5 метра крака. Аз по принцип харесвам миньончета момичета така че съм определено пристрастна и не харесвам средния си ръст, наистина предпочитам да съм по-ниска, но няма как. Поне мога да не съм по-висока Ток до 5-6см Рядко, но бих носила може би..

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    За мене супер секси гледка е висока мадама на високи токчета с добро тяло и тесни дънки. Просто мисля , че наистина на повечето мъже би им харесала подобно нещо , НО не казвам , че всички високи момичета са красиви.Просто тези , които са красиви всичко ще им седи добре дори и високи токчета.
    Примерно нещо такова е уникално яко според мене :
    самостоятелно изглежда красиво, да.
    но средностатистическата българка е ниска.
    и...когато е до нея..вече не изглежда толкова добре..

да и дай 'щото масово момичетата са ниски другите да се комплексират, че стърчат над тях

едит: същото се отнася и ниски момичета да се комплексират, че не са високи;;

Град
    Велико Търново
    грозно ми е просто, сорЕ.

Ем Шизо, ти самата снимка си я направила нереална. Смисъл едната е по-голяма, а другата не че самата жена е ниска, ами просто снимката е по-мъничка. Погледни им краката и главите, съвсем различни размери са.

Град
    Wonderland
    ^приблизително така би изглеждало. и е..зле.

Ем мене не ме интересува мн. :Д висока съм си 176 и неска си купих поредните високи 5-7 см убувки :ДАдските са :Д.. :д
    I love you like a love song baby :]]

Повече от фен
    Изоообщо не го мисли.Винаги съм се възхищавала на някоя висока стройна жена с дълги красиви крака и някакви стилни обувки и черна рокля примерно. Много хубаво стои

Град
    Плевен
    Тея обувки са за средно високи.
    грозно е ниско момиче също и високо да ги носи

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

ами според мен става малко смешно високо момиче на високи токчета, защото става мноого висока като кон няма нищо смешно в това ниските момичета да ходят на токчета,защото по този начин те си уголемяват ръста,ама високите нямат нужда.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    ...
    аре млъкни вече, мислиш ли , че ми дреме дали си момче или момиче,мозъчният ти капацитет пак е под нулата, още по- зле, че си момче и се разправяш като селска клюкарка

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Високите момичета нямали нужда.Токчета не се носят само за да изглеждаш по-висока!
    Или само защото момичето е високо...като облече някоя официална рокля (примерно за бала си ) трябва да сложи обувки без ток,че да не прилича на ''кон'' ?!
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен
    ...
    аре млъкни вече, мислиш ли , че ми дреме дали си момче или момиче,мозъчният ти капацитет пак е под нулата, още по- зле, че си момче и се разправяш като селска клюкарка
    По принцип не се меся в такива теми, ама като ти прочетох мнението, ми стана лошо, толкова си тъпа, че няма на къде повече, и между другото тоя ник сто процента ти приляга. А пък ти смятай дебелите момичета за още по-зле с токчета, тебе пък съм сигурен, че те смятат за комплексирана и нетолерантна путка. Може да се разправям вмомента като селска клюкарка, но по-добре от колкото да съм супер ограничен човек като теб.
    МОМЧЕ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Ама не за високата...

Град
    Sofia
    ...
    По принцип не се меся в такива теми, ама като ти прочетох мнението, ми стана лошо, толкова си тъпа, че няма на къде повече, и между другото тоя ник сто процента ти приляга. А пък ти смятай дебелите момичета за още по-зле с токчета, тебе пък съм сигурен, че те смятат за комплексирана и нетолерантна п***а. Може да се разправям вмомента като селска клюкарка, но по-добре от колкото да съм супер ограничен човек като теб.
    Да беше прочел мнеието ми към кой пост беше насочено- а именно, че ако е висока и дебела, ставало ужас. Това не е ли също дискриминация и ограниченост според теб? Аз просто изказах мнение, че за мен е по- грозно да е ниска и дебела и да има самочувствието да се качи на тънки токчета примерно.. Да, правят я по- висока, но такива не стоят на пълно момиче и всеки трябва да се облича, да носи това, което му приляга

П.П. Спри се с обидите, защото ставаш смешен

Джудже с токчета и кобила с токчета.. пълен смях за мен.
    Колкото и да си говорите,красивото не влиза в определени зададени от вас рамки.
    Каквото и да е на ръст момичето,няма ли подходяща фигура,за токчета дори не трябва да си помисля.

Аз съм виждал какви ли не крайности. Грозно е да си избивате комплексите тук,да знаете. Най-естетично на мен ми се вижда момиче на среден ръст(+/-170) с кажи-речи съразмерни форми,на едни черни 10 сантиметрови токчета.
    [b]Je fuis ce chemin, qui m'

Град
    Sofia
    ^ ахам, тук съм съгласна, че крайностите не са хубаво нещо

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Ама не за високата...
    Мхмм.. то
    но !! Дребосъка е смешен ..

1,75 съм и не ми пука да си нося високите токове.Стига да се харесвам,а аз се харесвам,докато мнението на другите изобщо не ми пука.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Нормалният въпрос сега е "на колко високо момиче викате дребосък".

За мен / !!!!/ дребно е всяко момиче под 170см. НО според мен !!
    Не налагам мнението си на никой.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си