.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 258
    1,75 съм и не ми пука да си нося високите токове.Стига да се харесвам,а аз се харесвам,докато мнението на другите изобщо не ми пука.
    Нали ходиш на токчета,за да изглеждаш по-"добре"(имам предвит да ти отива на дрехите,....)И как след като ги носиш,за да си по-хубава и по-добре облечена "мнението на другите изобщо не ми пука"

Аз наричам дребосъци под 160.Нормално според мен е 165-170,а високо 175+.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    1,75 съм и не ми пука да си нося високите токове.Стига да се харесвам,а аз се харесвам,докато мнението на другите изобщо не ми пука.
    Нали ходиш на токчета,за да изглеждаш по-"добре"(имам предвит да ти отива на дрехите,....)И как след като ги носиш,за да си по-хубава и по-добре облечена "мнението на другите изобщо не ми пука"

Аз наричам дребосъци под 160.Нормално според мен е 165-170,а високо 175+.
    Имам предвид,че не ми пука мнението на нисичките дето се обаждат ''Аууу колкоо си висока'' и почват да изказват мнението си...
    И да,съгласна съм с теб,дребосъци под 160.Нормално 165-170,а високо 175+
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Дребни са момичетата под 160. Над 160 до 170 см си е нормална височина, а над 175 вече момичето е високо. Естествено, ръста няма особено значение, ако даденото момиче е хубаво.

Аз съм 157
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Аз лично не се комплексирам от височината си,даже я имам за предимство.Не съм от най високите - 173 см съм,но и да бях по-дребничка или закръглена пак не би ми попречило да си нося високи обувки.Все пак всеки носи това,което му харесва.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

На най-високите токчетата им отиват най-много!
    Иначе, според мен всички момичета могат да носят, стига да не са им в повечко килцата.. тогава вече е смешно!!

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Аз съм 1.68-9.Нося си обувки на +-10см токчета и не ме интересува особенно как ще изглеждам в очите на другите.Най-важното е аз да се харесвам

^махни я тая гадна снимка

Сетих за култовото изказване на Веско Гробаря от BB Family:
    ,,Въобще не ме интересувам какво си мислиш за мене,майна."
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Скъпа авторке, обясни ми кое точно е смешното на това ниските момичета да носят високи токове.Ако се чувстват комфортно и ако могат наистина да ходят на тях, не виждам никакъв проблем.

И колкото и да ти е неприятно да го признаеш, ако си момиче над 1.80 и обуеш токове над 10 см, моите уважения, но не мисля, че който и да е с тази височина би се чувствал добре да стърчи над всички.Не си мислете, че с това си мнение ниските избиват комплексите, защото определено не го правят.Реалността е една, никой не може да я преиначи, когато нещата са видими за всички.Разбира се, това да си висок не те ограничава напълно да не носиш високи обувки, но най-малкото токовете трябва да в разумни граници.Това е. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

^ Много правилно!

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    http://www.youtube.com/watch?v=QRD4d-QILUk

ъъъъ.....
    А казваха нещо за тази веднъж по Нова.
    На мен пък и високо, и ниско момиче ми е смешно на токове, ако върви като патка!

аз съм висока 167 - 168, но обожавам високи обувки / + 11 - 12 см / предпочитам да съм по - ниска но няма как .. според мен всички момичета имат право да носят колкото искат високи обувки стига на тях да им е комфортно, та дори и да са прекалено ниски или прекалено високи .. макар че в двете крайности е зле. примерно имам една снимка на Лейди Гага в която тя е с доста високи обувки, но пак изглежда супер ниска..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Че кво - та то е модерно! Всички манекенки са в порядъка: 1,76-1,85м съответно какъв е проблема. всеки може да си ходи какато иска демокрация е....

за пръв път попадам на такива изказвания - и ниските и високите жени били смешни на токчета високите казват че ниските били смешни с токчета,а високките ,че ниските били смешни на токчета,няма никаква логика... Нали затова са токчетата - и в двата случая да правят фигурата по-елегантна Много сте консервативни тия дето слагате такива граници свързани с ръста ..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    http://www.youtube.com/watch?v=QRD4d-QILUk

ъъъъ.....

Ако кажете, че това е много красиво и какво като е толкова висока да си носи 10-12 см ток нищо не и пречи ще станете много смешни. На мен лично момичета по 175-180 като се качат на 10 см ток ми изглеждат неестествено и не ми е красиво.Имам една приятелка, която е доста висока и се изгърби вече да се навежда, а като обуе и ток съвсем.Високите момичета са си красиви с така височина и не трябва да се притесняват от нея,но за мен е по красиво ако са с равни обувки.Ниските имат неностатък, който леко се прикрива с високата обувка.Вчера видях една жена висока около 175 с ток 12 см еми тя се удряше по вратите, ако не се наведе това нормално ли е?

Мойто мнение е, че всеки може да обуе високи обувки, въпросът е дали наистина изглежда добре с тях. Например аз съм 1.60 и от време на време слагам токове (8см.), но най-често съм с равни обувки. Моята най-добра приятелка е 1.77 и това въобще не ми пречи. Аз харесвам както високи, така и ниски момичета,но много зависи. Ето моята приятелка има съразмерно тяло, нормално тегло и изглежда чудесно. Един път е идвала с 8-9см. токове и на мен много ми хареса визията и. Вярно доста висока стана, но и много добре и седяха токчетата. А има жени високи колкото нея, но с едър кокъл и като сложат и ток става наистина като "кон". Както казах има много голямо значение и самото тяло-съразмерност, килограми, едрина (ширина) на костите. :P

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Скъпа авторке, обясни ми кое точно е смешното на това ниските момичета да носят високи токове.Ако се чувстват комфортно и ако могат наистина да ходят на тях, не виждам никакъв проблем.

И колкото и да ти е неприятно да го признаеш, ако си момиче над 1.80 и обуеш токове над 10 см, моите уважения, но не мисля, че който и да е с тази височина би се чувствал добре да стърчи над всички.Не си мислете, че с това си мнение ниските избиват комплексите, защото определено не го правят.Реалността е една, никой не може да я преиначи, когато нещата са видими за всички.Разбира се, това да си висок не те ограничава напълно да не носиш високи обувки, но най-малкото токовете трябва да в разумни граници.Това е. (:
    както и ниските не би им харесало да не се забелязват от тълпата нали?!И защо пък високите да не изглежда добре,ако обуят токчета...и това,че е 180 не е никакъв проблем..Все пак повечето манекенки са именно на по толкова и като гледам много много не им пука а и са си доста харесвани...Не знам защо винаги тр.да правите това разделение - ниски , високи и водите война.Никой не решава какъв да е - висок,нисък,слаб,дебел...вси чко е до ген !!!!!!
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от florence
    На най-високите токчетата им отиват най-много!
    !!

180 момиче + 10см ток =190
    красиво е мн

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Междудругото имам една позната, която е ниска и пълничка, носи много високи токове, не може да върви на тях и гледката е супер смешна.

Нищо против ниските хора нямам!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз съм висока и нося високи токове. Но все пак се съобразявам. В училище не мога да сложа 10-сантиметров ток, но на някой купон защо не?
    Всичко си зависи от момичето. Виждала съм и ниски момичета, на които обувките на висок ток просто не им отиват. На други пък им седят много секси. За високите момичета важи същото.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на mey_si
    За мен е нормално да се носят токчета ако момичето е 175...не че ако е 180 пак не може,но стига да и е конфортно ....аз съм 172 и не се чувствам добре на токчета {10 см.max }...чувствам се прекалено висока ...

Супер фен Аватара на iPurple
    Всеки каквото иска да носи, важното е да се харесва. (:

Супер комплексирани хора пишат тук..Вместо да се харесвате такива каквито сте вие храните по-ниските или по-високите от вас.Красиво е да видиш момиче над 1.70 висока и с дълги крака но е и супер сладко да видиш дребничко и крехко момиче с хубави пропорции така че харесвайте се такива каквито сте.Аз съм 1.60 и не бих добавила и сантиметър повече ,защото съм се възприела такава и се харесвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си