- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
Хубаво де, да не мислите,че момиче което е 1.80 и да се качи на 10-15 сантима ток е красиво?Ще изглежда като мутант, освен това едвали на момчето ще му е приятно гаджето му да е по-високо от него. Не отричам,че харесвам високи момичета. 1.70+ 10 сантима ток е готино, както и 1.60+ отгоре 10 сантима
мен лично идвете си ме кефят, но не да изглеждаме мутанти. Все пак сме момичета.
Нищо против нямам дори ми харесва.Аз като съм фъстък 160 да не е по добре...
А ако добавим към високата мацка един висок мачорок, двойката става като холивудски звезди, излезли от телевизора.
Не се връзвайте и пълен напред :P
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
зависи щото ако е 1.70 и ходи с някъв пич 1.75 и на едни токчета ще му стърчи над главата
иначее големи спорове станаха
като си се харесва момичето и не изглежда смешно да си ходи на токове
аз съм 1.73 и ако трябва да съм честна се чувствам малко височка като си сложа токовете,(може и аз да съм си виновна понеже харесвам само много-високите токове) обаче си зависи много от човека как ще седят обувките, а и от компанията също
Изчетох първите 1-2 страници и се отказах.Доста от мненията ме озадачихa..
Всъщност аз съм висока 1.75 ,тежа 59-60 кг,бих казала ,че се чувствам идеално на ток от порядъка на 9-10-11 см...Не ги нося всеки ден,но имам доста такива и за бар и вечер за кафе ми е мн готино да си ги сложа.Не виждам нищо лошо-все пак всеки е свободен да се облича както пожелае..Мисля,че е комплексарско изказване от рода на " кобили по 2 метра не искате ли" ..все пак никой не избира колко да е висок ,нали така![]()
Виждам, че темата е стара, но нямаше как да не изкажа мнение .. Може ли да попитам аз един въпрос, каква е тази война между високи и ниски, между дебели и слаби? И какви сте вие, че да определяте едно момиче как се облича.. как ходи.. как се държи? Било то за токчета, къса пола, кецове, галоши ако щете.. това си е изцяло личен избор и ако на едно момиче му харесва как му стоят токчета, защо да не носи? Било то 1.78 или 1.40 .. аз не виждам проблем в това, все пак всеки си е свободен ..
Не критикувайте тези хора, за които смятате, че начина на обличане им е смешен .. Както вие го намирате за смешен, така някой друг го харесва и му се възхищава. Всеки си има вкус, и най - важното - никой не избира външността си .. нито ръста, нито килограмите.. нито това дали има големи или малки уши или крив нос .. просто се осъзнайте![]()
Изчетох всички коментари .. тук се пита едно, а вие го обръщате на съвсем друго. И не съм някаква злобарка, нито комплексарка.. както може би ще ме нарекат повечето. Така че момиченца .. не ме коментирайте, вижте себе си!
Еми вчера в даскало е7дна съученичка дойде на 12 см ток.Висока е към 175-180 + още 12 см...съжалявам,но на мен ми е грозно.
Да,грозно е и някоя 150 да е със 12 см ток,защото сякаш си подчертава късите крака,но според мен е по-добре така,от колкото да станеш ебати гиганта.
Всеки както си се харесва .. може да е някфа 1,80 с 10 сантиметров ток .. но важното е да се харесва самата тя![]()
Големи глупости са изписани в тая тема. Това, че една жена е ниска не значи автоматично, че краката и са къси. Всичко е до пропорции на тялото. Дори и пример със снимки ще дам:
Hayden Panettiere- висока 157см:
Краката и са късички в сравнение с тялото.
Eva Longoria- отново висока 157см:
Въпреки, че е ниска краката й изглеждат дълги и хубави.
То по принцип е важното човек сам да се харесва. Аз съм 1.78 и не нося високи обувки, даже на бала си бях с обувки, които бяха нещо като 5 - 6 см. Не ми харесва момиче 180 например с някакви 12 см ток, но всеки сам си решава.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Грозно ми се струва, но който иска да си ходи като кобила (нищо лично).
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Много кисело грозде има в тая тема.![]()
Писала съм в темата, но ще се повторя. Висока съм, приятелят ми също е висок и спокойно мога да обуя високи обувки, без да се притеснявам от факта, че той ще ми е до рамото. Даже напротив, изравняваме се по височина.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Няма лошо, стига да не се прекалява. Ако даденото момиче има дълги и хубави, прави крака наистина е много секси, но съм била свидетелка на такива картинки, че ми е идело да се пръсна от смях.
1) Високо момиче (към 1.75) на 10 санта ток, не може да ходи на тях и се клатушка, докато ходи.
2) Момиче което се разхожда с гаджето си. И двамата са около 1.80, но момичето е на високи токчета,момчето я е прегърнало и тя се е извила като сърп.![]()
То не е гаранция, че ако момичето е ниско не могат да се получат такива комични ситуации, но все пак. Стига да имат хубави крака, да могат да вървят на тях и да не стърчат с по1-2 глави от аверите си, няма нищо лошо. :P
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Обожавам високите токове,но е жалко,че повечето хора са ниски...Все пак трябва да се съобразявам ,когато излизам с приятелките ми,защото не стига ,че са ниски,а и не искат да носят високи обувки.Иначе за мен няма нищо по-красиво от високо,стройно момиче с безкрайни крака.Не съм съгласна с повечето мнения ,че изглеждало грозно.Все пак почти всички супермодели са над 175 и изглеждат убийствено на токчета![]()
Габриеле, между модел на ревю/сесия и мацка отиваща на даскало/работа има разлика
все пак там ги носят за час-два на гладък терен, а в градски условия с дупки по улиците и за цял ден..
иначе не ми е естетически красиво момиче над 1.75 с токове 10 см.
Доста е относително. Виждала съм адски ниски момичета, които са се качили на убийствено високи токчета и някак си... Ми е грозно. Иначе според мен токчетата са за по-ниските момичета, с комплекси за ръста си, а високите - не виждам смисъл да се задушават там във високото от липсата на кислород.![]()
Съгласна!Първоначално написано от koshtramba
Възприемам се като висока, защото всичките ми приятелки са под мен. 1,71 съм но супер рядко нося високи обувки. А и всъщност не са чак толкова високи. Не съм фен на маратонките, защото се стремя да изглеждам по - елегантно и затова обикновено за всеки ден нося нещо с удобен ток до 5-6см. И без това стърча над повечето си завоевания... Иначе обожавам самите обувки. Имам безкрайно много чифтове, които съм си купила само, защото не съм могла да им устоя, но съм с ясното съзнание, че никога няма да ги сложа. Достатъчно много си тежа на мястото за да имам походка като на инвалид с едни 10-сантиметрови токчета, да кажем. Намирам за непростимо жена да не излезе с обувки, с които не може да ходи добре.
Чакай малко, едни 99% от моделите носят токове и извън подиумите и ревютата.Първоначално написано от bloodyF
Не можеш да ми кажеш, че ти се виждат грозни, само защото са високи и на ток?!
Факт е, че ниските момичета (поне повечето от тях) ще казват, че е грозно високо момиче на ток..
Имайте предвид, че всеки си има различен вкус и не може да се водят някакви спорове, само защото един смята така, а друг - иначе.
Ниски, високи.. само да са с красиви обувки!
Безкрайно ми е грозно като видя нелепо гадни обувки. Иначе не виждам лошо и ниските, и високите да ходят на токове. Както някой каза, човек не избира ръста си, така че...
Високо момиче/жена + прави, слаби или нормални, стройни крака + високо токче = много секси![]()
Не знам какви са вашите представи за ниско. По едно проучване, което гледах наскоро - средната височина за една българка е 163 см. Това, че вие сте високи (например над 170), не значи че под тези граници друго момиче е ниско. Но все пак всеки с критериите си. Аз съм не повече от 160, но си се харесвам. Който както иска да ходи, не ми пречи. Но според мен стърчащ над тълпата е по-грозно отколкото такъв който се губи, ако мога така да го нарека![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
За мен момиче под 1.65 е ниско !
И да, наистина всеки с мнението си.
Аз съм около 1.74-1.75 вече и не нося токчета, не защото съм бих се комплексирала от височината си, а защото още се не се чувствам достатъчно голяма за токове, но това не означава, че нмам желание.
To infinity and beyond.
Нямам против обувките с токчета, нито към хората, които ги носят. Но замислете се малко.... аз например 180 см съм ги минала( не искам да споменавам точна цифра) и да се окача на "кокили"- все ми се струва, че не отгоре, а направо от небето ще гледам останалитеЗа мен това е наистина ГРОЗНО( погледнато само и единствено от естетическа гледна точка). Разбирам да си 170, 175 ако искаш, обаче с ръст като моя да се качвате на токчета- е хванете и отидете в цирка така....
TOO LITTLE TOO LATE!
Защо пък едно ниско момиче трябва да е с комплекси за ръста си, за да носи високи обувки. Може просто да иска да изглежда елегантно.Първоначално написано от koshtramba