.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 258

Hybrid View

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Габриеле, между модел на ревю/сесия и мацка отиваща на даскало/работа има разлика

все пак там ги носят за час-два на гладък терен, а в градски условия с дупки по улиците и за цял ден..

Чакай малко, едни 99% от моделите носят токове и извън подиумите и ревютата.
    Не можеш да ми кажеш, че ти се виждат грозни, само защото са високи и на ток?!

Факт е, че ниските момичета (поне повечето от тях) ще казват, че е грозно високо момиче на ток..

Имайте предвид, че всеки си има различен вкус и не може да се водят някакви спорове, само защото един смята така, а друг - иначе.

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Много кисело грозде има в тая тема.

Писала съм в темата, но ще се повторя. Висока съм, приятелят ми също е висок и спокойно мога да обуя високи обувки, без да се притеснявам от факта, че той ще ми е до рамото. Даже напротив, изравняваме се по височина.
    При мен е абсолютно същото аз съм 1,70 приятелят ми е 1,90 и спокойно си нося токчета и по ми харесва как изглежда висока жена на токчета, а не някоя 1,50
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Супер фен Аватара на pressiana
    Ниски, високи.. само да са с красиви обувки!
    Безкрайно ми е грозно като видя нелепо гадни обувки. Иначе не виждам лошо и ниските, и високите да ходят на токове. Както някой каза, човек не избира ръста си, така че...

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Високо момиче/жена + прави, слаби или нормални, стройни крака + високо токче = много секси
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не знам какви са вашите представи за ниско. По едно проучване, което гледах наскоро - средната височина за една българка е 163 см. Това, че вие сте високи (например над 170), не значи че под тези граници друго момиче е ниско. Но все пак всеки с критериите си. Аз съм не повече от 160, но си се харесвам. Който както иска да ходи, не ми пречи. Но според мен стърчащ над тълпата е по-грозно отколкото такъв който се губи, ако мога така да го нарека
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Infinity
    За мен момиче под 1.65 е ниско !
    И да, наистина всеки с мнението си.
    Аз съм около 1.74-1.75 вече и не нося токчета, не защото съм бих се комплексирала от височината си, а защото още се не се чувствам достатъчно голяма за токове, но това не означава, че нмам желание.
    To infinity and beyond.

Град
    видин
    Нямам против обувките с токчета, нито към хората, които ги носят. Но замислете се малко.... аз например 180 см съм ги минала( не искам да споменавам точна цифра) и да се окача на "кокили"- все ми се струва, че не отгоре, а направо от небето ще гледам останалите За мен това е наистина ГРОЗНО( погледнато само и единствено от естетическа гледна точка). Разбирам да си 170, 175 ако искаш, обаче с ръст като моя да се качвате на токчета- е хванете и отидете в цирка така....
    TOO LITTLE TOO LATE!

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Доста е относително. Виждала съм адски ниски момичета, които са се качили на убийствено високи токчета и някак си... Ми е грозно. Иначе според мен токчетата са за по-ниските момичета, с комплекси за ръста си, а високите - не виждам смисъл да се задушават там във високото от липсата на кислород.
    Защо пък едно ниско момиче трябва да е с комплекси за ръста си, за да носи високи обувки. Може просто да иска да изглежда елегантно.

Аз съм 171 някъде и съм 47/48 кг. .. обичам да нося високи токчета.. наистина понякога е малко гадно да стърчиш над другите, но на мен ми харесва това, че съм с дълги слабички крака и когато обуя токчета някакси яко стои.. поне според мен нали сме свободна държава все пак.. всеки да носи каквото му харесва и каквото му е кеф.. не трябва да мислите за мнението на другите

Град
    Varna ^^
    По-добре високо и стройно момиче на вискоки токчета отколкото ниско и трътлесто, така че само трябва да се радваш за размерите си.Аз също съм височка (1.70), но не се притеснявам да нося токчета или обувки с платформа

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Чакай малко, едни 99% от моделите носят токове и извън подиумите и ревютата.
    Не можеш да ми кажеш, че ти се виждат грозни, само защото са високи и на ток?!

ама скъпа, те моделите (Поне преуспелите такива) се возят в кола 24/7 и им се налага да ходят пеша по червеното килимче и обратно до колата и евентуално да се завъртят някъде на партито където отиват и да се запознаят с тоя и оня..
    а виж, 17 годишни пикли правещи фотосесийка на морето от на някое гадже фотоапарата или най-много някоя мижава агенцийка..не са модели а и не можеш да сравняваш тийнейджърка от софия с Адриана Лима примерно
    аз говоря за момичета, носещи в една ръка лаптоп , в друга чанта с учебници и общо взето непосилни да ходят на 8+ см тънък ток..които нямат кола, евентуално не ходят с таксита навсякъде..и т.н.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Момиче високо 1.70 и по - нагоре с токчета ми е супер грозно! Аз попринцип не ги харесвам де ии не нося пък и съм доста висока, така че няма шанс.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ммм 1,78 съм... ОБОЖАВАМ високите токове и изобщо вида на едно момиче/ жена на високи токове, и имам няколко чифта, но ги обувам много рядко и винаги по определен случай... Просто ми е неудобно да стърча над всички с по 5-10 см.. минимум. Принципно почти винаги съм най-високата навсякъде, а и с едно 10 см отгоре.... ..
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Аз съм 1.75 и пак си ми харесва да съм на висок ток. Колкокото и да е, какво ни пука ниските дрисли (нищо лично-никой да не се сърди), че завиждат. Аз като съм на вън с токово 8+ (на платформа) събирам очите, а и ме кефи супер много как седят високите обувки
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
    какво ни пука ниските дрисли (нищо лично-никой да не се сърди), че завиждат.
    АХАХАХАХАХАХ
    да, ниска съм, но никога не съм завиждала на високите момичета и искрено се радвам, че аз не съм висока
    тъпо е да си мислиш, че всички ниски момичета ти завиждат
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХ
    да, ниска съм, но никога не съм завиждала на високите момичета и искрено се радвам, че аз не съм висока
    Абсолютно съгласна съм с теб. И "ниските дрисли" са по-харесвани от високите "кобили" и "щъркели". И абсолютно никой не ви завижда. Не се мислете за специални.

Еми примерно аз съм 175 и когато се кача на токчета страшно се харесвам..Краката ми стават безкрайни ;д

Високите момичета могат да си позволят и високи,и ниски обувки.
    Не мисля,че е смешно или нещо подобно.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ако са високи, много слаби и като дъска, е отвратително, имах една такава в класа и... дам

Няма нищо лошо, за съжаление повечето мъже в България са доста ниски.

Ще ме извинявате, ама аз съм на 17 и съм 1,48... Според мен има и високи и ниски момичета на които не им стоят хубаво токовете. Все още не мога да приема дебелите момичета на токове. Приличат ми на буренца на крачета и е смешно, докато момиче не е казано високо или ниско с хубаво тяло и добре изглеждащи крака изглежда страхотно. Аз например много се харесвам на токове. Не смятам, че съм дебела или слаба, но според мен ми стоят много добре, но за жалост не са ми удобни и за това си ходя с ниски обувки и съм си тапишон. Не ме интересува другите какво мислят аз съм ниска и съм страшно горда с това, пък вие мислете каквото искате. И наистина като си горда със себе си защо пускаш теми, в които обиждаш миньончеата и едва ли не поставяш високите на пиедестал? Не си избивайте комплексите по този глупав и честно казано според мен жалък начин.

А и освен това не всички момчета са по 2 метра, за да можете да си подбирате, докато дребните имаме избор. Ако искам ще е висок колкото мен, ако искам ще е една глава по-висок, даже може две, а вие какво или ще е колкото теб или максимум с няколко сантиметра по-висок. Айде вече престанете да се мислите за облагодетелствани и за нещо повече от нас, защото ващо е по-зле от нащо.

Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидите Ти можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло

Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидите Ти можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло
    Не, не съм започнала аз с обидите. Погледни по-нагоре и ще разбереш. Смяташ, че едно ниско момиче не може да има дълги крака ли? Както още в първа страница беше написало едно друго момиче това не зависи от височината, а от пропорциите на тялото. Може да си 1,80, пък краката ти пак да изглеждат къси. Моите например въпреки, че съм си тапишон изглеждат дълги. И смяташ, че аз, например, нямам нямам красиво тяло с женски извивки или стройни и прави крака? Пак не си права, защото често по-ниските момичета изглеждат по-женствено и невинно от високите, защото високите често изглеждат тромави най-вече ако имат 5 килограма повече върху тялото си. Честно казано за този спор няма верен отговор, защото както ти каза всеки си има вкус. Аз нямам против високите момичета на токове стига да знаят дали им седят добре. Но едно момиче малко по-рано каза, че ниските били завиждали на високите Може и такива да има, но аз не завиждам на висок човек по две причини:
    1. Често трябва да се навеждат заради клони и ниско стоящи предмето.
    2. Момичетата трудно си намират по-високи от тях партньори (най-вече в България).

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХ
    +
    И аз съм нисичка, но изобщо не завиждам, даже в това ми е чара :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си