.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 258

Hybrid View

Да ок видях Окей представи си тогава момиче 1.55 със дълги крака .. 1-во такова нещо няма ;д говорим за дълги крака 100см примерно хах .. то тва значи че от краката на горе ще е само 55 см ;д не е ли смешно ? Ниските жени са по-склонни към напълняване и за това казах ,че високите момичета имат по-хубави извивки .. И АЗ МОГА ДА ИЗРЕДЯ МНОГО ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НИСКА,но няма да го направя , защото според мен е тъпо .. Всеки е такъв какъвто си е ..
    Е .. НА НЯКОИ БОГ Е ДАЛ ПОВЕЧЕ , ЧАК СЕ Е ЗАБРАВИЛ .. хахах

Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Да ок видях Окей представи си тогава момиче 1.55 със дълги крака .. 1-во такова нещо няма ;д говорим за дълги крака 100см примерно хах .. то тва значи че от краката на горе ще е само 55 см ;д не е ли смешно ? Ниските жени са по-склонни към напълняване и за това казах ,че високите момичета имат по-хубави извивки .. И АЗ МОГА ДА ИЗРЕДЯ МНОГО ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НИСКА,но няма да го направя , защото според мен е тъпо .. Всеки е такъв какъвто си е ..
    Е .. НА НЯКОИ БОГ Е ДАЛ ПОВЕЧЕ , ЧАК СЕ Е ЗАБРАВИЛ .. хахах
    Няма значение дължината на краката в сантиметри. Има значение тея крака как изглеждат на тялото. Аз съм 1,48, а краката ми са 70см и изглеждат дълги. И ниските момичета не са по-склонни към напълняване. Половината мис България изглеждат като мен в тялото, но заради това, че съм ниска изглеждам по-пълна от тях, въпреки всичко. Ми като не искаш да си ниска има операции за издължаване, а и тъкмо се издължават само краката, та можеш да си спокойна, че ще са ти дълги. Много сте заблудени.

Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидите Ти можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло
    Аз имам стройни и прави крака и съм 1.57 и не малко комплименти съм получавала.
    А това, че ниските хора са по-склонни към напълняване изобщо няма да го коментирам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз имам стройни и прави крака и съм 1.57 и не малко комплименти съм получавала.
    А това, че ниските хора са по-склонни към напълняване изобщо няма да го коментирам.
    Точно. (аз съм 1.58 )

Много комплекси се избиват в темата. Без коментар съм просто.

Тук доста хора се опитват да ни убедят, че на ниските жени не им отивали токове. http://hotnews.bg/n/minyoncheta--naj...eta.32569.html На тези ниски жени отиват ли им или и те изглеждат грозно Смешни сте вече. Според мен в тази тема няма никакъв смисъл (освен може би да си тренираме писането) и трябва да бъде затворена. Тук просто високите "манекенки" си избиват комплексите.

"Кайли Миноуг

Иконата в поп музиката винаги е казвала, че ако има мечта, която никога няма да сбъдне, то това е да бъде ПО-ВИСОКА. Мини-певицата достига едва 154 см, но това не й пречи да бъде гранд звезда. "

Аз нямам какви комплекси да избивам просто ме дразни някой трол да ми говори , че да си нисък е по - хубаво .. ( и аз почвам така шом не разбирате по-друг начин) АРЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ СЕ И ВИЕ http://wisperhunter.blog.bg/zabavlen...-secret.868252

Голям фен Аватара на shusha
    "Кайли Миноуг

Иконата в поп музиката винаги е казвала, че ако има мечта, която никога няма да сбъдне, то това е да бъде ПО-ВИСОКА. Мини-певицата достига едва 154 см, но това не й пречи да бъде гранд звезда. "

Аз нямам какви комплекси да избивам просто ме дразни някой трол да ми говори , че да си нисък е по - хубаво .. ( и аз почвам така шом не разбирате по-друг начин) АРЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ СЕ И ВИЕ http://wisperhunter.blog.bg/zabavlen...-secret.868252
    Малко са тези , които са високи и не изглеждат грубо. Все пак не всеки 1.80 висок може да е ангел на Виктория Сикрет. Ръстът не дава гаранция за хубаво тяло. И всеки си има недостатък Даже и онези на подиума...

teenagexdramaxqueen кой ще се комплексира бе лапе. Айде бягай да папкаш да не ти се кара мама. Какво си мислиш, че дълъг крак зависи само от сантиметрите ли? Какво да не мъжете да ходят със шивашки метри в джобовете и като се запознаят с някоя да и мерят краката? Много сте зле на моменти, а и ти както си на 15 и още не знаеш мъжко ли си женско ли си не знам за какво говориш като не разбираш нищо.

Да бе .. нищо не разбирам,споко ;д :*ОТИВАМ ДА ПАПКАМ .. а ти хои по дискотечки , щото се предполага , че на 17 тряя си купонясваш а не да си се забила в някой форум .. нали бе мила?

Да бе .. нищо не разбирам,споко ;д :*ОТИВАМ ДА ПАПКАМ .. а ти хои по дискотечки , щото се предполага , че на 17 тряя си купонясваш а не да си се забила в някой форум .. нали бе мила?
    За какво ми е по-точно да ходя по дискотеки като знам там кви оргии стават? И за какво ми е да ходя на някъде когато приятеля ми е на работа като си го чакам него. А и не мисля, че е нужно всяка вечер да се ходи по купони. Другото което е купон е място на което може дамо да се напиеш, а ако не се напиеш, то другите ще го направят и има толкова много неща, които могат да ти се случат. Не съм по купоните. Предпочитам си семейството и се стремя към създаване на ново такова с моя любим човек. Впрочем приятелят ми е 1,90 и за него съм като богиня и нито едно от гаджетата му до момента не е било високо.

Мега фен Аватара на Зайче..
    дадада, да ти имам разбиранията.
    на 14 съм и ходя на дискотеки, и по форума забивам. да не би да има някакво правило, ако си на определен брой години или ходиш на определени места, да не може да 'забиваш' във форума?

heartshapedbox спомена, че чара ѝ е в това, че е ниска - и аз точно това имах предвид и съм много горда с този факт, наистина
    това, че сме тапошони не значи, че сме за извърляне, ей. ;д
    Последно редактирано от Зайче.. : 06-28-2013 на 08:10
    http://ask.fm/iwwkaa

Всеки да носи това ,к оето харесва. Но не съм съгласна, че ниските жени нямат дълги крака. Всичко е до пропорции и също така има много фотомодели, които са ниски и ине им личи на снимките.
    А и пък че ние ниските завиждаме на високите. Перфектният ръст за мен 168-170 см. Нагоре почва да изглежда грубо.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    172 см съм и преспокойно си ходя на токчета.Няма лошо, смятам ,че изглеждам добре, пък на който не му изнася няма да ме гледа и толкова.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Двете се държите като абсолютни хлапенца, айде да се спрете вече. Като някои селски клюкарки се плюете, ама едно към едно. Едно да запомните - възрастта не е мерило за акъл, нито височината за привлекателност.
    maDamn

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Двете се държите като абсолютни хлапенца, айде да се спрете вече. Като някои селски клюкарки се плюете, ама едно към едно. Едно да запомните - възрастта не е мерило за акъл, нито височината за привлекателност.
    простотията е мерило за престиж.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Eвалата ти за коментара! Наистина стана грозно и то не е защото сте високи или ниски :д

Град
    Beyond reality
    В един изкривен свят,като този...явно!
    maDamn

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Бате, я се стегнете всичките. Колкото добре изглежда едно красиво момиче 1,78 на ток 10см, толкова добре изглежда и красиво момиче 1,50 на 10см токове. Споровете за "тапишончетата" и "кобилите" малко ми писнаха.

175+ момиче не можело да изглежда естетически красиво на висок ток? ХАХАХАХАХАХА
    http://static2.businessinsider.com/i...wood-heels.jpg
    http://www.hotelfashionland.com/wp-c.../03/vs8web.jpg
    http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/o0...cret-model.jpg

Извинете ме, моля.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    ..което ме стресира, че съм абитуриентка другата година, а съм висока 178...
    да фък life защо си лош.

иначе по темата: ако си с перфектно тяло, един висок ток на високо момиче би те направило още по-секси. /стига да не ставаш 200 метра, щото тогава е мъничко гадно./
    Аз съм едра и когато се кача на токове ставам още по едра, а по едно време носех много платформи.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n..._3584759_n.jpg
    9ти клас или 10ти. момичето до мен е 165 :Д

Повече от фен Аватара на Falstad
    Хайде и аз да се изкажа...Лично нямам нищо против жени на високи токове,независимо от ръста им.Ето за пример приятелката ми която е около 167 см с 8-9 см токчета пак си е идеална за мен с моите(тъжно въздъхва) 199 см
    http://prikachi.com/images/41/6271041g.jpg Аз съм льохмана с чадъра

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Хайде и аз да се изкажа...Лично нямам нищо против жени на високи токове,независимо от ръста им.Ето за пример приятелката ми която е около 167 см с 8-9 см токчета пак си е идеална за мен с моите(тъжно въздъхва) 199 см
    Обръсни се, брат

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Брадата ти е убер радваща!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на tori
    Ми нисичка съм, но нямам против високи момичета на токове, нито пък някви по-дребни. Общо взето зависи от излъчването на човека. Има толкова пълнички момичета с токчета, които никак не изглеждат зле. С приятеля ми много ни ебават, че ни трябва табуретка щото той е 182-3 см някъде ама и на това се свиква.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Пхах, и моя е 185+ и аз го карам да се навежда постоянно :д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    ^Пхах, и моя е 185+ и аз го карам да се навежда постоянно :д
    :д Ми така е като си харесват дребнички. Да са гледали горе, не долу като са си избирали.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си