- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидитеТи можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло
![]()
Не, не съм започнала аз с обидите. Погледни по-нагоре и ще разбереш. Смяташ, че едно ниско момиче не може да има дълги крака ли? Както още в първа страница беше написало едно друго момиче това не зависи от височината, а от пропорциите на тялото. Може да си 1,80, пък краката ти пак да изглеждат къси. Моите например въпреки, че съм си тапишон изглеждат дълги. И смяташ, че аз, например, нямам нямам красиво тяло с женски извивки или стройни и прави крака? Пак не си права, защото често по-ниските момичета изглеждат по-женствено и невинно от високите, защото високите често изглеждат тромави най-вече ако имат 5 килограма повече върху тялото си. Честно казано за този спор няма верен отговор, защото както ти каза всеки си има вкус. Аз нямам против високите момичета на токове стига да знаят дали им седят добре. Но едно момиче малко по-рано каза, че ниските били завиждали на високитеМоже и такива да има, но аз не завиждам на висок човек по две причини:
1. Често трябва да се навеждат заради клони и ниско стоящи предмето.
2. Момичетата трудно си намират по-високи от тях партньори (най-вече в България).
Да ок видяхОкей представи си тогава момиче 1.55 със дълги крака .. 1-во такова нещо няма ;д говорим за дълги крака 100см примерно хах .. то тва значи че от краката на горе ще е само 55 см ;д не е ли смешно ? Ниските жени са по-склонни към напълняване и за това казах ,че високите момичета имат по-хубави извивки .. И АЗ МОГА ДА ИЗРЕДЯ МНОГО ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НИСКА,но няма да го направя , защото според мен е тъпо .. Всеки е такъв какъвто си е ..
Е .. НА НЯКОИ БОГ Е ДАЛ ПОВЕЧЕ , ЧАК СЕ Е ЗАБРАВИЛ .. хахах![]()
Няма значение дължината на краката в сантиметри. Има значение тея крака как изглеждат на тялото. Аз съм 1,48, а краката ми са 70см и изглеждат дълги. И ниските момичета не са по-склонни към напълняване. Половината мис България изглеждат като мен в тялото, но заради това, че съм ниска изглеждам по-пълна от тях, въпреки всичко. Ми като не искаш да си ниска има операции за издължаване, а и тъкмо се издължават само краката, та можеш да си спокойна, че ще са ти дълги. Много сте заблудени.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en