Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидите Ти можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло
Не, не съм започнала аз с обидите. Погледни по-нагоре и ще разбереш. Смяташ, че едно ниско момиче не може да има дълги крака ли? Както още в първа страница беше написало едно друго момиче това не зависи от височината, а от пропорциите на тялото. Може да си 1,80, пък краката ти пак да изглеждат къси. Моите например въпреки, че съм си тапишон изглеждат дълги. И смяташ, че аз, например, нямам нямам красиво тяло с женски извивки или стройни и прави крака? Пак не си права, защото често по-ниските момичета изглеждат по-женствено и невинно от високите, защото високите често изглеждат тромави най-вече ако имат 5 килограма повече върху тялото си. Честно казано за този спор няма верен отговор, защото както ти каза всеки си има вкус. Аз нямам против високите момичета на токове стига да знаят дали им седят добре. Но едно момиче малко по-рано каза, че ниските били завиждали на високите Може и такива да има, но аз не завиждам на висок човек по две причини:
1. Често трябва да се навеждат заради клони и ниско стоящи предмето.
2. Момичетата трудно си намират по-високи от тях партньори (най-вече в България).