- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
"Кайли Миноуг
Иконата в поп музиката винаги е казвала, че ако има мечта, която никога няма да сбъдне, то това е да бъде ПО-ВИСОКА. Мини-певицата достига едва 154 см, но това не й пречи да бъде гранд звезда. "
Аз нямам какви комплекси да избивам просто ме дразни някой трол да ми говори , че да си нисък е по - хубаво .. ( и аз почвам така шом не разбирате по-друг начин) АРЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ СЕ И ВИЕ http://wisperhunter.blog.bg/zabavlen...-secret.868252
teenagexdramaxqueen кой ще се комплексира бе лапе. Айде бягай да папкаш да не ти се кара мама. Какво си мислиш, че дълъг крак зависи само от сантиметрите ли? Какво да не мъжете да ходят със шивашки метри в джобовете и като се запознаят с някоя да и мерят краката? Много сте зле на моменти, а и ти както си на 15 и още не знаеш мъжко ли си женско ли си не знам за какво говориш като не разбираш нищо.
Да бе .. нищо не разбирам,споко ;д :*ОТИВАМ ДА ПАПКАМ .. а ти хои по дискотечки , щото се предполага , че на 17 тряя си купонясваш а не да си се забила в някой форум .. нали бе мила?
За какво ми е по-точно да ходя по дискотеки като знам там кви оргии стават? И за какво ми е да ходя на някъде когато приятеля ми е на работа като си го чакам него. А и не мисля, че е нужно всяка вечер да се ходи по купони. Другото което е купон е място на което може дамо да се напиеш, а ако не се напиеш, то другите ще го направят и има толкова много неща, които могат да ти се случат. Не съм по купоните. Предпочитам си семейството и се стремя към създаване на ново такова с моя любим човек. Впрочем приятелят ми е 1,90 и за него съм като богиня и нито едно от гаджетата му до момента не е било високо.
НА 17 а искаш семейство ;д окей мила .. А тва последното , че той е 1.90 а ти 1.47 .. няма да го коментирам ..
дадада, да ти имам разбиранията.
на 14 съм и ходя на дискотеки, и по форума забивам. да не би да има някакво правило, ако си на определен брой години или ходиш на определени места, да не може да 'забиваш' във форума?
heartshapedbox спомена, че чара ѝ е в това, че е ниска - и аз точно това имах предвид и съм много горда с този факт, наистина
това, че сме тапошони не значи, че сме за извърляне, ей. ;д
Последно редактирано от Зайче.. : 06-28-2013 на 09:10
http://ask.fm/iwwkaa