Хахаха какви спорове се водят тук , можете направо да прекръстите темата : ниски с/у високи hahah глупаво е да спорите за височина ,все пак никой не избира колко да е висок .. някои искат да смъкнат някой друг см , за да се чувстват по-комфортно в кожата си , други пък биха направили всичко за да добавят още някой см дължина към краката си , и все пак .. нека се приемем такива каквито сме , високи , ниски , какво значение има ?
по темата , висока съм 175-6 , и допреди 1 година си мислех , че никога няма да сложа висока обувка на крака си .. момичетата в компанията ми , бяха приблизително 1,60-1,70 MAX комплексирах се тоталка .. стърчах без ток, та камоли и с него .. и все пак , се случи така , че си харесах адските обувки , и си казах , че ще си ги взема , дори ако трябва да ги нося само вкъщи без да излизам и никой да не ме вижда ;D да , но се случи така , че компанията ми се промени , имам приятелки 175+ ,приятелка , висока 1,82 МРАЗИ да има по-високи от нея ,когато излизаме с момиче , което ще спомена след малко , тя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обува ток, тази която споменах е 188 и се чувства перфектно в кожата си .. таа така се случи , че когато отидох да си взема тези обувки , бях с един приятел , който е сравнително по-висок от мен - 1,91 см , пропуснах да кажа , че обувките , които си взех , не бяха от най-високите - 6 см. , та като отидохме в магазина ,обух си обувките , и просто се погледнах в огледалото , за съжаление , вместо да се загледам тях , видях продавачката до мен , която не беше по-висока от 1,60 и още толкова се комплексирах , за щастие в същия момент до мен дойде приятеля ми , и всъщност точно той ме накара да си ги купя .. до него , изглеждах сравнително по-добре , и се чувствах доста по-сигурна . Това , което исках да кажа е , че понякога всичко зависи от компанията ти . Ами , ако излизам с хора , които са сравнително по-нисички , обувам си кецовете и това е , но когато ситуацията позволява , нямам против да обуя ток 5-6 см и да се чувствам добре , просто защото знам , че при толкова високи момчета от компанията ми , няма как да се комплексирам за каквото и да било.
Адски глупаво звучат изказванията на някои момичета "когато високо момиче обуе висок ток става като кон" ? Сериозно ли ? Ами в такъв случай благодаря , защото конете са едни от най-красивите животни с най-дългите , стегнати и оформени крака същото се отнася и за изказванията от сорта на "тапишоните да се оправят" , ами както още в началото казах , никой от нас не си избира пропорциите , просто някои се примиряват с тях , и дори ги обикват , докато при други се получава така наречения комплекс , просто защото не могат да се приемат такива , каквито са .