.
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 258
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Да ок видях Окей представи си тогава момиче 1.55 със дълги крака .. 1-во такова нещо няма ;д говорим за дълги крака 100см примерно хах .. то тва значи че от краката на горе ще е само 55 см ;д не е ли смешно ? Ниските жени са по-склонни към напълняване и за това казах ,че високите момичета имат по-хубави извивки .. И АЗ МОГА ДА ИЗРЕДЯ МНОГО ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НИСКА,но няма да го направя , защото според мен е тъпо .. Всеки е такъв какъвто си е ..
    Е .. НА НЯКОИ БОГ Е ДАЛ ПОВЕЧЕ , ЧАК СЕ Е ЗАБРАВИЛ .. хахах
    Няма значение дължината на краката в сантиметри. Има значение тея крака как изглеждат на тялото. Аз съм 1,48, а краката ми са 70см и изглеждат дълги. И ниските момичета не са по-склонни към напълняване. Половината мис България изглеждат като мен в тялото, но заради това, че съм ниска изглеждам по-пълна от тях, въпреки всичко. Ми като не искаш да си ниска има операции за издължаване, а и тъкмо се издължават само краката, та можеш да си спокойна, че ще са ти дълги. Много сте заблудени.

teenagexdramaxqueen кой ще се комплексира бе лапе. Айде бягай да папкаш да не ти се кара мама. Какво си мислиш, че дълъг крак зависи само от сантиметрите ли? Какво да не мъжете да ходят със шивашки метри в джобовете и като се запознаят с някоя да и мерят краката? Много сте зле на моменти, а и ти както си на 15 и още не знаеш мъжко ли си женско ли си не знам за какво говориш като не разбираш нищо.

Да бе .. нищо не разбирам,споко ;д :*ОТИВАМ ДА ПАПКАМ .. а ти хои по дискотечки , щото се предполага , че на 17 тряя си купонясваш а не да си се забила в някой форум .. нали бе мила?

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl Виж мнението
    всъщност момиче 175+ см на токчета 8-10 см и повече,откъдето и да се погледне не е естетически красиво
    И аз съм на това мнение.

Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидите Ти можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло
    Аз имам стройни и прави крака и съм 1.57 и не малко комплименти съм получавала.
    А това, че ниските хора са по-склонни към напълняване изобщо няма да го коментирам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Да бе .. нищо не разбирам,споко ;д :*ОТИВАМ ДА ПАПКАМ .. а ти хои по дискотечки , щото се предполага , че на 17 тряя си купонясваш а не да си се забила в някой форум .. нали бе мила?
    За какво ми е по-точно да ходя по дискотеки като знам там кви оргии стават? И за какво ми е да ходя на някъде когато приятеля ми е на работа като си го чакам него. А и не мисля, че е нужно всяка вечер да се ходи по купони. Другото което е купон е място на което може дамо да се напиеш, а ако не се напиеш, то другите ще го направят и има толкова много неща, които могат да ти се случат. Не съм по купоните. Предпочитам си семейството и се стремя към създаване на ново такова с моя любим човек. Впрочем приятелят ми е 1,90 и за него съм като богиня и нито едно от гаджетата му до момента не е било високо.

НА 17 а искаш семейство ;д окей мила .. А тва последното , че той е 1.90 а ти 1.47 .. няма да го коментирам ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Двете се държите като абсолютни хлапенца, айде да се спрете вече. Като някои селски клюкарки се плюете, ама едно към едно. Едно да запомните - възрастта не е мерило за акъл, нито височината за привлекателност.
    maDamn

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Двете се държите като абсолютни хлапенца, айде да се спрете вече. Като някои селски клюкарки се плюете, ама едно към едно. Едно да запомните - възрастта не е мерило за акъл, нито височината за привлекателност.
    простотията е мерило за престиж.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    В един изкривен свят,като този...явно!
    maDamn

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Eвалата ти за коментара! Наистина стана грозно и то не е защото сте високи или ниски :д

Хахаха какви спорове се водят тук , можете направо да прекръстите темата : ниски с/у високи hahah глупаво е да спорите за височина ,все пак никой не избира колко да е висок .. някои искат да смъкнат някой друг см , за да се чувстват по-комфортно в кожата си , други пък биха направили всичко за да добавят още някой см дължина към краката си , и все пак .. нека се приемем такива каквито сме , високи , ниски , какво значение има ?
    по темата , висока съм 175-6 , и допреди 1 година си мислех , че никога няма да сложа висока обувка на крака си .. момичетата в компанията ми , бяха приблизително 1,60-1,70 MAX комплексирах се тоталка .. стърчах без ток, та камоли и с него .. и все пак , се случи така , че си харесах адските обувки , и си казах , че ще си ги взема , дори ако трябва да ги нося само вкъщи без да излизам и никой да не ме вижда ;D да , но се случи така , че компанията ми се промени , имам приятелки 175+ ,приятелка , висока 1,82 МРАЗИ да има по-високи от нея ,когато излизаме с момиче , което ще спомена след малко , тя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО обува ток, тази която споменах е 188 и се чувства перфектно в кожата си .. таа така се случи , че когато отидох да си взема тези обувки , бях с един приятел , който е сравнително по-висок от мен - 1,91 см , пропуснах да кажа , че обувките , които си взех , не бяха от най-високите - 6 см. , та като отидохме в магазина ,обух си обувките , и просто се погледнах в огледалото , за съжаление , вместо да се загледам тях , видях продавачката до мен , която не беше по-висока от 1,60 и още толкова се комплексирах , за щастие в същия момент до мен дойде приятеля ми , и всъщност точно той ме накара да си ги купя .. до него , изглеждах сравнително по-добре , и се чувствах доста по-сигурна . Това , което исках да кажа е , че понякога всичко зависи от компанията ти . Ами , ако излизам с хора , които са сравнително по-нисички , обувам си кецовете и това е , но когато ситуацията позволява , нямам против да обуя ток 5-6 см и да се чувствам добре , просто защото знам , че при толкова високи момчета от компанията ми , няма как да се комплексирам за каквото и да било.
    Адски глупаво звучат изказванията на някои момичета "когато високо момиче обуе висок ток става като кон" ? Сериозно ли ? Ами в такъв случай благодаря , защото конете са едни от най-красивите животни с най-дългите , стегнати и оформени крака същото се отнася и за изказванията от сорта на "тапишоните да се оправят" , ами както още в началото казах , никой от нас не си избира пропорциите , просто някои се примиряват с тях , и дори ги обикват , докато при други се получава така наречения комплекс , просто защото не могат да се приемат такива , каквито са .

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Бате, я се стегнете всичките. Колкото добре изглежда едно красиво момиче 1,78 на ток 10см, толкова добре изглежда и красиво момиче 1,50 на 10см токове. Споровете за "тапишончетата" и "кобилите" малко ми писнаха.

175+ момиче не можело да изглежда естетически красиво на висок ток? ХАХАХАХАХАХА
    http://static2.businessinsider.com/i...wood-heels.jpg
    http://www.hotelfashionland.com/wp-c.../03/vs8web.jpg
    http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/o0...cret-model.jpg

Извинете ме, моля.

Мега фен Аватара на Зайче..
    дадада, да ти имам разбиранията.
    на 14 съм и ходя на дискотеки, и по форума забивам. да не би да има някакво правило, ако си на определен брой години или ходиш на определени места, да не може да 'забиваш' във форума?

heartshapedbox спомена, че чара ѝ е в това, че е ниска - и аз точно това имах предвид и съм много горда с този факт, наистина
    това, че сме тапошони не значи, че сме за извърляне, ей. ;д
    Последно редактирано от Зайче.. : 06-28-2013 на 08:10
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на dirtyyy
    ..което ме стресира, че съм абитуриентка другата година, а съм висока 178...
    да фък life защо си лош.

иначе по темата: ако си с перфектно тяло, един висок ток на високо момиче би те направило още по-секси. /стига да не ставаш 200 метра, щото тогава е мъничко гадно./
    Аз съм едра и когато се кача на токове ставам още по едра, а по едно време носех много платформи.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n..._3584759_n.jpg
    9ти клас или 10ти. момичето до мен е 165 :Д

Повече от фен Аватара на Falstad
    Хайде и аз да се изкажа...Лично нямам нищо против жени на високи токове,независимо от ръста им.Ето за пример приятелката ми която е около 167 см с 8-9 см токчета пак си е идеална за мен с моите(тъжно въздъхва) 199 см
    http://prikachi.com/images/41/6271041g.jpg Аз съм льохмана с чадъра

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Хайде и аз да се изкажа...Лично нямам нищо против жени на високи токове,независимо от ръста им.Ето за пример приятелката ми която е около 167 см с 8-9 см токчета пак си е идеална за мен с моите(тъжно въздъхва) 199 см
    Обръсни се, брат

Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Брадата ти е убер радваща!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз имам стройни и прави крака и съм 1.57 и не малко комплименти съм получавала.
    А това, че ниските хора са по-склонни към напълняване изобщо няма да го коментирам.
    Точно. (аз съм 1.58 )

Много комплекси се избиват в темата. Без коментар съм просто.

Мега фен Аватара на tori
    Ми нисичка съм, но нямам против високи момичета на токове, нито пък някви по-дребни. Общо взето зависи от излъчването на човека. Има толкова пълнички момичета с токчета, които никак не изглеждат зле. С приятеля ми много ни ебават, че ни трябва табуретка щото той е 182-3 см някъде ама и на това се свиква.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Пхах, и моя е 185+ и аз го карам да се навежда постоянно :д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    ^Пхах, и моя е 185+ и аз го карам да се навежда постоянно :д
    :д Ми така е като си харесват дребнички. Да са гледали горе, не долу като са си избирали.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Аз съм 193см... никъв проблем... bring the kobili... i love em!

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Жирафи, седи смешно.
    Ама иначе, на кой както му харесва, така да ходи.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    То комплекси, то чудо.
    Мен ме дразни мисленето, че видиш ли като съм ниска трябва да се радвам, че мога да нося високи токове, да се мъкна с кокили цял живот и да се радвам до небето. И от друга страна, че момиче над 1 и 70 не може да носи токове, било смешно няяняняня. Смешно е когато човек не може да ходи с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си