.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 258
    И табуретки също ..

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    И табуретки също ..
    Какво имаш в предвид?

CoockieMonster :
    Жирафи, седи смешно.
    Ама иначе, на кой както му харесва, така да ходи.

Доста е странно понякога ,аз съм 1,78 и обожавам да ходя на високи обувки ,но приятелките ми на токчета са колко то мен без токове и ми е неудобно ,най-вече ако съм с момче чувствам се ужасно висока,затова започнах да излизам само със спортисти около 2,00 метра и е идеално ,но пък съм забелязала ,че ниските момичета страшно много завиждат на по високите заради дългите ни и хубави крака ! Така,че майната им на стереотипите и двойния стандарт !

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И да си висок, и да си нисък имат своите предимства и не разбирам защо всеки се опитва да изтъкне своето като "най-доброто".
    Всеки да ходи както си иска.

Повече от фен Аватара на Falstad
    Ето аз мразя,че съм 199 см...Всичко бих дал да съм около 185...Но никой не пита

Аз също съм доста висока ( 1.73 ) и обичам да нося токове. Не смятам, че факта, че останалите хора са ниски, трябва да кара по - високите да не обуват високи обувки. За мен високите момичета са по - привлекателни от по - нисичките.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Ами аз съм 178 висока и в интерес на истината не си позволявам да нося много високи токчета,максимум 10 см.Естествено,страшно много си харесвам краката на ток,но просто не се чувствам удобно(да не говорим,че голяма част от приятелките ми далеч не са от най-високите).Единствено,когат съм с приятеля си мога да нося,но пак ставам висока почти колкото него и не ми е особено приятно.Като цяло мисля,че и друг път съм си казвала мнението по темата,а то е,че всеки има правото да обува каквото пожелае и щом се чувства добре,няма никанъв проблем.Изказвания от рода на "Високи момичета на ток изглеждат като кобили"/"ниските момичета на ток са супер смешни и приличат на табуретки" са плод на комплексарщина и злоба.

Аз също съм 1.78 и обожааавам да нося високи токчета,винаги като излизам няквъде вечер или на по-специално събитие съм с токчета.И всичките ми са около 10-11см.Въобще не слушайте мнението на хората,по тази логика всички модели на Versace,D&G,Chanel,Louis V и т.н. са "кобили" и "мутанти". 90% от моделите са над 1.75 и ако не сте забелязали почти винаги когато са на подиума са с високи обувки.Така че въобще да не ви пука за мнението на хората.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от hipster Виж мнението
    Аз също съм 1.78 и обожааавам да нося високи токчета,винаги като излизам няквъде вечер или на по-специално събитие съм с токчета.И всичките ми са около 10-11см.Въобще не слушайте мнението на хората,по тази логика всички модели на Versace,D&G,Chanel,Louis V и т.н. са "кобили" и "мутанти". 90% от моделите са над 1.75 и ако не сте забелязали почти винаги когато са на подиума са с високи обувки.Така че въобще да не ви пука за мнението на хората.
    + 1
    Аз самата не съм от най-високите, а много ми се иска ;/ Принципно много рядко нося токчета, но дори и да бях 1.70+ отново бих си носила, не мисля, че височината би ме спряла. Стереотипите, които хората са наложили са грешни според мен, защото всеки трябва да си ходи както на него му харесва, без да се притеснява за чуждото мнение. Все пак сме създадени такива и нито може някой да си промени височината, нито нищо.. по- скоро проблема е в хората, които намират странното за грозно, а аз мисля, че е точно обратното.

Аз мног искам да нося токове ама ме е срам защото съм 1,78-1,79 и ще ми се смеят пък като стърча над всички с една глава

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Странно е малко, защото стърчиш над всички. Но на слабо момиче с хубави крака.. ауу.. изглежда супер добре според мен.
    Някак по-странно ми е много ниско момиче с много високи обувки, имам подобни познати .. и като се загледаш колко е обувката и колко е крака и ти става смешно. Въпреки че и аз не мога да си се представя без високите обувки, а съм 160 и малко.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Странно е малко, защото стърчиш над всички. Но на слабо момиче с хубави крака.. ауу.. изглежда супер добре според мен.
    Някак по-странно ми е много ниско момиче с много високи обувки, имам подобни познати .. и като се загледаш колко е обувката и колко е крака и ти става смешно. Въпреки че и аз не мога да си се представя без високите обувки, а съм 160 и малко.
    Ми аз съм 1,78-1,79 кракат са ми 1,13 и съм 52 кг мн са дълги и направо като ида на море ме хваща срам, че са много дълги ама като кажа на дружките , че искам да си купя токове те направо се спукват от смях и и ми викат да не съм луда, че ще стана 2метра... ама те мойте дружки са по 160

Повече от фен Аватара на valentinadr
    +1 и аз съм 178 и си нося високи токчета без да ми прави впечетление и да се притиснявам

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Чудя се ако "дружките" ви имат малки цици, а вие големи - дали си ги криете? Или ако вие сте със сини очи, а те с кафеви - носите лещи ли?
    Каква е тази мегаломания за уеднаквяване??? Някои са високи, други ниски, трети средни и т.н. и няма да може всички да сме еднакви. И не виждам никакъв смисъл да се съобразявате с това, че приятелките ви били ниски. Разбирам приятеля ви да е 175, и вие да ставате с токове 185... там ок, може да не слагате толкова високи обувки, ама иначе няма никакъв смисъл да си криете височината. И има някои дрехи, които просто са за официални обувки с ток, независимо дори да е 5см.

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93 Виж мнението
    Не знам за останалите, но аз съм доволна от ръста си и не бих го променила в нито едната посока Затова не пускам тъпи теми от комплексарщина
    Именно.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Едно е на подиум или за някакво събитие, но съвсем друго в ежедневието. Макар че да, ако се харесват на токчета, си е тяхно право да ги носят.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Чудя се ако "дружките" ви имат малки цици, а вие големи - дали си ги криете? Или ако вие сте със сини очи, а те с кафеви - носите лещи ли?
    Каква е тази мегаломания за уеднаквяване??? Някои са високи, други ниски, трети средни и т.н. и няма да може всички да сме еднакви. И не виждам никакъв смисъл да се съобразявате с това, че приятелките ви били ниски. Разбирам приятеля ви да е 175, и вие да ставате с токове 185... там ок, може да не слагате толкова високи обувки, ама иначе няма никакъв смисъл да си криете височината. И има някои дрехи, които просто са за официални обувки с ток, независимо дори да е 5см.
    ИИИИИИ да!!!
    maDamn

Голям фен Аватара на SWT
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx Виж мнението
    дразни ме това старомодно мислене ... :Д .. под да се оправят имам предвид хората около мен които са по ниски :Д
    ехооо това не е старомодно мислене
    високите и ниските момичета излеждат нелепо и смешно със супер високи обувки 10см+
    и не ми спорете това е мое мнение

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Точно, че е твое мнение и изглеждат нелепо в твоите очи. Всеки има вкус, стил, мнение и не винаги се припокрива с останалите хора. Ехо, откри Америка.

Аз съм 1.73 и ако трябва да бъда честна понякога имам комплекси от височината си,тъй като в класа ми аз съм най-високото момиче,а сред момчетата има само двама,които са по-високи от мен.Поради тази причина избягвам високите обувки.Нашите постоянно се шегуват,че за балът ще ми търсят волейболист или баскетболист за кавалер.

Аз пък съм 1.71 и се гордея с височината си. Нося си обувки с високи токове и въобще не ми пука ... на който не му харесва как изглеждам да не ме гледа

Мега фен
    Не съм ви чел назад
    Това имам да кажа по темата

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    кон
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Големи глупости говорят някои. Много ниско момиче на много високи токове е смешно, особено ако има някое друго излишно килограмче. Високо момиче на много високи токове, което стърчи над цялата си компания, примерно... също не е приятна гледка. И не всеки завижда за дългите крака, защото дълги, не винаги значи красиви.

Идеята е в пропорцията, а красотата не е само един ръст. Има много симпатични миньончета, има и хубави високи момичета. Просто и много ниски, и много високи като се качат на разни кокили... и будят смях в околните.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си