- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи момичета на високи токове
Аз сам нисичка и винаги ходя на високи токчета и така повече ме заглеждат
Токчетата удължават крака и правят човека по-строен. Като си 150-160 колкото и високи токчета да сложиш пак си седиш някак си къс и дребен. А ако е високо момиче седи все едно е супер слаба и има прекрасни крака дори да има проблем с килограмите. Седи много красиво, аз съм 175 и винаги ходя на дискотека с токчета по 16 см и се чувствам супер. Винаги привличаш погледи, въпреки че преди имах комплекси за височината , но сега си мисля къде ми е бил ума, та то т'ва е много готино да си висок :Р
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
И къде пише кое е нормално и кое не е? Тръгнали да обясняват, кое било нормално, кое ненормално... Пълни глупости! Изключително глупаво и ограничено е, да казвате на високи момичета, че не изглеждат добре, защото стърчали над всички. Прави ми впечатление, че хората, които са по-ниски си избиват комплексите на по-високи като казват, че било "неестествено". А КОЕ е естествено??? Момиче кинта и двайсет с 20 см токчета? На мен пък лично това ми изглежда грозно и много далеч от естественото. Особено като не може да ходи на тях пък и смешно става... Всеки е свободен да си ходи както си поиска. Аз съм 1,82 и си ходя на токове. Просто не ми пука! Някои мои приятелки дори са ми казвали, че ми завиждат за височината и знам, че е така, защото по-голямата част от приятелките ми са под 1,70. Еми да, стърча над тях, ама това само ги дразни, а мен изключително ме забавлява!Да не говорим, че и по-високите момчета се заглеждат повече в мен, отколкото в тях. Глупаво е да се наричат високите жени "коне" като се има предвид, че всички манекенки са високи и на дълъг крак висок ток стои много по-хубаво. На мен като някой по-нисък ми каже, че съм прекалено висока да нося високи токове винаги отговарям: "Качи се на нещо и ми го кажи В ОЧИТЕ!". Забавно е, пробвайте!
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Изключително плоско мислиш. За съжаление не си единствената.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Визирам тези, които се подиграват на високите хора.
Не съм казала на никой да умира.
Като е стара темата да се изтрие.
Какво ми е плоско в мисленето? Като съм си изказала мнението, че ме дразнят ограничени хора, които обичат да наричат хората с разни имена? Сигурно си ниска и комплексирана и се чудиш с какво да се заядеш без причина. За съжаление не си единствена.
А ти не наричаш хората с разни имена нали ?
Осъзнай се изглежда комплексираната си ти защото нямаше да повдигнеш толкова стара тема и да изпишеш куп глупости .
И само да вметна 1.82 за момиче си е за комплексиране![]()
Добре, РАЗБРАХ вече, че темата е стара! Оляхте се с това. Даже не видях датата. Защо тази тема ви е толкова болна? Проблем ли имате с нея? Нещо нередно ли се пише? Наистина не мога да разбера като е толкова проблемна защо не се изтрие. Нали все пак това е форум и всеки си споделя мнението. Какво лошо има, че и аз споделих моето?
Това, че ти се комплексираш от височината си, не означава, че и аз го правя. И кое по-точно е за комплексиране? Че не се губя в тълпата и никога не съм дребното момиче или джуджето? Това, че не съм уродливо ниска не означава, че не си харесвам височината. Истината е, че си обожавам ръста (и ти щеше да го обожаваш, ако го имаше, ама шанс...). Самата идея, че както каза вече, темата е СТАРА, но продължаваш да пишеш по нея и да спориш без видима причина, показва, че височината ти е кофти тема за разговор. И да, предпочитам да съм висока, вместо да приличам на градинско джудже.
Къде пише кое е нормално за момиче и кое не? Предполагам, че има някакъв документ в който са описани точните мерки на момичетата и момчетата от определена възраст, в която ясно се споменава, кое е нормално и кое не е нормално. Трябва да е така, щом всички се обясняват кое как трябва да бъде.
Всеки с мнението си. Всеки с ръста си. Това, че преобладават ниските не означава, че другите не са нормални.
Нищо лично към по-ниските, повечето приятели са ниски. Не бих тръгнала да говоря за мерките на хората без видима причина. Имаше причина и си споделих мнението. И да, писах в стара тема, преодолейте го! ;X
Никой не те кара да ми четеш "глупостите" и да пишеш по темата. Това, че не сме на едно мнение не означава, че аз пиша глупости. Доста ограничено мислене имаш, може пък и от това да ти е комплекса, кой знае?
Нейното мислене е ограничено - "Качи се на нещо и ми го кажи В ОЧИТЕ!"?! Не ми е проблемът, че си възкресила стара тема, просто за да го направиш, наистина имаш стабилен комплекс, колкото и да го прикриваш с подобни "крилати" фрази. Нищо срамно няма в това - всеки има някакви комплекси.
"Не бих тръгнала да говоря за мерките на хората без видима причина. " - да, ама го направи.
И не, не съм джудже и си обожавам височината буквално.
Ако не беше комплексирана първото ти мнение щеше да бъде много по различно . И не аз със височината нямам комплекси не се тревожи .
Никъде не съм високите не са нормални повечето ми приятели са доста по високи от мен дори и момичетата .
И да впрочем значи ти сръвняваш нас ниските хора с градински джуджета обаче на теб ти става гадно те нарекат кобила .
Добре, разбрах, всеки, който пише в определена тема и си изказва мнението има "стабилен комплекс", т.е. всички тука сме комплексари, щом пишем разни неща по разни теми. Както споменах имаше причина да започна да коментирам, не съм казала, че без причина съм го направила. Това и написах: "Не бих тръгнала да говоря за мерките на хората без видима причина. ИМАШЕ ПРИЧИНА и си споделих мнението." Нека да се четат нещата така, както са написани, а не да се вземат само удобни цитати.
За "крилатите фрази" или както искате ги наричайте споделих, защото ми писна да чета крайно тъпи коментари от сорта на "високите момичета не трябва да носят токове, защото приличат на кобили" и прочие. По-голямата част от тези коментари са писани от ниски момичета (а и момчета), естествено, че ще кажа нещо, за да оборя този "аргумент". Тези изрази са отправени към хората, които намират проблем в ръста на другите, или в нашия случай - проблем с ръста на високите хора, по-специално момичета. Нека да бъдем коректни и нещата, които пишем да са точни.
Всеки си има комплекси - така е, но моят комплекс със сигурност не е във височината. Това, че щом съм момиче и съм по-висока не означава, че това е комплекс. Това е някаква изкривена представа с очите на хората, че щом си много висок и е комплексиран от това. Не е така. При мен поне не е така.
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Аз съм 1.68 или и 69, не съм сигурна и се чувствам много добре в тялото си и с токче и без токче. За мен токчетата са просто да направят жената да изглежда и да се чувства по-секси, а не за нещо друго. И на мен ми прави впечатление като видя момиче което е доста високо и е с токчета, но някои наистина изглеждат добре и секси. Така че е най-важно ти да се чувстваш добре, стига с това хорско мнение![]()
Комплексираната си само и единствено ти. Един човек на място никога няма да ръси безпочвени обиди и определения за другите и то за неща, които няма как да променят.
Вместо да се комплексираш за височината си, по-добре си помисли колко ограничено и плиткоумно мислиш. Че това си е за комплексиране.
Безпочвени?! 80% от мненията по тази тема са против момичетата с висок ръст. Значи едни могат да плюят срещу някои, но когато някой им отвърне веднага стават "комплексари" и "плиткоумници". Ето това е безпочвеното. И защо само момичета, които са ниски наскачаха и почнаха да джафкат? Ами това си е от комплекс, не от нещо друго. Ако го нямахте този комплекс дори нямаше да ми отговаряте на нещата, които пиша. А вие не се спряхте, защото мнението ми се различава от вашето. Ето това също е ограничено - щом някой не е на твоето мнение веднага се почват нападките и обясненията колко много е в грешка. Приемете, че не всички хора мислят като вас. Това не означава, че мнението им не бива да бъде чуто и със сигурност е грешно.
Личи си, че височината ви е много болно място и ви е комплекс. Ако не беше - нямаше все още да разискваме написаното от мен.![]()
Хахаха, значи ти можеш да си позволяваш да обиждаш и това трябва да се приема, защото това ти е мнението, така ли? Изумявате ме понякога, честно. Светът не се върти около теб и твоята персона, така че недей си измисля как трябва да ти се приема мнението, особено след като е обидно.
Виждаш ли, разликата е там, че аз не те нападам, заради ръста ти. Проблема ми е с плоското ти мнение. Момиче, което не е показало нищо друго освен височината си изобщо няма с какво да ме комплексира.
Ама не започнах първа аз обидите, нали? И нищо по-особено не съм казала, освен това, как отговарям за това, какви обувки нося. Къде видя обида??
Не си никоя, че точно пък на теб да ти се доказвам. Ако на теб целта ти е да се доказваш на непознати хора в Интернет, моята не е такава. И не, никой не съм нападнала. Въобще прочете ли ми първото мнение до края та коментираш? Ако не си - прочети го, защото жестоко си се заблудила. Нищо специално към всички ниски хора не съм написала, колкото и да ти се иска да се заядеш с мен за това. Просто говоря за хората, които казват, че било грозно високи момичета да носят високи обувки и било "неестествено". Нищо повече.
Добре, че беше ти да ми кажеш, че света не се върти около мен! Просто никога нямаше да го разбера. Само не знам как така се засягаш, без дори да съм споменала за някой конкретно, още по-малко и за теб. Явно точно заради ръста ми ме нападаш. Ако не беше заради ръста, нямаше да ми говориш за "плоското ми мнение", ей, така, без нищо. Предполага се, че си ниска и това, което съм написала явно въобще не ти изнася. Или се дразниш на по-високите и как така, с тяхното безумие, си позволяват да носят високи обувки. Твой проблем. Мен това не ме касае.
Спирам да отговарям по темата. Комплексите си ги избивайте някъде другаде, не по форумите. Изглежда много жалко.
Лека вечер.
Под "първо мнение" имаш предвид това, с което възроди темата, нали?
Е, шизофреничка ли си? "качи се на нещо и ми го кажи в очите" и "Еми да, стърча над тях, ама това само ги дразни, а мен изключително ме забавлява! Да не говорим, че и по-високите момчета се заглеждат повече в мен, отколкото в тях." Ако тва не е обида и заяждане, не знам...