Добре, РАЗБРАХ вече, че темата е стара! Оляхте се с това. Даже не видях датата. Защо тази тема ви е толкова болна? Проблем ли имате с нея? Нещо нередно ли се пише? Наистина не мога да разбера като е толкова проблемна защо не се изтрие. Нали все пак това е форум и всеки си споделя мнението. Какво лошо има, че и аз споделих моето?

Това, че ти се комплексираш от височината си, не означава, че и аз го правя. И кое по-точно е за комплексиране? Че не се губя в тълпата и никога не съм дребното момиче или джуджето? Това, че не съм уродливо ниска не означава, че не си харесвам височината. Истината е, че си обожавам ръста (и ти щеше да го обожаваш, ако го имаше, ама шанс...). Самата идея, че както каза вече, темата е СТАРА, но продължаваш да пишеш по нея и да спориш без видима причина, показва, че височината ти е кофти тема за разговор. И да, предпочитам да съм висока, вместо да приличам на градинско джудже.

Къде пише кое е нормално за момиче и кое не? Предполагам, че има някакъв документ в който са описани точните мерки на момичетата и момчетата от определена възраст, в която ясно се споменава, кое е нормално и кое не е нормално. Трябва да е така, щом всички се обясняват кое как трябва да бъде.

Всеки с мнението си. Всеки с ръста си. Това, че преобладават ниските не означава, че другите не са нормални.

Нищо лично към по-ниските, повечето приятели са ниски. Не бих тръгнала да говоря за мерките на хората без видима причина. Имаше причина и си споделих мнението. И да, писах в стара тема, преодолейте го! ;X

Никой не те кара да ми четеш "глупостите" и да пишеш по темата. Това, че не сме на едно мнение не означава, че аз пиша глупости. Доста ограничено мислене имаш, може пък и от това да ти е комплекса, кой знае?